Vaardi

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Kadus vardus no viriesa puses Jus nepaciestu un neskatoties uz ilgstosam attiecibam sakravatu savas sominjas un dotos?

Un, cik daudz virietis Jums var atlauties pateikt un ka nosaukt strida laika?
22.04.2013 20:42 |

Reitings 675
Reģ: 07.09.2012
Pēc tādiem komentāriem esmu ļoti ieinteresēta redzēt Dominikas džeku.
22.04.2013 21:18 |

Reitings 3350
Dominika,man tiešām tevis žēl.Droši vien dikti sāpīgi,akd ko tadu saka mīļotais..Un,ko viņš pēc tiem vārdiem saka?Neatvainojas?Kā viņš vispār tev acīs var skatīties???

Vinam tas liekas normali un nakamaja diena vins izliekas, ka nekas nebutu noticis. A man oj kaa sap!

Manuprāt, ja attiecībās nevalda savstarpēja cieņa, tad tām nav ilgas un veiksmīgas nākotnes..

Taisniba tev ir ... Ko var gribet no sievietes, ja vinju neciena? Tada jau vina ari bus - sashlukusi.
Un es visus sos gadus mekleju vainu sevi. Kopa tak esam 8 gadus, jutos vnk nodota.
Labi, ja es tiesam butu apvelusies vai vel ko, bet kad visi apkart kladzina, cik tu skaista un atnakot majas ir kas tads - kaut kada morala vardarbiba!
22.04.2013 21:18 |

Reitings 377
Kāpēc Tu vēl esi ar viņu kopā? Kur Tava pašcieņa? Ja mans vīrietis man ko tādu pateiktu, es viņam iekrautu pa muti, pagrieztos, piemiegtu ar aci un aizietu. Kam Tev tādu lupatu pie sāniem, kurš droši vien Tev tādas briesmu lietas saka tik tāpēc, ka pats ir "maziņš un melns" un kaut kā cenšas sevi pacellt augstāk, Tevi nolielot zemāk. Ej prom no viņa. Tādu KRETĪNU neizmainīsi!
22.04.2013 21:21 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Oh, comeon 55 kg nav nekas! Butu Tu mana, es Tevi vel piebarotu! Izklausas pec kaut kada pedofila, kam mazas meitenes patik vai anoreksikjes (zem 50 kg), nevis normalas sievietes! Jaa, man arii patik tievas sievietes, bet nu jaabuut arii mazliet realistam .. un nu 55 ir ljoti ok ..

Eh, nu kur tadi rodas .. nu es 100 procenti noveletu vinjam atrast tievaku un arti notitu makskeres ..

Bet, ja nopietni, tad tas tiesham nav istais iemesls stridiem .. domaju, vinjs vienkarshi grib no Tevis tikt valjaa un izdomaa kaut kadus random iemeslus. Jaa, man pashapzinja ir ljoti augsta un es nevienam neljautu sev shadi braukt virsuu!!! Pat, ja tas nozimetu dzivoshanu kartona kastee ..

Es pats esmu par citam lietam sievietei braucis augumaa diezgan skarbi, bet tas vienmer tikai un vienigi tapec, ka nesaprot, ka normali saka 10 reizes .. un tas nekad nav bijis saistits ar sievietes izskaru, bet ar sievietes darbibu vai bezdarbibu.

PS Rakstu no telefona - pareizrakstibas policiju ludzu atslabt ..
22.04.2013 21:26 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Domnika tu esi skaista. Izvērtē vai tev šīs attiecības ir vajadzīgas un rīkojies.

Reitings 3350
Nav man pashcienas, esmu lupata! Tapec jau atlaujas sita runat un rikoties, jo zin, ka es jau nekur neaizieshu!

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Viņš tiešām izklausās pēr riktīga kretīna. Nu kā tā var teikt mīļotajai meitenei? Un es atceros no tās diskusijas, kur meitenes lika daļiņu no sevis - tu tik skaista, gaiša un tieva izskaties. Ārprāts :( Neļauj ar sevi tā izdarīties.
Es pat nevaru iedomāties, ka mans draugs kaut ko tādu pateiktu - es laikam raudātu un vispār nekad nekad ar viņu vairs negulētu.

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Mums attiecībās kā čāčai strīda laikā esam viens otru nosaukuši par stulbeni. Bet nu mēs arī ikdienā ākstoties ar šad tad nosaucam par stulbeni. :D

Bet, lai man pateiktu kaut vienu no Dominikas nosauktajām lietām manas mantas tiktu uzreiz sakravātas. Neskatoties uz to cik ilgi bijām kopā. Cieņai ir jābūt. Bet žēl, ka tā tev. :(

Reitings 1652
Reģ: 01.02.2013
mīlulīt, es pievienojos meitenēm, Tu esi patiešām pievilcīga sieviete un Tev noteikti ilgāk nav jācieš šī morālā vardarbība. Tu to neesi pelnījusi, velns parāvis!!!!!
Tam kretīnam pašam ir kādas morālās problēmas, tapēc Tevi terorizē!
Un tiešām, padomā, cik ilgi esi cietusi šo teroru - 8 gadus (gan jau kopš paša sākuma viņš tāds nebija, bet lielos vilcienos), tad vai Tu esi gatava paciest to atlikušo mūžu?

Neļauj sev kāpt uz galvas un liec sevi respektēt, nedrīkst taču tā izturēties pret sievieti.
Es šoreiz saku, nafig - pamet to kretīnu!!!
Tu jau tā esi tieviņa, viņš ir kāds Dievs, ka Tev viņa dēļ jākļūst par anoreksiķi?
Un noteikti būs kāds, kurš mīlēs Tevi tādu, kāda Tu esi, nevis kritizēs no a līdz z!
22.04.2013 21:27 |

Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
ja patiešām esi apvēlusies,novēlusies un savēlusies, tad vārdi moš arī ir pelnīti.

Ja arī sieviete būtu apvēlusies, ir jābūt vienkārši kretīnam augstākajā pakāpē, lai savai sievietei kaut ko tādu teiktu - tas man nešķiet normāli un arī nešķiet piedodami. Dominika tev jāsaprot viena vienkārša lieta - visticamāk, ka viņs labi zin, ka liek tev justies nevērtīgai, tātad ir garantija, ka tu neaiziesi, jo ir licis tev domāt, ka ''kurš gan tādu gribēs''. Tevis nosauktie piemēri tiešām nav normāli + ja viņš vēl neatvainojās, bet vienkārši izliekās, ka nekas nav noticis.. Forumā meitenes ļoti bieži iesaka pamest, lai gan, manuprāt, daudzās situācijas tas ir pārsteidzīgs lēmums, bet šeit.. Nedomāju, ka ir kāds patiesi svarīgs iemesls, kapēc lai tu ar tādu kretīnu paliktu kopa.. Ja atceros pareizi no diskusijas, kur bija jāliek daļa no savas bildes, tu esi tiešām ļoti skaista sieviete un vari dabūt daudz, daudz labāku vīrieti :) Nevajag ļaut sevi pazemot
22.04.2013 21:30 |

Reitings 3350
Jus mani pilnigi saraudinajat (pedeja laika raudasana man jau ierasta lieta!)
Paldies par labajiem vardiem.
22.04.2013 21:33 |

Reitings 377
Dominika parādi tam lupatam tādu pašu žestu kāds Tev bildē. Tu aiziesi no viņa, saņemsies un aiziesi. Neļauj nevienam "vīrietim" sevi pazemot. Protams, ka ir grūti aiziet it sevišķki pēc tik ilga laika. Bet viņš nav Tevis cienīgs un nekad nesauc sevi par Lupatu. Pierādi, ka viņam nav taisnība.
22.04.2013 21:34 |

Reitings 8407
55 kg ir mans ideālais svars... tas tiešām nav nekas...

es tiešām esmu svarā attiecību laikā pieņēmusies vairāk pat kā 10 kg, bet mans vīrietis vēl mani ir mierinājis, ka viņš mani mīl tādu kāda esmu.

ja čalim ir problēmas, tad nav tiesību otru apvainot, nu nosauktie iemesli būtu tie pēc kuriem ietu prom, vīrietim - otrajai pusei ir jāceļ sievietes pašapziņa nevis jāgremdē, lai viņa nekur neaizietu... par šādiem vārdiem pa purnu gribētos iesmērēt!!! tev taču ir lielisks svars!!!
22.04.2013 21:35 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
8 gadi attiecības, vai tās maz vēl ir tādā formā kādām tām ir jābūt? Vai tās jau sen mainījušās? Jo viņa rīcība bērnišķīga, kā mazam puišelim, kas nezin cieņu pret sievieti. Tas nav pieļaujami!
22.04.2013 21:36 |

Reitings 3350

Negribas jau publiceties, jo ja kads mus personigi pazist - man kauns gan par vinju, gan par sevi, ka lauju sev kapt uz galvas.

Bet nu ja... Bilde var redzet manas aptuvenas aprises.
22.04.2013 21:42 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Ja sieviete būtu apvēlusies,tad vīrietim ir visas tiesības aizrādīt,bet Domonika ir tālu no tā,kā viņas puisis to visu uztaisa.
22.04.2013 21:43 |

Reitings 10816
wow...tas viss tika Tev teikts???? man kaut kaa gadu laikaa bij radies iespaids,ka Tev nav par ko sudzeties attiecibaas...jo nekad nebiju pamanijusi neko sliktu naaam aaraa no Tevis... ehhh...
22.04.2013 21:44 |

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
Vai tev būs viegli no viņa aiziet? Tev būs kur iet? Es to domāju tādā ziņā,ka Tu jau esi ārzemēs, nav kā te - visi drraugi,paziņas, radi
22.04.2013 21:45 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Kādā ziņā- labāku neatradīsi? Kas tad viñā ir labs? Pēc kaut kā tāda es Tavā vietā to labo kaut kā nespētu vairs saskatīt aiz tās darvas. Cieñu neizcīnīsi, ja viņš Tevi neciena un reiz ir atļāvies tā runāt, tad diezvai tas ir izmaināms, tas acīmredzot ir tas, kas viņā sēž iekšā, un pa laikam iznāk uz āru. Dusmas nav nekāds attaisnojums, var aizsvilstoties uzkliegt- aizveries! utml., bet šis jau izklausās pēc mērķtiecīgas sāpināšanas.
Zini, es galīgi neesmu feministe, bet es aizietu no šāda vīrieša un tad jau labāk būtu viena, ietu uz randiņiem un izklaidētos.. vienkārši atpūstos un sadziedētu pašapziņu kādu laiku.
22.04.2013 21:45 |

Reitings 10816
Dominika,Tu esi skaista meitene!!!!! un lasot Tavu beedu,ash likaas,ka esmu Tavaa vietaa un ka Tavs dzheks ir mans bijushais... vinsh ar bij brizhiem tik skarbs un bij mani taa iedragajis,ka beigas jau jutos kaa lupata .... bet beigaas sanjemos un aizgaju prom...
22.04.2013 21:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits