Ēst veselīgi

Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Aizdomājos par veselīgu ēdienu.
Protams, es tikko sastūķēju iekšā rasolu un kūpinātu vistu, tikai tad man radās šīs veselīgās domas. :D
Tāpat reizi pa reizei neizpiek Maķītis. Un uz restorāniem arī neeju grauzt salātlapas.
Jūs ēdat veselīgi? Ilgtermiņā, protams, nevis 2 dienas ēd burkānus, bet trešajā saēdas ceptus pelmeņus.
30.04.2013 19:44 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Noteikti neēdu veselīgi, jo garšo gan cepti kartupeļi ar ceptu gaļu, gan žāvējumi, marinējumi, fast food, utt. Vienīgais labums, ka saldumus praktiskineprasās, toties to kompensēju ar čipsiem un šāļajiem našķiem...
01.05.2013 12:38 |

10 gadi
Reitings 166
Reģ: 20.09.2012
Esmu sākusi ēst veselīgāk. Nelietoju uzturā makaronus, mannā putras, nu, principā visu, kas satur kviešu miltus. Lielākais klupšanas akmens bija saldumi, tagad vienīgais saldums ir cukurs tējā vai kafijā.
01.05.2013 12:40 |

Reitings 347
Reģ: 15.03.2013

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es atkal nepiekritu tam, ka jaed tik, cik lielas plaukstas, dures vai vel kada kermena dala. Man nozimigak skiet est, skatototies, kads uzturvielas sis ediens sniegs. Nu, apedu 250g biezpiena, sanak vairak par duri? Bet, ja man ir nepieciesami 40g olbaltumvielu, kapec man vajadzetu sadalit 7 porcijas? Patiesiba naktos dalit pat daudz vairak, lai ieklautos dure. Katra zinja, tas man skiet apsaubami mazliet. Skaidrs jau, ka nevajag apest futbolbumbas izmerus, bet teiksim salatus, salatlapas, gurkjis - tas butu arkartigi maz, jo tad es nedrisktetu est neko vairs klat - salati, kas ietilpst manas plaukstas VAI risi, kas ietilps plaukstas ut.t.

Par sevi - censos, ne vienmer sanak est veseligi - bet nu - visa dzive vel prieksa :)
01.05.2013 17:19 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Ēdu veselīgi, ēdu maz, divas reizēm trīs ēdienreizes, vasarā karstuma periodā, ir brīži kad ir tikai viena ēdienreize. Kādam svarīgi ir ēdienreižu daudzums, man tikai un vienīgi kvaltiāte. Ja ēdiens mani neuzrunās vizuāli, varu pilnībā atteikties no maltītes, jo jā arī estētiskais ir svarīgs, arī smarža ir svarīga.
Iespaidojoties no Chanely, esmu atradinājusies no samērā biežas lietošanas vīna un ari gaļas (mazinu daudzumus) , labi ja reizi mēnesī vīna glāze, tā vieta tikai tīrs ūdens.. skatoties uz pārmaiņām, jāsaka man patīk savas pārmaiņas.
Un arī uzskatu, ka veselīgs dzīves veids un sports ir protams svarīgi, bet ja paralēli ir slikts miegs, cigaretes, alkohols un nav harmonija ar sevi, tad tas ir tāpat kā teikt, ka esi veģetārietis, bet turpināt ēst gaļu periodiski.
01.05.2013 17:30 |

Reitings 28
Reģ: 21.09.2012
Ēst veselīgi un daudz ir samērā dārgi. Līdz ar to gribot negribot jasamazina porcijas apjomi. http://ej.uz/veseliga_partika
02.10.2013 15:32 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Paris-man tas "plaukstas lielums",ko parasti nosaucu- ir vieglaak iedomaaties vizuaali.Tas man naaca no viira-vins mani pasaa saakumaa taa maacija:DPlauksta gan vinam ir loti liela-loti gari pirksti...Te jaasaka ,ka tev taisniiba,peec taa laikam nevar vadiities,bet tomeer ir nojauta,ka tai zivij,galai nevajag buut mazam pikuciitim un tam paareejam uz skiivja loti daudz!Abaam dalaam ir jaabuut vienaadaam-taada ir taa doma.
02.10.2013 18:27 |

Reitings 67
Reģ: 14.07.2013
Jau vairākus gadus ēdu visa veida putras, dzeru daudz tējas. Čipšus un krāsainās limpenes neesmu lietojusi kādus 3 gadus. Vēl arī nelietoju baltmaizi, picas u.c. Bet man tas viss ir tā dabiski, nekādas diētas neieturu. Patīk ēst veselīgi.
05.10.2013 21:17 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
veseligi laikam nemacesu nekad est, jo garsos viss, no saldumiem gan esmu uz ,,jus'', bet tadu kaa saldejumu gan prasas reizem un arii kada kucina, bet tas nav biezi. Bez galas un zivim nespeju pilniba but laimiga, bet sobrit tos nav iespejams nopirkt, bet galju un zivis visados veidos (arii ceptus) vnk nevaru atteikties, edu ,kad vien iespejams.
05.10.2013 21:32 |

Reitings 196
Reģ: 19.07.2009
Ēdu pretty much healthy .Brokastīs auzu putra ar detaļām +zaļais kokteilis pusdienās kkas tvaicēts utt .Nekādi cepti ēdieni, retu reizi kkas unhealthy .Maķīti vispār nepazīstu. Agrāk bija grūti tgd jau esmu tā pieradusi ka savādāk nemaz nemāku.
05.10.2013 21:42 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
ka jau womankind mineja..est veseligi nozime est sabalanseti pareizi.. tas nzime uznemt katru uzturvielu velamaja daudzumaa.. jo katrai uzturvielai ir savas fukcijas organisma un ja kada trukst vai ir pa daudz tad rodas attiecigas sekas.. un ne visas sis sekas var vizulai pamanit vai just
15.10.2013 19:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits