Long distance relationship

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
Vai kādai no jums ir long distance relationship? Vai uzskatiet, ka jūs būsiet kādreiz kopā kā īsts pāris? Vairāk neka gadu esmu kopā ar puisi.Pati mācos ārzemēs taču nezinu kur nokļūšu pēc studiju biegšanas.Un puisis man ir darījis zināmu, ka nekad nepārvāksies uz valsti kur es šobrīd studēju un es nepārvākšos tur kur viņš dzīvo. Pagaidām tikai lidojam viens pie otra vismaz katru mēnesi. Vai jūs turpinātu attiecības, ja zinātu ka jūs nekad nebūsiet kopā, taču, ja ļoti mīlētu puisi un būtu laimīgas? Man ir bailes, jo ilgāk būsim kopā, jo grūtāk būs visu izbeigt un beidzot apjēgt realitāti,ka katram jādodas uz savu pusi.
21.04.2013 02:43 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
papildināšu-valodu var iemācīties. sākotnēji var strādāt sfērā, kur valodas zināšanas nav tik ļoti nepieciešamas. vai arī, ja puisis labi nopelna, no sākuma kursos iemācīties valodu.
bet svarīgākais jautājums nav atrisināts- viņš nav runājis par jūsu kopdzīvi. tad uzsāc tu par to sarunu. varbūt viņš domā, ka tu nekad nepārvāktos un līdz ar to par to arī nerunā. bet es baidos par to, ka tik viņš nav egoists ne tikai šajā jautājumā. izrunājies. piedod, bet, ko tu zini-varbūt viņam tur jau ir cita. un nekad nesaki nekad.
08.05.2013 14:20 |

Reitings 500
Reģ: 11.04.2013
Sany bla bla bla un visi aizmiga jau pie tava pirma savārstījuma, tak tu vēl otro paspēji uzcept :D
08.05.2013 14:22 |

Reitings 236
Reģ: 29.01.2009
Pašlaik esmu šādās attiecībās, draugs jau 5 mēnešus atrodas ārzemēs, es LV- mācos. Pa šo laiku 1 reizi esmu pie viņa bijusi. Vasarā pabeidzu augstskolu un braucu pie viņa. Valodu zināšanas ir, dumja neesmu, darbu dabūšu.
Pat iedomāties nevaru kā šādas attiecības gadiem uzturēt, es jau pēc 5 mēnešiem nezinu kur likties. :O jo nereāli pietrūkst mīļotā cilvēka, jo nu skype, telefonsarunas, tas pavisam nav tas.
Lai arī kā man gribētos dzīvot un strādāt Latvijā, negribu upurēt attiecības + arī pašai gribas pamainīt vidi, iegūt citādāku darba pieredzi.
08.05.2013 14:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits