Palīgā! Nevainība sāk radīt problēmas/ bērnības trauma

Reitings 11
Reģ: 25.04.2013
Sveiki mani jaunie draugi!
šovakar piereģistrējos sakarā ar konkrētu tēmu, no jums vēlos tikai sapratni un palīdzību (:

tātad , sāksim ar to ka man ir 16 gadi, esmu nevainīga ( zinu ka manā vecumā tas viss ir ok ) , bet uz manis ir sācis krist spiediens.
man ir puisis ar kuru bijām kopā gadu ( bez seksa) pašķīrāmies un nu atkal esam kopā, puisim 17. viņš nav nevainīgs un es saprotu ka viņam ļoti gribās seksu. Bet es nezinu vai esmu tam gatava, nu jau būs 3 mēnesis kopš atkal esam kopā, es jūtu mājienus no viņa puses un es nevēlos viņu tādā ziņā atraidīt, jo puisis ir lielisks un tomēr reiz es viņam to apsoliju(:

nesen sapratu , ka varbūt man ir trauma. līdz šai dienai mani 3 reizes ir mēģinājuši izvarot
pirmo reizi tajā vakarā, kad uzzināju , kas tas sekss vispār ir ( bija 5 gadi laikam), es atceros to tik tik spilgti! man skrēja pakaļ mammas tā laika drauga dēls, uzvilcis prezervatīvu , rāva mani aiz rokām, vilka sev klāt, līdz es noripoju pa kāpnēm un man aizsitās elpa un sāku smakt.

Otrā reize bija 13 gados, kad puiši pie kuriem ar draudzeni aizbraucām mūs piedzirdīja ar samgo alkoholu un kamēr mana draudzene gulēja pie poda , 3 puiši par mani seksuāli ņirgājās, kamēr nespēju pretoties dēļ nelabuma un visa pārējā , ko dod pārāk daudz alkohola.

un trešā reize bija šovsasar ( ko es neskaitu kā baigo mēģināšanu izvarot, bet tomēr tā ir nesenākā pieredze) kad pie manis palika puisis ,ar kuru esam tikai draugi, kamēr es gāju gulēt viņš atnāca pie manis, un laigan es jutu visu ko viņš darija , es tēloju ka guļu, jo bija par vēlu iet atpakaļ.

principā, paši saprotat ka visa pieredze, kas man ir bijusi ar seksu ir briesmīga un pretīga. man sekss neasociējas ar neko labu, iedomājoties par vīrieša dzimumlocekli man pārskrien prētīgas tirpas caur visu ķermeni un gribas sarauties kamolā. es nespēju iedomāties sevi tam pieskaroties, vai redzot sava partnera apmierināto seju kad viņš manī ieiet. pat tādi sīkumi mani biedē.

es negribu tā dzīvot savu dzīvi, bet saprotu ka, ja mana pirmā reize neradīs man nekādas labas emocijas, es atteikšos no seksa kā tāda. ( protams dzīvē var visādi gadīties, bet zinot sevi es pat pieļauju iespēju). problēma tāda ka es pat negribu to pirmo reizi, negribu to neveiklumu un tās sāpes, negribu likt manam puisim vilties, par to ka nepārvaldu savus sievišķīgos dotums.
ilgi viņš to neizturēs, tomēr seksualitātes aktīvākā fāze, un viņš varētu šķirties .( tikai nebļaujies - viņš nav tavs īstais!!!-, jo problēma ir manī nevis viņā, bet varbūt es maldos)

jautājums man jums tāds - lūdzu meitenes un puiši, pastāstiet sīki smlki par savām pirmajām pieredzēm, pirmajām reizēm. un lūdzu ar visiem sīkumiem kurus jūs pat saviem draugiem izlaižat.
pasakiet ieteikumus, kā to izdarīt? vai to darīt? zinu ka sūtisiet mani pie psihologa ( mana māte ir psihologs, tapēc tāpat zinu visu kas tur notiek)

vēl man ir pacēlies jautājums par manu orientāciju, itkā manā vecumā tas ir normāli. bet vai tiešām normāli ir tas ka vīrieša dzimumorgāni manī izraisa bailes un riebumu?bet doma par seksuālu kontaktu ar sievieti man liekas kas maigs un krāšņuma pilns. un tomēr, man pat grūti sevi iedomāties ar sievieti.

lūdzu palīdziet, šī tēma moka mani jau kādu laiku!
paldies ((:
25.04.2013 23:16 |

Reitings 556
Reģ: 27.09.2012
Es domāju, ka vēl esi par jaunu un neesi gatava pārgulēt ar savu draugu. Nedomāju, ka 16 gadu vecuma būtu jāsatraucas par nevainības zaudēšanu, kur nu vēl to darīt, lai draugs būtu apmierināts.

+++ Nevajag sevi vērtēt tik zemu, lai justos slikti par to, ka šajos gados neesi gatava. Nepadodies spiedienam. :) Lai veicas!
26.04.2013 09:07 |

Reitings 244
mans viedoklis ir tads,ka tu neesi emocionali un varbut ari fiziski gatava,jo,ja tava sirds saka ne un tu to darisi tu noteikti nozelosi. Ja tavs draugs to nesapratis,tad vins nav tevi pelnijis. Ta IR:)
26.04.2013 09:12 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Man gan liekas, ka viss tas par iistajiem (to, ka vinja nav sastapusi iisto un kad buus - tad atveersies) ir sviests. Reaali shaados gadiijumos, kaa autore aprakstiija (un taadu vai citaadu seksuaalu traumu diemzheel ir daudz) vajag speciaalista (psihologa, psihoterapeita) paliidziibu, jo meitene nespees atbriivoties ne tagad, ne arii 25 gados, ja kaut ko nedariis savas probleemas izzinaashanai un risinaashanai. Iespeejams, var tikt galaa pashai ar tuva puisha atbalstu, bet noteikti nevajag seedeet un gaidiit, kad tad atnaaks iistais. Iisto shaadi var arii palaist garaam (nerunaaju par tagadeejo autores vecumu, bet veelaako). Nepaarprotiet, mans ieteikums nav gulties pirmaa sastaptaa puisha gultaa, bet gan saakt risinaat psihologjisko probleemu jau tagad.
26.04.2013 09:36 |

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
Nekad nedari to, ko nevēlies, ja Tev ir šāda izvēle.

par iepriekš gūtajām traumām- noteikti apmeklē speciālistu! ;)
26.04.2013 09:39 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Nekad nedari to, ko nevēlies, ja Tev ir šāda izvēle.+

Vēl paspēsi satikt īsto. Pašai pirmo reizi sex bij 21 gadu vecumā, un pat tad likās dīvaini, ka varēju vēl drusku nogaidīt. Tik nezinu ko. :D
26.04.2013 11:01 |

Reitings 33
Reģ: 31.03.2013
16 gados vispār par seksu nav jādomā it īpaši ja tev tādas traumas ir bijušas un ja tu saki, ka neesi gatava un, ka pieskarties vīrieša dzimumorgāniem tev ir pretīgi.
Priekš kam tev tas sekss vajadzīgs ja tev vīrieša dzimumorgāni liekas pretīgi un uzdzen šermuļus!!!???
Savos 16 gados tu varētu domāt par skolu,mācībām bet ne jau par pieaugušo lietiņām!
Pati neesi iedomājusies ja tev vīrietī kaut kas liekas nepatīkams un ja neesi gatava seksam tad nav jādara tas? Vai arī darot to pret savu gribu gribi justies izvarota zemapziņā?
26.04.2013 11:03 |

Reitings 33
Reģ: 31.03.2013
P.S es vispār būtu laimīga ja man vīrietis staigātu bez drēbēm un apakšveļas pa māju, jo es vienkārši visu dievinu un mīlu savā vīrietī!

Takā apdomājies mazā!
26.04.2013 11:06 |

Reitings 659
Reģ: 15.04.2009
Skarbs likteņstāsts :D:D:D:D:D
26.04.2013 13:32 |

Reitings 431
Reģ: 14.10.2010
Izlasīju Pelīte komentāru un likās tik forši pateikt,jo tiešām - 16 gadi ir ļoti agri.Ok,zinu,ka citi laiki utt..bet tomēr..ne visiem ir jānodarbojas ar seksu jau tik agri..Ja negribas, tad tas nav jadara,jo citi ta dara ;)
26.04.2013 15:21 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
te jau ir bijis seksuālās vardarbības gadījums visas trīs reizes!! ja neesi nevienam ģimenē stāstījusi, vismaz izrunājies ar kādu speciālistu, psihologu, cik zinu, Papardes Ziedam bija kādreiz uzticības tālrunis, vai uzraksti uz e-pastu viņiem, [email protected]

ne jau nevainība tev sāk sagādāt problēmas, bet pagātnes vardarbība..
26.04.2013 18:39 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Es pē€c virsraksta domaju ka autorei vismazm 25 vai 30 gadi.Ienaku un...bērnudārzs....Kuda mir katitsa?????? Pipec vispar
26.04.2013 18:47 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
irviensbet

Tava mamma par šo visu zina? Zina, ka tev 5 gadiņos un vēl 2 reizes pēc tam ir centušies izvarot? Es vienkārši nesaprotu, jūs, meitenes. Kā mammai var baidīties prasīt naudu paketēm un vēl jo vairāk, runāties? Tā taču ir mamma! Cik problēmu nerodas no tā, ka cilvēki baidās izrunāties. Vai tiešām tev mamma ir ļauna, neiecietīga vecene? Neticu! Būdama psiholoģe, viņa ir ļoti iecietīga un uzskatu, ka tev vajadzētu ar viņu izrunāties. Un par seksu pat nedomā, ja tas tev šajā momentā liekas pretīgi utt. Kad izrisināsi savas bērnības traumas, tikai tad varēsi par seksu domāt. ;)

Man vispār pretīgi paliek, ka zinu, ka ir tādi maitasgabali, kas mazus bērnus grib izvarot. Kas bija tas mammas tā laika drauga dēls?
26.04.2013 18:50 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Es ieteiktu par šo parunāt ar puisi. Nevajag slēpt savas izjūtas un nepatīkamās sajūtas, kuras saistās ar seksu un domām par to. Ja puisis sapratīs, tad tas ļoti daudz nozīmē, jo varbūt tieši viņš lēnām, soli pa solim spēj radīt Tevī savādākas sajūtas.
Vēlu Tev veiksmi! Ir vērts izrunāties - pašai būs vieglāk un arī puisim būs skaidrs, ka vaina ir ne jau tajā, ka viņš Tev nepatiktu, bet gan Tavās izjūtās.
26.04.2013 21:00 |

Reitings 11
@enija sveika! man ar mammu vienkārši nav ērti par tādām lietām runāt. nav jau tā ka turu to sevī, manas draudzenes zin. tas mammas tā laika drauga dēls bija vienkārši stulbs pusaudzis, kursh tagad noteikti ir izaudzis un sakariigs. mamma ar to savu psiholoģiju man skalo smadzenes 24/7, negribas īsti pašai brīvprātigi pieraxtiities uz to :D labāk kādu nepazistamu speciālistu
26.04.2013 21:12 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
irviensbet

ja esi rīdzeniece, tad tev pienākas 10 bezmaksas konsultācijas pie psihologa, pieraksties, pie kura vēlies! :)

Stulbs pusaudzis, vai nē, bet normāliem pusaugu puišiem mazi bērni neinteresē. Un tas tev ir atstājis traumu. Ja negribi par to runāt ar psihologu, tad vari atbildēt uz dažiem jautājumiem:
Vai tu tam puisim pilnībā uzticies?tev ir tauriņi, kad jūs skūpstieties, tu jūties ar viņu labi un droši utml. ?
Jo man, piemēram, pirmā reize bija sasteigta, arī 16 gados, bet man tas puisis ļoti patika un principā nenožēloju, ka pārgulēju. Lai gan tomēr...:) Nekas labs arī nebija, jo puiši tajā vecumā (viņam bija toreiz 18)neko tolkam neprot un mani kā sievieti neattraisīja. Tāpēc izvēle ir tavās rokās.
26.04.2013 21:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits