Principā, pashiem angļiem Primark ir tāds baigi parasts veikals- apmēram, tāpat kā Cubus Latvijā. Nu, nekas īpashs. Tai pat laikā zinu, ka zviedriem Primark ir pats, pats.. Nu pats krutākais, ko var vēlēties! :D Pats esmu bijis un, jāsaka, ka tādi veikaliņi kā Matalan vai TK Max mani piesaista daudz vairāk. Kaut kāds baigi.. nekāds tas Primark..
Tiesa gan- ja jāizvēlas, ko vest uz Latviju, tad saraksts ir garshs. Anglijā drēbes ir par procentiem 30 lētākas kā Latvijā un, kad ir atlaides, tad sanāk arī par visiem 60% lētākas. Labs iemesls. Apaviem tas pats. Principā VISS te ir lētāks. Ja nebūtu citu kontaktu, kontaktu droshinātāju visās iespējamajās un neiespējamās elektronikas vietās, tad varētu pirkt arī visu sadzīves elektroniku arī! Arī mashīnas te ir iespējams atrast labākas par zemāku cenu..
Ja par pārtiku- tad var atrast gan dārgāku, gan arī lētāku pārtiku. Un saldumi kā jau saldumi. Saldi un neveselīgi. Tomēr, es zinu, ka, braucot uz Latviju, sapirkshos indieshu veikalā vienas riekstu lipekļa bumbiņas. Kaut ko NEDAUDZ līdzīgu saulespuķu sēklu batoniņiem, tikai DAUDZ garshīgākas bumbiņas.. :P