Pirmais randiņš

Reitings 157
Reģ: 29.01.2009
Šodien jāiet uz pirmo randiņu. Kādu laiku nav bijis tas jādara un jau biju aizmirsusi, ka man nemaz nepatīk pirmie randiņi :D Tu īsti neko nezini par cilvēku, ir samulsums, satraukums. Gribu aprecēties, lai nav vairs jāiet uz randiņiem :D

Kādas ir jūsu sajūtas par pirmo randiņu?
01.05.2013 18:20 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Tikko pēc ilgajām attiecībām pirmais pirmais randiņš bija fails. Sasteigts .. un jutos kaut kā galīgi ne savā ādā .. tad nu pārdomāju savu rīcību un pamainīju pieeju .. otrais pirmais randiņš jau bija krietni labāks! Trešais pirmais - jau ļoti labs :D

Cik nu man tādi ir bijuši .. nepārāk daudz .. bet nu pirmajā randiņā es sievieti neuztveru kā potenciālo draudzeni .. es mēģinu visu iegrozīt čomiskā atmosfērā it kā satiktu sen neredzētu pamatskolas paralēlklases paziņu. Vērtēju viņas cilvēciskās īpašības un tāda atmosfēra ļoti palīdz atbrīvoties arī otram .. necenšos "piebraukt" kā vīrietis, bet parādu, ka esmu patīkams cilvēks:) Tad nu arī šie mulsuma brīži ir ļoti maz .. jo, būsim godīgi, parasti tie rodas tieši tajos brīžos, kad vai nu vīrietis mūlsi mēģina izdarīt kādu "piebraukšanas" manevru vai arī sieviete izrāda, kad to vēlas un vīrietis uzķer sievietes signālu ..
02.05.2013 09:43 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Ah, gribēju vēl piebilst, ka man nenormāli nepatīk un uzreiz atgrūž vīrieši, kuri pēc pirmā randiņa mēģina noskūpstīt vai pārāk daudz pieskaras, nedod Dievs, mēģina iet rociņās. Brr..

Nu jā, man nav bijis pirmais randiņš ar puisi, kuru ļoti sen pazītu, līdz ar to tāpēc arī tāda nepatika. Vispār man nepatīk, ka sveši cilvēki pārāk daudz pieskaras :D bet labi, tā jau cita tēma :)
02.05.2013 09:47 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Vispār man nepatīk, ka sveši cilvēki pārāk daudz pieskaras

Jā! Man nepatīk, ka mazpazīstami cilvēki laužas manā privātajā telpā!
Atcerējos Gandrīz ideālu randiņu, kur puisis neveikli ar roku braukāja gar meitenes kaklu un muguru... tas izskatījās tik... netīri??

Lapsa, man reiz bija līdzīgi! Tas arī bija randiņš pēc ilgstoša pārtraukuma.. Šausmīgi apvainojos.. Otrais pirmais randiņš tā arī nenotika. Varbūt tāpēc, ka atvainošanās sms izklausījās, mazliet nekaunīga :)
02.05.2013 09:53 |

Reitings 6
Reģ: 09.06.2016
bet ko Jūs uzskatat par pirmo randiņu? :-)
10.06.2016 14:55 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Precene, randiņu, kas notiek pirmo reizi ar konkrēto cilvēku :-P
10.06.2016 15:02 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Tēma veca, bet laba.

Man klasiskie pirmie randiņi nav bijuši. Vienmēr esmu sagājusies ar puišiem, kuri bija tā vai savādāk redzēti un pazīstami jau kādu laiku, no mana sabiedrības loka. Tad nu parasti viss jau tāpat bija zināms un kārtējā tikšanās netika uzskatīta par pirmo randiņu. Līdz ar to arī stress izpalika... Vispār randiņi ir forša padarīšana! Tikai pozitīvas atmiņas.
10.06.2016 15:04 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Klasiski pirmais randiņš ir tad, kad satiec otru pirmo reizi ar mērķi iet kopā randiņā. :-D:-D:-D
10.06.2016 16:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits