Ko pievilkt klāt?

Reitings 537
Reģ: 29.01.2009
Es plānoju uz kāzām vilkt šo kleitu, bet kāzas notiek maijā un nezin kāds laiks būs, ko jūs ieteiktu uzvilkt pa virsu. Es gribu nopirkt vienkāršu melnu žaketi bai kādu bolero jaciņu!

17.04.2013 18:39 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Es norādīto kleitu noteikti neieteiktu vilkt.
Ja tomēr nolem par labu svārkiem, es laikam mēģinātu sakombinēt ar svinīga tipa blūzi (baltu un ar volānu akceniem), kā arī citādāku jostu, vai arī bez jostas. Matus skaisti savāktu uz augšu, piemeklētu auskarus vai nu saskaņotā tonī ar svārkiem, vai baltas pērlītes.

Piemērs blūzei:

vai (vēlams baltu vai arī tādā pašā tonī kā svārki)

18.04.2013 12:14 |

Reitings 2015
Reģ: 18.11.2012
Es arī vēl nobrīnījos,kurš vēl tādas kleitas valkā
18.04.2013 12:18 |

Reitings 2015
Reģ: 18.11.2012
Tad jau labāk tāds casual stils un izskatās pēc jaunas meitenes,nekā briesmīga gobelēna kleita no smaga auduma un izskatās kā vecā māte
18.04.2013 12:22 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
kleita ar nav mana gaume, bet varbut dzive vina izskatas pavisam savadak ka bilde...
un tie zilie svarki ir ikdieniski. pagajusaja vasara pilns rigas centrs bija ar meitenem garos svarkos. visas ka copy paste. sogad gan jau ari bus. vismaz es kaut ko garu vilksu grutniecibas del:D
18.04.2013 12:22 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
briinos par cosmo ''stila eksperteem'', tie svaarki ar balto zhaketi ir riktiigs casual variants, kaazaam galiigi nepiemeeroti.

Es ari brinos un nevaru vien nobrinities. Bordo kleitas ar melnajiem drapejumiem galvenais trukums ir tas, ka ta neatbilst sezonai. Ta nav velkama maija menesi, kad ara kokiem lapas jau sen izplaukusas.
Zilie svarki ar baltu zaketi ir smart casual nevis izejamais terps kazam. Vienkarsas kazas tadus var iznest ar tiesam shiku bluzi, topu vai zaketi un izsmalcinatu clutch un kurpem.
18.04.2013 12:26 |

Reitings 3031
zilie svarki ir ikdieniski. pagajusaja vasara pilns rigas centrs bija ar meitenem garos svarkos. visas ka copy paste. sogad gan jau ari bus.

Nu un dzinsi jau gadu desmitiem visam ir garderobes obligata nepieciesamiba un to komnicaijas ar augsinam ari nav parak radosas. Ar ko svarki sliktaki? Vismaz atkrit tas variants, kad iebrauc Riga un skaties 50% sievietes slaj ar 12 cm kablukiem, liegi supoojot dzinas iespiletos nedaudz atsautos (lai seksigak izkatas :D ) gurnus un augsa obligati piegulos topins. :D
18.04.2013 12:34 |

Reitings 3031
Autore, neklausies durites kas pasas sezonas neatskir. Kleita ir skaista, tikai ta ir velkama uz rudens-ziemas pasakumiem un nekas tik loti no modes nav izgajis, lidzigas apdrukas redzeju vel pagajusaja ziemas sezona modes zurnalos. :)
18.04.2013 12:41 |

Reitings 360
Reģ: 17.01.2013
neapvainojies,bet kleita ir briesmīga,gan pēc fasona,gan piegriezuma,un es tavā vietā no šīs gleitas uzšūtu kādu dekoratīvu spilvenu bet mugurā nekad nevilktu.Svārki ko tu piedāvā ir ikdienas variants,ja būtu gofrēti,varbūt izskatītos svinīgāk,ja meklē puķaino žaketi kura ir newyorker veikalā(jo bikses ir no turienes),tad zini ka tā arī neies klāt,jo ir džinsveidīga un paredzēta ikdienai,jūtu ka ar gaumi tev pieklibo tādeļ tavā vietā izvēlētos kādu vienkārša piegriezuma kleitu un žaketi,vismaz nenolaidīsi garām.
18.04.2013 14:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)