aizdomīga rīcība no vīrieša puses

Reitings 13
Reģ: 22.04.2013
esam jau kopā pāris gadus. pēdējos gandrīz 6 mēn. lietoju hormonālo kontracepciju, bet vakar nejauši, dodot man naudu, no vīrieša maka izkrita prezervatīvs. man bija apmulsums un liels, liels pārsteigums. vīrietis teica, ka kaut kad sen aptiekā esot bijusi akcija - lēti prezervatīvi. par to aptieku noticēju, jo bieži savai mātei pērk zāles. mētājies makā kopš tās reizes. tagad domāju, ka to maku vīrietis nopirka komandējumā pirms 2 mēn., kad jau biju pārgājusi uz hormonālo kontracepciju. varbūt pārkārtoja maku un līdzi tam prezervatīvus. kāda būtu jūsu domas? ticētu?
22.04.2013 20:28 |

Reitings 1337
Reģ: 19.05.2009
Rupjmaize, es labprāt ar Tevi parunātos, man bija gandrīz tāda pati situācija, tikai nedaudz savādāka. Ja interesē, uzraksti :)
25.04.2013 20:52 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Manā pašreizējā attiecību modelī es puisim, protams, neko sliktu neteiktu un attiecības turpinātos, jo dzīvojam dažādās valstīs. Ja dzīvotu vienuviet, tad gan šķirtos, ja pietam vēl ar draudzeni tas ticis darīts regulāri, nevis nakts sakars ar nejaušu meiteni. Viena lieta ir apzināties, ka gandrīz jebkurš, kuram nav problēmu ar pretējo dzimumu, krāpj, bet, kad konkrētus notikumus to uzzina par savējo, tad ir pretīga sajūta. Un tā būs ilgi, ilgi iekšā. Ja dzīvojāt kopā vienās telpās, tad, manuprāt, jāšķiras.
25.04.2013 20:52 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Tikai nestreb karstu! Un nepieņem lēmumus emociju iespaidā! Dod sev pietiekami ilgu laiku, lai negatīvās emocijas noplaktu (vismaz nedēļa, divas..) un lai sāktu darboties prāts.
Ja mīlas viens otru, visu vēl var glābt. Izrunāšanās būs vajadzīga pavisam noteikti, bet ne šodien, būs tikai bļaušanas un savstarpēji apvainojumi.
Bieži vien šādi galējie notikumi noved pie tā, ka abi beidzot izrunājas no sirds un sāk visu jau daudz labākā variantā. Sāpīgs spēriens pa pakaļu, bet tad tu saproti, ka tā vajadzēja.
Turies! Šobrīd tev jāiet tam cauri, bet es ticu, ka tu no šī iegūsi mācību un turpmāk nepieļausi tādas kļūdas attiecībās (šajās vai nākamajās). Jo, jā, tā ir tava kļūda, partneris ir tikai tavs atspulgs, cēlonis ir tevī pašā.
Lai izdodas atbrīvoties no negācijām un sākt raudzīties uz dzīvi ar jaunu, jau daudz labāku skatienu ;)
25.04.2013 20:57 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Man ļoti labi strādā intuīcija.Es dodu pusgadu, max 8 mēnešus līdz šis pāris izšķirsies. Džekam gultasbiedre būs ātrāk, Rupjmaizei nākamās attiecības būs veiksmīgākas kā tam čalim. Ja nav grūti-Rupjmaize-uzraksti gadumijā cosmo.lv. Tagad Tev tas liekas slimi, ko saku, bet uzraksti, ja neauzmirsīsi ;)
25.04.2013 21:05 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Jo, jā, tā ir tava kļūda, partneris ir tikai tavs atspulgs, cēlonis ir tevī pašā.

:o
25.04.2013 21:05 |

Reitings 13
paldies par iedvesmojošiem komentāriem un atbalstu. pēc dabas esmu mierīga un racionāla, vēl neesmu nobirdinājusi nevienu asaru, bet zinu, ka vienā brīdī tas viss nāks ārā.
25.04.2013 21:09 |

Reitings 2295
Tas no vēdu viedokļa ;) Protams, tas liekas absurdi un šādu viedokli prāts (un mūsu ego) negrib pieņemt, jo es taču esmu tik labs un kā tas neģēlis tā varēja! Bet visus notikumus savā dzīvē mēs ģenerējam paši. Apkārtējie tikai "izpilda" to, ko esam "pasūtījuši" mums nodarīt. Tāpēc nemainot neko un vienkārši nomainot partneri, notikumi atkārtosies, jo "eksāmens" nebūs atrisināts cēlonī.
Autorei novēlu atrast sevī enerģiju pārvarēt šo smago dzīves mācību. Turies!
25.04.2013 21:12 |

10 gadi
Reitings 1002
Nu ja racionàla, tad tas būs vēl ātrāk! Racionālas sievietes are the best! Būs sākumā domas-ak es neatradīšu labāku par savu nelieti. Atradīsi, bet ne lielāku nelieti. ;)
25.04.2013 21:13 |

Reitings 13
chanely, paldies par komentāriem. :] kā es varu apjaust un risināt tās lietas, kuras iespējams manā partnerī izraisa tādu rīcību?
25.04.2013 21:16 |

10 gadi
Reitings 1002
Neklausies chanely. Ko izdarīja žīdi, ka bija tāds holokausts? Tās visas ir austrumu muļķības.Kur ir tālie austrumi, kur Rietumi! Nekādā ziņā nevaino sevi!!!
25.04.2013 21:16 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Apkārtējie tikai "izpilda" to, ko esam "pasūtījuši" mums nodarīt. Tāpēc nemainot neko un vienkārši nomainot partneri, notikumi atkārtosies, jo "eksāmens" nebūs atrisināts cēlonī.

Tā tas bieži arī ir, bet tomēr ir arī vīrieši, kas mēdz krāpt bez jebkādiem iemesliem. Bet varbūt autores dēļ attiecībās tiešām nebija kaut kas kā vajag būt.
25.04.2013 21:19 |

Reitings 1519
Reģ: 30.04.2010
Visticamāk tā nav Tava vaina, ir vienkārši tādi vīrieši. Vai viņam tas ko nozīmēja, ko teica kādēļ tā rīkojās? Ir ieķēries tajā otrā?
Tas ir tik sāpīgi, liekas ar ko tad viņa ir labāka, kādēļ viņa, kas manī sliktāks. Aij es gan raudāju diennaktīm, modos slapjā spilvenā, raudāju pat miegā. Tādas sāpes nekad dzīvē nebiju jutusi. Ar laiku pāries, bet nekad neaizmirsīsies. :(
Turies! Ja piedosi, nekad vairs neuzticēsies.
25.04.2013 21:24 |

Reitings 2295
Vai es lieku vainot sevi? Neviens nav jāvaino. Kāda karma ir, tā arī notiek. Jāmaina karma, tad mainīsies arī notikumi.

Nekrāj sevī rūgtumu un aizvainojumu. Tagad tas tev ir un tas ir normāli. Bet pēc tam palaid vaļā. Kad emocijas noplaks, mēģini ar sirdi patiešām saprast, vai tur ir potenciāls un šī bija tikai mācībstunda vai arī punkts. Izrunāties gan vajag noteikti neatkarīgi no tā, vai saglabāsi attiecības vai dosies prom.
25.04.2013 21:25 |

Reitings 2295
Jā, ir tādi vīrieši, kas krāpj vienkārši tā. Bet tad ir jautājums, kāpēc tieši šāda veida vīrietis "pievilkās" pie tevis. Mēs katra piesaistām tieši tādu partneri, kas mums enerģētiski atbilst vislabāk.
Bet varbūt šis nav tas īstais krāpējs, bet pirmo reizi attiecību laikā kas tāds notiek. Tas jau jāizrunā ar viņu pašu
25.04.2013 21:29 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Paldies, chanely, par skaidrojumu. :) Tagad sapratu un vairs nebrīnos. Piekrītu tai svarīgākajai domai, ka mēs paši piesaistām notikumus un cilvēkus, bet, manuprāt, nevar teikt, ka kāds ir vainīgs, ka viņu piekrāpa. Viņš varētu būt vainīgs, ka ir piesaistījis šādu negatīvismu savā dzīvē, bet nevis vainīgs pie konkrētā notikuma, krāpšanas. Pirmais ir daudz abstraktāks, nekonkrētāks par otro, kur problēmas vajadzētu meklēt pārī, divos cilvēkos, nevis vienā. Neuzskatu, ka krāpšanu vai cita veida nodevību var ar kaut ko attaisnot.
25.04.2013 21:53 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
reizēm es sāku sarunu sādi - šodien cosmo apsprieda to un to..ko tu par to domā?

:D :D :D
iedomājos kāda manam vīram būtu seja, ja es tā mēģinātu sākt kādu nopietnu privātu sarunu ar viņu:D
26.04.2013 07:30 |

Reitings 360
Reģ: 17.01.2013
piedodiet,bet es vispār nesaprotu,kā šeit var iet runa par iespējamu piedošanu,vīrietis,skaidrā prātā,pie pilnas apziņas ir gūlies ar citu gultā,vairākas reizes,zinot ka viņu gaida mājās mīļotā,un tas būtu turpinājies,ticiet man,ja viņš nebūtu uzķerts,un tam kam ir bijis pieņemami krāpt,tas krāps,agrāk vai vēlāk,kad atkal sajutīs aizliegtā augļa garšu.,ja tu vīrietim parādisi,ka arī pēc tavas dvēseles piespļaušanas tev viņš ir nepieciešams,tu tikai viņam iedosi apziņu, ka lai arī kādus grēkus viņš sastrādās,tu bez viņa tik un tā nevarēsi...raudi spilvenā,izkliedzies pa māju,pierijies saldumus,bet esi sevis cienoša sieviete,aiztaupi sev turpmākos pārdzīvojumus,jo ar piedošanu te nekas nebeigsies,tev nāksies pārdzīvot par katru stundu kad viņš kavēsies,par katru sms,zvanu,jo nezināsi ko gaidīt,tev to vaig?Vai tev tiešām kautko nozīmē viņa-piedod?mīlu?....kāds mīlu?kā vispār kāds,kas krāpj, var teikt mīlu......laikam jēdziens mīlestība,mūsdienās daudziem nav īsti saprotams......
26.04.2013 08:06 |

Reitings 2982
ieteiktu ieklausīties chanely!
26.04.2013 08:13 |

Reitings 370
Reģ: 27.01.2012
ieteiktu ieklausīties TIARA. Kāda pie velna piedošana????? VIņš gulēja skaudrā prātā vairākas reizes ar citu sievieti,noteikti teica viņai,ka MIIL vinju u.t.t.t nu vipsār kā kā kā vispār var būt kopā ar vīrieti kurš SKAIDRĀ PRĀTĀ krāpis ???? Tur jau nem mīlestības,ne cieņas nav. un attaisnojuma nav NEKĀDA. Ja nebija labas attiecības tad vajadzēja izrunāties,panjemt pauzi,ne jau slepus krāpt.

Ja autore pēc šī gadījuma vēl būs kopā ar tādu vīrieti,tad lai šis krāpj vinju tālāk,neko labāku nav pelnījusi. Bet ja tomēr autore uzskata,ka nav grīdas lupata tad ,lai iet prom no tāda vīrieša. Nesaprotu sievietes kuras vispār sevi neciena ne kripatiņu un vēl palūgsies vīrietim ,lai šis ar viņu kopā ir.
26.04.2013 08:27 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Drausmas..Tikai nesaki,ka nokrapa ar tavu draudzeni?Tu vienkārši teici,ka tuvs cilvēks..
26.04.2013 08:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits