Alga vairākos veikalos.

Reitings 177
Reģ: 29.01.2009
Varbūt kāda zina aptuveno algu pēc pārbaudes laika šajos veikalos: Stenders, Zapping un cenuklubs?

Kā jūs uzzinat par aptuvenajām algām topošajās darba vietās?

Darba intervijās nosauktajam skaitlim neticu, manuprāt, parasti sanāk pavilkts uz augšu, lai tikai ātrāk dabūtu jaunu pārdevēju.
Sāku domāt, ka atkal jāmeklē darbs, bet tas ir tik sarežģīti. Gribu interesantu, aktīvu, ātru darbu, bet negribu noskrieties atkal par knapi 200 ls mēnesī (vairāk kā gadu tā skrēju). It kā, nav augstas prasības man, galvenais, lai ir vismaz 200 ls algas dienā + avanss.

Oktobrī aizgāju no pēdējās darba vietas, bet esmu sapratusi, ka nespēju bez darba. :D Tā ir mana atkarība.
17.04.2013 21:27 |

Reitings 497
Reģ: 31.01.2009
Bet kā ar to Cenuklubu? :D
23.05.2013 23:38 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Man arī Maximā patīk. Biju salasījusies šausmu stāstus, bet nav tā kā raksta. Protams, droši vien atkarīgs no amata un vadības, taču tajā Maximā kurā esmu kā zāles darbinieks, ir forši.

Par Cenuklubu laikam neviena nezin. :D
25.05.2013 23:50 |

Reitings 258
Reģ: 29.01.2009
Kaapeec mekleejat shaadus darbus, un veel par minimaalo? Meitenes, vajag sevi veerteet augstaak. Labaak par to pashu naudu kaut kur skaistumkopsanas salonaa par administratori seedeet
26.05.2013 00:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits