~Kubiete ~ Un muti pēc auguma, dirsu pec platuma sīkā!
Tev noteikti vajadzētu lietot zāles ,lai man kaut ko tādu "uzbraukt'' tas tiešam nav gudri !
Kas tavā galvā notiek ?!
Vispār ,ko tu man visu laiku kaut ko brauc augumā , tev nav ienācis prātā ,ka es labāk zināšu ,kāda informācija man ir VAJADZĪGA ?!
Taču liecies mierā !
~stellaglmr~ neuzskata , ne sevi par neveiklu , ne par tādu cilvēku ,kas neprastu rīkoties ar i-netu , pirmā piegājienā neatradu vajadzīgo informāciju , vajadzēja visā iebraukt utt , tāpēc izveidoju forumu izveidot , zinu tagad ,ka tā bija LIELA kļūda !
~Honeybuu~ Es esmu bezkaunīga ?! hmm , forši tā izteikties par cilvēkiem ,kurus nemaz nepazīsti ?!
~Kubiete~ Nu te skuķis ari padumjāks bonusā vēl
Tu tiešām neesi normāla ! Atradusi veidu ,kā parādīt sevi no ''gudrās'' puses pati neko nerubī , un tik ar liekiem vārdiem apber ...
~Ance~ Es ļoti labi saprotu ,ko runāju , atkārtošos ,Jums nav ienācis prātā ,ka es labāk zinu ,kas man ir VAJADZĪGS ,LOL !
~ērzelis~ Man nekādu informāciju nepienes klāt , rakstīju ,ka šī informāciju , man derētu citam mērķim !
~nelda~ Beidzot viens normāls cilvēks :) Paldies par atsaucību ! :) Jau kaut kad iepriekš rakstīju ,ka darbiņš jau ir nodots , Tā kā viss kārtībā ! :)
~aloe~ Es nevienu neapvainoju , varbūt arī ļaunāk kaut ko pateicu , bet tikai , tāpēc ,ka mans miers bija pilns . Iekopē man visu informāciju , pasaku paldies par to visu , bet pieminu to ,ka šāds darbs man derētu šajam darbam , bet kādam citam būtu IDEĀLS . Bet pēc tam man ļauni brauc virsū , ka tieši šis man ir vajadzīgs utt .
Varbūt ir arī kāds gudrs cilvēks ,kurš saprot ,ka es labāk par visiem zinu ,kāds mājas darbs mna ir uzdots un ,kā man jārīkojas ?!