Manai draudzenei pēc implanta ievietošanas bija galvassāpes tik stipras , ka tam visam pievienojās nelabums un tā viņa mocijās raudādama , bet ārsts neņēma ārā un teica , ka tas ir normāli kamēr organisms pierod. Tā viņa nomocijās pusgadu kamēr ārsts beidzot izņēma.
implantu lielākais risks ari ir tas, ka organisms nepieņems šo sevšķermeni, un to nevar zināt - kādas būs sekas. Ja nepieņem ir jāņem ārā, bet sanāk nauda izgrūsta vējā.
Moon River- ir vajadzīgs National Insurance Number, un noteikti arī jābūt pie ģimenes ārsta tajā pašā NHS, jo ārsts tevi nosūta pie GP ārsta, kurš veic šo te ievietošanu!
Tā bija man!
Jā par brīvu , naudas ziņā nekas netiek izmests vējā , bet ja Tev organisms nepieņems viņu mocīties varēsi jo ārsti neņem viņus ārā ātrāk par pusgadu. Tāds viņiem noteikums te
Jasmīne- muļķības!
Es zvanīju savam GP, jo man ir problēmas ar ciklu, un tad viņa teica, man ir divas iespējas vai nu braucu ņemt ārā, vai arī viņa man izrakstīs medikamentus, un tagad dzeru tabletes, kas itkā noregulēšot manu ciklu!
Elīna, Tev laikam tiešām tās galvassāpes ir tik lielas... Tada uzvilkta esi.
Un, ja jau liki implantu, tad google ir pilns ar to, ka ne tikai galvassapes implants var izraisit (kaut tas ir viens no biezākajiem blakusefektiem).