pastāstīšu savu bēdu. pirms 1,5 gada iepazinos ar kādu puisi, jau tajā mirklī viņš man iepatikās, nezināju, ka viņam ir draudzene, tāpēc atļāvos ar viņu koķetēt. pēc kāda laika viņš atrada mani internetā, sāka rakstīt, kaut gan bija kopā ar savu meiteni. sarakstijāmies ilgi, daudz ko izrunājām, apspriedām - bija mums par ko runāt. tad rudens sākumā viņš izšķīrās ar savu draudzeni. turpināja man rakstīt, zvanīt, viss forši, es jau biju tik pārlaimīga, jo man viņš ļoti patika (joprojām patīk). uzaicināja mani uz tikšanos, es bez kādiem variantiem piekritu. sarunājām satikties kādā sestdienā, es jau no rīta agri piecēlos, lai varu sataisīties smuki un doties uz tikšanos. bet tad, viņam zvanīju, lai pajautātu, cikos tiksimies, viņš necēla, uz sms neatbildēja. pēc pāris dienām atrakstija, ka sarunājām citu dienu, labi, nodomāju, ka sajaucu. un atkal tai nākamajā sarunātajā reizē tas pats notika..
es nesaprotu, kāpēc, kas pie vainas, kas notika, ka viņš tā? jo viņš jau bija idejas iniciators un gribēja tikties. esmu izmisumā.. jo man viņš tik ļoti ir iekritis sirsniņā. :(