Esmu paskirusies no sava puisa un sapratuse ka man nevienu citu nevaig. Es gribu atgut vinu un uzlabot attiecibas. gribu lai nav ka vecajas bet vel labak. meitenes vai esat kadreiz atguvusas attiecibas pec skirsanas un kadi ir iedarbigi knifini? pie friziera jau esmu pieteikusies :D bet ko teikt, runat?
ideja ir laba bet to putukrejumu tapat vins neestu jo need vispar treknumus un diez vai tas mani paraditu no labas puses.
pameginasu uzrakstit sms ko sovakar dara.
labāk ierodies šajā tērpā un aiz muguras ausī lēni iečuksti novelc bikšeles,vecis uzreiz izkusīs..BET jā uzmanies ka viņš neatpazīst tad var dabūt arī bietē,tapēc pasaki to mīļvārdiņu kādā viņu sauc..
http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/628202796/Halloween-The-leather-models-tight-the-masked-font-b-cat-b-font-girl-font-b-costume.jpg
vispar man nav ko teikt. vins atrakstija ka nevelas mani redzet un lai lieku vinu miera. kapec vins mani ta moka? tas kaut kads knifs lai skrietu pakal.. nu es netaisos skriet vinam pakal. ko darit, nevaru ari mahas sedet un neko nedarit.
rokoko
tas ir spriedums tev,samierinies ka džeks negrib vairs ne tevi,ne tevi rožu gultā,pliku utml...
un kapēc tu vispar domā ka viņs moca tevi? vispar vīrieši nemedz visu teikt caur puķītēm,bet tā kā ir..tākā..
mia vins noteikti pats ko perina. ak sie viriesi, stulbenitis mans :D
bet no otras puses negribu ka abi sadi mukojamies un pavadam vel ilgaku laiku skirti. neko nerakstisu, nezvanisu bet iesu ciemos pati pie vina.