Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Palīgā! Nevainība sāk radīt problēmas/ bērnības trauma

Reitings 11
Reģ: 25.04.2013
Sveiki mani jaunie draugi!
šovakar piereģistrējos sakarā ar konkrētu tēmu, no jums vēlos tikai sapratni un palīdzību (:

tātad , sāksim ar to ka man ir 16 gadi, esmu nevainīga ( zinu ka manā vecumā tas viss ir ok ) , bet uz manis ir sācis krist spiediens.
man ir puisis ar kuru bijām kopā gadu ( bez seksa) pašķīrāmies un nu atkal esam kopā, puisim 17. viņš nav nevainīgs un es saprotu ka viņam ļoti gribās seksu. Bet es nezinu vai esmu tam gatava, nu jau būs 3 mēnesis kopš atkal esam kopā, es jūtu mājienus no viņa puses un es nevēlos viņu tādā ziņā atraidīt, jo puisis ir lielisks un tomēr reiz es viņam to apsoliju(:

nesen sapratu , ka varbūt man ir trauma. līdz šai dienai mani 3 reizes ir mēģinājuši izvarot
pirmo reizi tajā vakarā, kad uzzināju , kas tas sekss vispār ir ( bija 5 gadi laikam), es atceros to tik tik spilgti! man skrēja pakaļ mammas tā laika drauga dēls, uzvilcis prezervatīvu , rāva mani aiz rokām, vilka sev klāt, līdz es noripoju pa kāpnēm un man aizsitās elpa un sāku smakt.

Otrā reize bija 13 gados, kad puiši pie kuriem ar draudzeni aizbraucām mūs piedzirdīja ar samgo alkoholu un kamēr mana draudzene gulēja pie poda , 3 puiši par mani seksuāli ņirgājās, kamēr nespēju pretoties dēļ nelabuma un visa pārējā , ko dod pārāk daudz alkohola.

un trešā reize bija šovsasar ( ko es neskaitu kā baigo mēģināšanu izvarot, bet tomēr tā ir nesenākā pieredze) kad pie manis palika puisis ,ar kuru esam tikai draugi, kamēr es gāju gulēt viņš atnāca pie manis, un laigan es jutu visu ko viņš darija , es tēloju ka guļu, jo bija par vēlu iet atpakaļ.

principā, paši saprotat ka visa pieredze, kas man ir bijusi ar seksu ir briesmīga un pretīga. man sekss neasociējas ar neko labu, iedomājoties par vīrieša dzimumlocekli man pārskrien prētīgas tirpas caur visu ķermeni un gribas sarauties kamolā. es nespēju iedomāties sevi tam pieskaroties, vai redzot sava partnera apmierināto seju kad viņš manī ieiet. pat tādi sīkumi mani biedē.

es negribu tā dzīvot savu dzīvi, bet saprotu ka, ja mana pirmā reize neradīs man nekādas labas emocijas, es atteikšos no seksa kā tāda. ( protams dzīvē var visādi gadīties, bet zinot sevi es pat pieļauju iespēju). problēma tāda ka es pat negribu to pirmo reizi, negribu to neveiklumu un tās sāpes, negribu likt manam puisim vilties, par to ka nepārvaldu savus sievišķīgos dotums.
ilgi viņš to neizturēs, tomēr seksualitātes aktīvākā fāze, un viņš varētu šķirties .( tikai nebļaujies - viņš nav tavs īstais!!!-, jo problēma ir manī nevis viņā, bet varbūt es maldos)

jautājums man jums tāds - lūdzu meitenes un puiši, pastāstiet sīki smlki par savām pirmajām pieredzēm, pirmajām reizēm. un lūdzu ar visiem sīkumiem kurus jūs pat saviem draugiem izlaižat.
pasakiet ieteikumus, kā to izdarīt? vai to darīt? zinu ka sūtisiet mani pie psihologa ( mana māte ir psihologs, tapēc tāpat zinu visu kas tur notiek)

vēl man ir pacēlies jautājums par manu orientāciju, itkā manā vecumā tas ir normāli. bet vai tiešām normāli ir tas ka vīrieša dzimumorgāni manī izraisa bailes un riebumu?bet doma par seksuālu kontaktu ar sievieti man liekas kas maigs un krāšņuma pilns. un tomēr, man pat grūti sevi iedomāties ar sievieti.

lūdzu palīdziet, šī tēma moka mani jau kādu laiku!
paldies ((:
25.04.2013 23:16 |

Reitings 381
Reģ: 29.01.2009
3 puiši par mani seksuāli ņirgājās, kamēr nespēju pretoties dēļ nelabuma un visa pārējā , ko dod pārāk daudz alkohola.

Pēc visa izlasīta, šķiet, ka neesi vairs nevainīga, vai arī nesapratu, ko domāji..
25.04.2013 23:21 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Jēziņ, tas viss izklausās tik briesmīgi.
Izrunājies ar puisi, ja tiešām uzskati, ka viņš ir tas ar kuru vēlies spert šādu soli. Būtībā tad arī redzēsi vai viņš būs saprotošs šajā jautājumā vai tomēr nē. Tas arī atrisinās lielāko daļu ar viņu saistīto problēmu.
25.04.2013 23:23 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Tev vajag speciaalista padomu. Neviens padoms iisti sheit neliidzees, jo paliidzeet tev var tikai psihologs vai psihoterapeits. Zeel, ka ar tevi ir taa noticis.
25.04.2013 23:24 |

Reitings 11
@Jane iekšēji nekas tā isti netika plēsts vai skarts, man tika norautas drēbes, mani sita, smējās. es negribu iedziļināties

Reitings 368
Reģ: 13.01.2010
kamēr es gāju gulēt viņš atnāca pie manis, un laigan es jutu visu ko viņš darija , es tēloju ka guļu, jo bija par vēlu iet atpakaļ.

Es arī šo nesapratu. Tad jau sanāk, ka kontakts tev ar vīriešiem jau bijis?

Reitings 11
@LustForLife domā izrunāties , takā, pateikt viņam šo visu, pateikt, ka man ar to ir problēmas un skatīties vai viņš ir gatavs gaidīt vai nē? (:
25.04.2013 23:26 |

Reitings 11
@mellene88 kontakts ar vīriešiem ir bijis tikai ārējs un minimāls, kā sacīt jāsaka - manī neviens neievadīja savu dzimumlocekli :D
25.04.2013 23:27 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
murgaini viss, ja tiešām liekas,kad tevi seksuāli izmantoja dodies pie speciālista un izrunā visu. Tas, kad puisis savud raugu biksēs nevar noturēt ir viņa problēma. Un nav ko 13.gados apkārt vazāties.
25.04.2013 23:28 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Jā, varbūt sākotnēji ne smalkās detaļās. Pastāsti lielos vilcienos un vēro reakciju. Ja būs pietiekami pieaudzis un saprotošs cilveks, tad ne vien gaidīs līdz tu būsi gatava, bet iespējams arī sniegs vismaz minimālu atbalstu.
25.04.2013 23:28 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Noteikti nepieciešams labs speciālists!!!

Un par to tavu uisi - piedod, bet nedomāju, ka tur kas labs jums sanāks. Mīlošs vīrietis būs gatavs gaidīt mūžibu uz seksu ar tevi, bez pārmetumiem un spiediena.
Un pirmajā reize viņa seja noteikti nebūs pašapmierināta, bet drīzāk norūpējusies vai tev ir gana ērti un patīkami...
25.04.2013 23:29 |

Reitings 368
Reģ: 13.01.2010
vaboleens- vai tad tu 13 gadu vecumā nemaz neballējies?

Nosodījumus jau šeit nejautāja.
25.04.2013 23:30 |

Reitings 381
Reģ: 29.01.2009
Noteikti jāvēršas pie speciālistiem, varbūt, ja vēlies anonīmi, tad iesaku piezvanīt un izrunāt savas problēmas
Psiholoģiskā palīdzība Bērnu un pusaudžu uzticības tālruņa psiholoģiskās palīdzības tālrunis 116111
25.04.2013 23:30 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nezinu, kaa tagad, bet agraak uzticiibas taalrunii straadaaja briivpraatiigie bez attieciigaas izgliitiibas, tostarp arii pusaudzji, taa kaa atskiriiba starp sarunu sheit forumaa un pa uzticiibas taalruni, nav.
Shaadas traumas tiek aarsteetas aarsta kabinetaa un tas process ir sameeraa ilgs. Nezinu, vai lv ir, bet ljoti paliidz arii grupas vardarbiibu cietushajiem cilveekiem, kur cilveeki dalaas savos paadziivojumos un metodees, kaa tiek paari gruutiibaam.
25.04.2013 23:34 |

Reitings 11
@neons taisnība, bet es viņu neredzu tik pieaugušu lai sauktu par reālu mužiku. bet paldies!
par tiem speciālistiem ir tā . es esmu pavisam normāla meitene, man ir daudz draugu, es daudz smejos, tapēc arī to saku šeit, jo neviens pat iedomāties nespētu kas man ir apakšā. noteikti ir cilvēki kas vispār domā ka esmu maucīga un ar visiem ņemos un tā ( bet esmu ievērojusi ka vidusskolā tas tāds modes kliedziens , ka visas meitenes ar krūtīm un kāri pēc uzmanības ir maukas). tāpēc neredzu sevi kā slimu cilvēku, lai ietu pie speciālistiem. laikam ka tomēr vajadzētu
25.04.2013 23:34 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
NJa.. laikam jāsaka atklāti, ka savos 17mit gados es nebūtu ar mieru gaidīt nezincik ilgi.. Arī ne 18mit un ne 20. Pat ne 22.. Un, ja man patiešām liktos attiecībaas nopietnas- arī tagad ne. Pat neskatoties uz savu pašreizējo celibātu. Man jau liekas, ka sekss ir neatņemama attiecību sastāvdaļa.

No otras puses, nenoliedzami, trauma ir milzīga, tur nav vārdam vietas, tomēr šajā gadījumā jautājums būtu jāuzdod- nevis, vai džeks gatavs gaidīt, bet vai Tu esi gatava attiecībām?

Atceros, ka man draugam viena no pirmajām draudzenēm arī bija ar līdzīgu traumu. Kā rezultātā no pašām attiecībām ar tur diži nekā nebija, lai gan likās tik feins pāris kopā. Meiteni ik pa laikam sanācis satikt arī jau pāris gadus pēc tam, kad viņi izšķīrās un, jāsaka, ka tagad viņai viss ir kārtībā. Cik zinu, arī ar seksa dzīvi! :) Tā kā galvenais jau ir Tev pārvarēt savas negācijas, jo visi džeki nav vienādi slikti. Ir arī labi. Ir garāmgājēji un būs noteikti arī īstais! :)
25.04.2013 23:35 |

Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
mana māte ir psihologs, tapēc tāpat zinu visu kas tur notiek

Tas, ka tu zini, kas tur notiek, nenozīmē, ka tev nav jāatrod speciālists (šajā gadījumā labāk pat būtu psihoterapeits) un pašai jāiziet terapija - viss kas ar tevi ir noticis ir bijis pietiekoši traumējošs, tāpēc nedomāju, ka citu smalki aprakstītā pieredze tev palīdzēs. Pagaidām izrunājies ar puisi (stāsti tik daudz, cik jūties ērti viņam stāstīt), bet neiesaku ar viņu gulēt, tikai tāpēc,ka viņš taču ļoti grib - ja pirmā reize neizdosies, visas traumas var tikai padziļināties. Lūdzu atrodi speciālistu.
25.04.2013 23:35 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
Ārprāc, pirmajā momentā sašokējos - par to, kādi neģēļi ir apkārt, bet no otras puses uznāca dusma. Par ko? Par to cik gan stulbi tu esi rīkojusies - nav ko vazāties riņķī tādā vecumā nestabilās kompānijās, ja nespēj tikt galā ar sekām. Mācība priekšdienām.

Tomēr, kas bijis. Tagad tev ir jārūpējas par sevi ar pilnu atdevi. Tu esi par šo stāstījusi mammai? (protams, atkarībā kādas jums ir attiecības) Kas attiecas uz šo puisi - piedod mīļā, bet izklausās, ka viņš nav tas ''mīlošais, saprotošis, mūžīgi gaidīšu'', kas tev būtu nepieciešams. Saprotu, ka tu alksti mīļuma un rūpes, bet nesteidzies, pagaidi, viss nāks ar laiku - pretējā gadījumā jutīsies vēl netīrāka.
25.04.2013 23:36 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
13gados gan man nekas tāds prātā nenāca. Nu kā var teikt piedzirdīja vai kā taml? Ja negribi nedzer, nepatīk kompānija, cilvēki piecelies un aizeja, bet savu pašcieņu saglabā.
25.04.2013 23:36 |

Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
tāpēc neredzu sevi kā slimu cilvēku, lai ietu pie speciālistiem.

Bet jocīgi, ka cilvēks, kuram māte strādā šādā profesijā nezina, ka pie psihologa nebūt neiet tikai slimi cilvēki (patiesībā izteikti psihiski slimi cilvēki apmeklē psihiatru). Tas, ka tu daudz smejies, esi draudzīga, utt. neko nenozīmē - palasi vēlreiz pati savu stāstu, savas sajūtas un domas par seksu un pati sev godīgi atbildi, vai tā nav problēma, ar kuru būtu jāvēršas pie psihologa vai psihoterapeita.
25.04.2013 23:39 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
irviensbet, nu bet kāpēc tad ir jāsteidzas ar to pirmo reizi? Lai tik puisim izpatiktu? Tev ir tikai 16! Baudi jaunību un to, ka pēc katra seksa nav jādomā par izskargāšanos, STS, regulāru ģinekologa apmeklējumu un to vai gadījumā nepaliksi stāvoklī...
Bez tam - ļoti maz ticams, ka šis puisis būs tavs pirmais un vienīgais, jo tavā vecumā kas tāds noteikt reti! Tad kāpēc ir jāsteidzās?..
25.04.2013 23:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits