Pie reizes meitenes palūgšu jums padomu šajā situācijā. Kā man rīt rīkoties?
Katru 4dienu ar čomiem rīko alus vakarus. Šis nebija izņēmums, bet zinu, ka blēņas nedarīja, šoreiz arī nepiemetās tik ļoti. Tajos vakaros nekad negrēko (meiteņu ziņā). Tā pašā vakara naktī paziņoja, ka 5dien agri no rīta brauks uz laukiem palīdzēt lauku darbos.
Dienas laikā bieži zvanīja, sūtīja sms cik ļoti mīl, ka pietrūkstu utt. Cik nopratu kādas 4h nostrādājis un tad ar saviem mazgadīgajiem čaļiem aizlaidis uz pilsētu. Iestājās klusums. Ap kādiem 1niem naktī uzzvanīju, sapratu pēc balss atkal piemetās (katru reizi, kad aizbrauc uz mājām pie tiem draugiem piedzerās). Nākamajā dienā arī it kā jāpalīdz vecākiem, bet viņš pie tā čoma palika pa nakti, protams, visi pielikušies.
Nākamajā dienā, kas jau ir 6diena, ap kādiem vieniem, paģirainā balsī zvanīja apvaicāties kā iet, saka ka mīl (fonā kaut kādu meiteņu runāšana un ķiķināšana) - atbildēju, ka taisu ēst un noliku klausuli ar vārdiem, lai atzvana, kad beigs stradāt. Klusums, ap kādiem 6šiem aizsūtīju sms, klusums, ap 10 zvanīju izslēgts telefons. Nav ne mazākās jausmas kas/kur/kad.
7dien no rīta, tas ir šodien, jābūt atpakaļ. Kā man vispār reaģēt?
Parasti, līdzīgās situācijās, vainu izliekos, ka nekas nav noticis, vai saku, ka gan jau būs labi un lai dara, ko sirsniņa liek, neko neteikšu, bet tas tiešām ir pieriebies. Viņš zin, ka man nepatīk, ka dzer un slapstas riņķķī, bet tā pat turpina.