Sveikas.
Itka zinu bet tomer nezinu kas jadar..
Ar draugu esmu kopa nez 4 gadi..ir berns 2.gadi.
Pedeja gada esmu nezelig stresaina,dazreiz sanak uz berna sablaut-bet tad apzinos un atvainojos vinjam ka dariju nepareizi vinsh man samilo..
Kad draugam(janis)ir slikts garigais.tad nu sakas,tad dzirdu cik slikta esmu,slinka nemazgaju traukus maju utt..3x esmu pasutita d'''.esmu bijusi stulbaa govs :D
Visu izgaz uz mani un paiet kada stunda tad visu apgriez otradi un telo ka vis ok.tad zakits kakits..(besi)
Mana gimene vispar ir nulle vinj acis.
Un viena pasakuma vish teic savam draugam ka dzivojam berna del un ka ja aizieshu es nemaceshu izdzivot-ka man bus jaiet bombzot..
Un ja nav TAGAD un TULIT ja ko pasak lai izdar tad pukst un blauj virsu..
Bet tizlakais ir tas ja es atgadinu vinam ko vish man ir teicis-vish melo un saka ko es te gudroju.visu apgriez otradi.cilvekos neviens nepateiks ka mums problemas.es nemilu vinju.dzivojam pilseta.
Tagad vakar man saka ka pa dzivokl i 400ls un man jaiet stradat,kad stradaju,tad ar nav lab-skatas tik mana maka skait stundas vai pareiz izmaksa..bet pirms kaad laika saka ka vish nes majas naud un man jatir un jamazga aiz vinj jo vish grib atpusties.
Ne man nav grut tirit,bet trauki daz stund velak nepalix veci ka nenomazgas..
Sakiet visu ko domajat..
Manas draudzenes saka lai shkiros,jo tads cilvex nemainisies.mamma saka ka taa esot emocionala vardarbiba..es juk prata,dzeru nerv tablet-lai puisitis to nejut.berna klatbutne vish neblauj..
Man bail.ar vien kaju esmu projam..es vnk dzivoju-turu visu sevi..
Saka ka svesh cilveks palidz labak,varbut kadai ir kas lidzig.
[email protected]