ok, ok, iemetīšu te receptīti. Es gan vakar pati pirmo reizi taisīju, recepti dabūju no auklītes darbā, viņi uz 15cilv. taisīja dubultā visu. Tātad..
Nepieciešamās sastāvdaļas: 2pac. selgas cepumi (brūnie un baltie), 1l krējums (es liku 700g. un bija gana labi), puse no iebiezinātā piena bundžas, 150 g riektu un žāvētu augļu maisījums, 1 pac. želatīns., skābens ievārījums, bet var izmantot vng kādu, kāds ir pieejams un nedaudz piena.
Cepumus izmērcē siltā pienā un kārto veidnē, nosmērē ar ievārījumu, tad liek nākamo kārtu ar cepumiem (man sanāca divas cepumu kārtas). Atsevišķā traukā ieliek krējumu un sajauc to ar iebiezināto pienu un žāv. augļu un riektu maisījumu, pievieno ūdens peldē izkausēto želatīnu. Masu pārlej pāri cepumiem veidnē un liek ledusskapī. Jāatstāj ievilkties vairākas stundas, tad labāk garšos. :)