Kura ir populārākā, atpazīstamākā un foršākā Latvijas augstskola? :)

Reitings 27
Reģ: 30.04.2013
Sveikas meitenes, skolnieces, studentes, kuras studē, plāno studēt vai jau ir beigušas studijas un ir savs viedoklis!!

Es esmu LU maģistra studiju studentu un cītīgi rakstu noslēguma darbu, bet man pietrūkst Tavs viedoklis. Mana darba tēma ir "Zīmola loma Augstākās izglītības tirgū Latvijā".

Lūgums aizpildīt anketu, lai kopīgiem spēkiem noskaidrotu, kura ir populārākā, atpazīstamāka un foršākā Latvijas augstskola:

https://googledrive.com/host/0B8cSurhUc_FrNmEyWVpBSENCd00/Anketa1367223364798.html

Būšu pateicīga par katru viedokli!! :) :)
30.04.2013 09:12 |

Reitings 524
Reģ: 31.07.2012
Inguna- atsauksmes par kvalifikāciju? :D nopietni? mans iecienītākais pasniedzējs bija phD students, kam te nekāda papīra nav,bet ir inovatīvs mācīšanas stils.
ja esi izvēlējies profesiiju,kuru iespējams apgūt VIENĀ univeristātē lv, man tiešām vienalga par atsauksmju lasīšanu par mācīšanas stilu. tad aizej labāk Studenta kurpēs un pasedi lekcijās, ne lasi runas forumos, kas, starpcitu, ir gana subjektīvas.
02.05.2013 12:24 |

Reitings 27
Reģ: 30.04.2013
kalla - es esmu gana ilgi atsēdējusi lekcijās, kā nekā 7gadi ir nolausti. Pēc manas pieredzes pasniedzēji tik tiešām ir ļoti dažādi un mēs pat kursā esam rakstījuši atsauksmes par pasniedzējiem, lai tos nomainītu un citiem, jo nav apmierinājusi to pasniegšanas kvalitāte. :) Viss ir subjektīvs, līdz tas neskar realitāti ;)
02.05.2013 12:37 |

Reitings 36
Reģ: 17.12.2012
Manuprāt,populārākā augstskola nav tas pats,kas foršākā (ar retiem izņēmumiem) ,domāju,ka šeit var spriest tikai par populārāko,jo diezin vai kāds ir mācījies visās LV augstskolās,lai noteiktu šo ''foršuma līmeni'' :)
02.05.2013 13:43 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Šeit, Cosmo, populārākās un atzītākās nav gan augstskolas, bet gan pārtikas tehnikumi un populārākās arodenes.
02.05.2013 14:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)