ko ēst, ko nē!

Reitings 30
Reģ: 19.04.2013
Sveikas!
Tātad, esmu apņēmusies ēst un dzīvot nedaudz veselīgāk, tāpēc jautājums- no kā labāk būtu atteikties, lai viss, ko ēdu nekrātos uz vēderiņa? Protams, saprotu, ka jāatsakās no saldumiem, kūciņām...
Un tieši otrādi- ko ieteiktu ēst, lai veidotu labu figūru? Cik nu atceros, labi bija ēst rīsus, vistiņu...?

Papildus, protams, vel sportoju un neesmu apaļīga, vienkārši vēlos nostiprināt savas formas :)
01.05.2013 22:17 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Madonna ar ložmetēju :D :D :D :D
01.05.2013 22:52 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Jūs te par spermām, ka es šo lasīju un lasu piena vietā penis :D
man pagājušo nedēļu vispār 3 džeki - sportisti ap 30, stāstīja, ka piens ir vispār nevajadzīgs. tas attīsta vēža šūnas. piens ir vajadzīgs augšanai mazuļiem. tas ir pretdabīgi dzert pieaugušiem cilvēkiem pienu. piens ir priekš mazuļiem nevis lielajiem. un tas nenostiprina nekādus kaulus utt. protams, pašas varat izvēlēties - ticēt vai ne!
http://www.menshealth.com/mhlists/dairy_products/
01.05.2013 22:56 |

Reitings 67
Reģ: 17.12.2012
Piena spēks jau nav īsti piens, bet gan taisīts no sūkalu olbaltumvielu koncentrāta.

examine.com apkopotā informācija (kas ņemta no zinātniskiem pētījumiem nevis "viens sportists teica") nekā slikta par to nesaka.

http://examine.com/supplements/Whey+Protein/
http://en.wikipedia.org/wiki/Whey_protein
01.05.2013 22:57 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Amanda, tajā piena spēkā no piena nekas daudz nav atlicis :D :D
01.05.2013 22:58 |

Reitings 1319
Reģ: 10.10.2010
No vienas puses piekritīšu par to pienu, pati esmu domājusi par to, ka piens taču ir domāts maziem bērniem, tikko dzimušiem lopiem utt., respektīvi, tas ir domāts nesen nākušām pasaulē būtnēm( es nezinu, kā tieši to izteikt, domu sapratāt), tas veidojas arī tikai tad, kad tikko piedzimst mazuļi, jo piens ir domāts viņiem, un nekādos citos apstākļos to nevar dabūt.

Bet no otras puses, mana vecvecmamma visu savu dzīvi bija nodzīvojusi laukos, dzērusi to pienu, un nekādu vēzi nebija dabūjusi(nodzīvoja līdz 90 gadiem).
To pašu varu teikt par vecmammu, vienīgais, kas bendē viņas veselību ir smagie spaiņi un lielie dārzi, bet ne jau piens.
01.05.2013 23:29 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es neizlasiiju visu diskusiju-varbuut atkaartosos ,bet ja loti garso riis,tad noteikti ieteiktu bruuno riisu.Baltais ir tiesam "tiirs cukurs"...!Ja vari piebremzeet ar taukiem un cukuru un porcijaam,kuras ir lielas ,tad var domaat par labu rezultaatu!
01.05.2013 23:39 |

Reitings 306
Reģ: 02.06.2012
Ļoti gribu sākt dzert piena spēku, bet nevaru saņemties, jo atbaida smarža.
Esmu ļoti izvēlīga ēdiena ziņā un man šķiet, ka ja man mazliet nošķebinās, tad būšu gatava apvemties uz vietas.
Lieta tāda, ka kāda te teica, ka garšojot pēc saldā krējuma. To gan es varu dzert daudz un vienu pašu. Mm...
01.05.2013 23:39 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es esmu laikam laimiigs cilveeks ,jo man taads vaards -negarso laikam vispaar nav!Es varu eest gandriiz visu loti vienkarsi sagatavotu ,un man garsos-esmu loti slaida-eedu paarsvaraa saknes ,galu, zivis.Ja velos kaut ko saldu-tiiro sokolaadi-75% mazu gabalinu un kaadu augli.Dzeru uudeni-nekad nekaadas limonades utt-nav prasiiba!Dzeru kafiju -labu!Kafija ir loti labs uriindzenoss liidzeklis,bet es dzeru tiesam tiiru-nekaadi krejumi,pieni,cukuri.Te tie kafijas audzeetaaji saka,ka mees neizjuutam kafijas garsu,ja "sabojaajam" ar visaam piedevam!
01.05.2013 23:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits