Ā, bļāviens. Sajaucu ar twitteri, kā tur es nesen čakarējos. Paskatīšos, kas ar tumblr. Jau pasen tik foršu ādiņu sev sataisīju, tagad pati, cik atceros, nesen nevarēju jaunam accountam nomainīt. Ja kaut ko sapratīšu, pateikšu. :D
spied uz sava bloga un tur parādās lapas augšējā stūrī - dashboard un customize. spied uz customize un tur ātri atradīsi tās themes un kad izvēlies, tur ir jābūt podziņai - save un tarā, viss! (l)
Kad Tu attaisi savu tumblr lapu (ne dashboard) augšējā stūrī ir divi lodziņi - customize un dashboard. Spied uz customize un tur varēsi nomainīt theme. Tur ir tubmlr piedāvātie themes, bet googlē var meklēt arī citus interesantus, ko izveidojoši lietotāji.
Bet tu gribi nomainīt uz jau esošajām, dotajām theme, vai izveidot no savām kaut kādām bildēm pati? Būšu muļķe un tomēr paprasīšu - tu konkrēti backgroundu gribi citu, ja? :D
Ja Tu gribi html mainīt, google ir soli pa solim uzrakstīts kā to darīt. Vnk būs jāatver html kods un jāiekopē jaunais (tā theme kods, kas Tev patīk, parasti tas kods ir norādīts pie paša theme). Diezgan vienkārši, atliek tikai pasērčot :)
meitenes, padalaties ar linkiem, kur jūs meklējat sev jau theme. :) ļoti apnika šī brīža, bet nevaru atrast sev jaunu. gribas vienkāršu, bet tādu, ko pati varu rediģēt...
Tad, kas esmu izvēlējusies to theme, tad man piemēram turpat- customize--> kreisajā pusē var mainīt gan burtu krāsu, gan visu pārējo, tad turpat ir background-->upload pogu uzspied un ieliec bildi no datora!