17.04.2013 - par visu un neko

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Labrīt!

Kāpēc vēl nav pļāpātuves? Man vēl nav iedvesmas strādāt.

Esmu ļoti priecīga par saulaino laiku - beidzot pavasaris! Tikai ceru, ka lietus nebūs, jo šodien nepaņēmu lietussargu - izdomāju, nav vērts. Bet mamma saka, ka solot lietu. Pagaidām gan tā neizskatās.

Tad - saulainu dienu!
17.04.2013 09:05 |

Reitings 15092
Oooo biju palaidusi garām. Super! :)
17.04.2013 15:15 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Kas ir Egle ? :D
17.04.2013 15:21 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Puisis aizsūta meitenei sms: "Šis abonents lūdz Jūsu roku un sirdi". Meitene atbild: "Jūsu kontā nepietiek līdzekļu izvēlētajai operācijai!

Vecumdienas ir tad, kad tu noliecies aizšņorēt kurpes un domā, ko lai tādu vēl izdara, ja jau esi noliecies…

Esmu pārliecināts, ka manā zeķu skapītī notiek realitātes šovs un ik nedēļu kāda zeķe tiek izbalsota. Savādāk es nesaprotu kur viņas paliek…

-Kas ir pārejas vecums? - tas ir kad pensiju nedod jaunības dēļ, bet meitenes nedod vecuma dēļ…

Vienīgie, kas tevi pieņems tādu kāds tu esi, ir odi

"Šreka" morāle - nav svarīgi, kā tu izskaties, galvenais atrast otru tādu pašu ķēmu kā tu…

Ja tu domā, ka esi īsts zelta gabaliņš, tad atceries, ka eksistē arī dimanti

Neviens tā neprot spēlēt akordeonu kā es to neprotu

Trīs vietās man zāles skapītī stāv!

Ko es gribētu dzirdēt savās bērēs?? - ''Skat, viņa kustās…!!

Kas ir sieviete? - Lode, kas trāpa tieši sirdī un rikošetā izlido cauri naudas makam…

Katrā cilvēkā guļ ģēnijs. Man viņš ir komā…

Dakter, sakiet man taisnību, apsolu, ka reaģēšu mierīgi... Vai drīz man būs jāiet uz darbu?

"Microsoft" jauna programma "Windows for Women" Šā produkta galvenā atšķirība ir tāda "Yes" un "No" ir aizstātas ar vienu kopēju "Maybe"

Ir svarīgi strādāt komandā, jo tas dod iespēju novelt vainu uz kādu citu.

Mūsu laulībā bija nesaskaņas reliģiskās piederības dēļ. Vīrs domāja, ka ir dievs, es – nē

Laulība - divu cilvēku savienība, lai kopā pārvarētu problēmas un grūtības, kuru nemaz nebūtu bijis, ja vien nebūtu šīs savienības

Я знаю пароль, я вижу банкомат.... Мне кажется, мой муж завтра будет не рад

Sirdsapziņa man ir, bet līdzi nenēsāju, baidos pazaudēt…

Suns ir pilnīgs sievietes pretstats - visu saprot, bet nerunā…

No visa, ko jebkad esmu pazaudējis, visvairāk man pietrūkst prāta.

Kad man ir pohas, es dzeru tēju "Možums". Daudz nepalīdz, bet nosaukums uzmundrina

Нет зверя ужаснее на свете, чем девушка, бросающая курить на диете во время месячных…

Kritiens no ceturtā stāva ir tikpat sapīgs kā no simtā. Un, ja reiz man ir jakrīt, tad lai tas ir cienījams augstums... (Paulu Koelju)

Katru dienu kaut kā mums pietrūkst un kaut kas ir par daudz

PVN - Par Velti Nedabūsi

Nauda noteikti nav ļauna. Ļaunums tik ātri nepazūd.

Latvijai tagad ir līdzīga slava kā Černobiļai - visi zin, kur tā ir, un priecājas, ka Tur nedzīvo.

Latviešu sakāmvārds - labs asfalts uz ceļa nemētājas...

Nav liftu uz panākumiem, nāksies vien izmantot kāpnes…

Padoms namamātēm: Vīrieti no mājām vajag laist ārā ar pilnu vēderu un tukšu kuli... (RIMI)

Satiekas divas sievietes. Viena jautā otrai: Kāpēc tavam sunim vārds ir Cūka? Tu zini, man loti patīk, kad viņu pasaucot,visi vīrieši atskatās…

Man lūdzu 4 vistas nagetus, 2 barbekjū mērcītes, parādi pupus, lielos frī un colu!

Ar lēmumu ierobežot alkohola tirdzniecību vakaros un naktīs, valdība ir noteikusi, ka alkohols jālieto darba laikā!?

Kā panākt, lai vīrietis Tev obligāti piezvana?! Ieskrāpē savu telefona numuru uz viņa auto!

Ir labi, ja pa dzīvi rāpies uz augšu. Galvenais, lai sasniegtā virsotne nav - stulbuma kalnagals!

Я тебя люблю! - Молодец! - А ты? - А я… я тоже молодец!

Patiesi laimīgs cilvēks ir tad, kad viņš jūtas laimīgs, īsti nezinot kapēc tā jūtās...
17.04.2013 15:22 |

Reitings 10509
Un Beļģu ķiršu alus man ļoti garšo : auksts no mučeles :D
17.04.2013 15:22 |

Reitings 8407
Parīzes Dievmātes katedrāle - man ļooooooooooti patika, knapi beigās valdīju asaras, un izrādē, kur es biju Kvazimodo bija Daumants Kalniņš - vienkārši dievīga balss čalim. :)
17.04.2013 15:27 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Sieviete, kas 30 gadus nostrādāja pastā, ar mēli izlīmēja tapetes savā dzīvoklī.

Sieviete pēc trīsdesmit ir visbīstamākā! Viņa vēl ir jauna un skaista ... bet vairs nav stulba!

Latvijā visgrūtāk darbā iekārtoties sievietēm - visiem vajadzīgas 18gadīgas meitenes, ar 30 gadu darba pieredzi, divām augstākajām un pieaugušiem bērniem.

Kārlis izkrita eksāmenā. Pa logu.

Es nebēdājos, ja ieraugu kādu no bijušajām ar citu. Vecāki bērnībā teica, ka lietotās rotaļlietas jāatdod tiem, kam dzīvē mazāk paveicies.

Dzīvokļa rēķins liek domāt-no krāniem tecējis šampanietis, atkritumus izvedis personiski Ušakovs, bet ogles krāsnī metis pats Dombrovskis.

-Celies modinātājs zvana. - Pasaki ka es pārzvanīšu.

Ieraudzīju plauktā sievas šampūnu uz kura rakstīts - "garums un spēks". Protams, maz ticams, bet drošībai nomazgāju divreiz.

Ceļu policists aptur mašīnu. No mašīnas izlien galīgi sadzērusies sieviete, izspļauj uz ceļa konfekti un saka: Iedomājies, ar liķieri trāpījās.

Dēls prasa tēvam : - Kā runā čūskas? Tēvs paskatās uz sievasmāti : - Nu ko jūs klusējiet, mazdēlam interesē!

Reiz bērnībā izgriezu skaistas sniegpārsliņas no krāsainiem papīriem tēva makā, tādēļ piena zobi man izkrita ātrāk nekā citiem.

:D
17.04.2013 15:28 |

Reitings 246
Reģ: 02.08.2009
Ārā tik svaigs un pavasarīgs gaiss. Pilnīgi prieks! :)

Nenocietos un nopirku to, šeit saslavēto, Mango šampanieti. Rimi bija ar atlaidi. Cik viņš maksā trakajās dienās Stockmann?

P.S. Kā jūs atturat savus kaķus no pašnāvības izlecot pa logu/balkonu? Plānoju uzstādīt balkonam tās papildus durvis ar režģīti. Tagad, ejot pa ielu, skatos uz māju logiem/balkoniem, mans secinājums - vai nu Rīgā nevienam nav kaķu vai arī visiem nospļauties, ka kaķis varētu izlekt pa logu, jo nekādu šķēršļu nekur nemana.
17.04.2013 16:02 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Dzīvoju 4. stāvā, kaķene visu vasaru dzīvojas pa balkonu, bet viņai ne reizi nav ienācis prātā "palidot".
17.04.2013 16:12 |

10 gadi
Reitings 5929
Manējie ir lidojuši. Viens 3 reizes, otrs 1x. Nekā īsti neesam izmācījuši, vienkārši ir beiguši lidot :D
17.04.2013 16:14 |

Reitings 246
Dzīvoju pārāk augsti, lai atļautos riskēt. :D
17.04.2013 16:15 |

Reitings 10509
Pēdējās divas nedēļas baigais nogurums - knapi pāri lūpai varu pārspļaut :D
17.04.2013 16:41 |

Reitings 258
Reģ: 08.01.2013
Sveiciens šodienā! :)

Jomajo...šodienas diskusiju spektrs vienkārši "norauj jumtu". :D Šodien trešā nelabvēlīgā prognoze?
17.04.2013 17:15 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Bāc, uzvilku zeķubikses un savus pagājušās vasaras šortiņus...situācija nav iepriecinoša - man viņi ir simts reizes pa lielu!! :D
It kā forši, bet nu, cmon, jāpērk atkal jauni, kas būs tieši laikā....
17.04.2013 18:10 |

Reitings 418
Reģ: 06.11.2010
Cik maksā RIMI Mango dzirkstošais vīns?
17.04.2013 18:16 |

Reitings 775
Reģ: 09.10.2010
Monro, es dzīvoju Ogrē, tieši 100m no upes, visa sēta mums ir salauzta ,pagalmā ledus blāki, peld pīlītes:D līdz mājai gan ,cerams, netiks. Vakar biju darbā - naktī, un skatos tvnet, ja nebūtu sēdējusi būtu nokritusi no tā ko redzēju, naktī pa sekundēm cēlās līmenis, visi ceļi novirzīti pa mazajām ieliņām. Baisi izskatījās, tagad jau pa lielam ir vaļā viss līdz Daugavai.Bet tāpat jābūt uzmanīgiem,jo var vēl viss kas notikt, jo ledus jau no augšas nāk.
17.04.2013 18:17 |

Reitings 246
lalo_lola 2.99ls, bez atlaides laikam bija 4.12ls
17.04.2013 18:52 |

Reitings 996
Reģ: 07.05.2011
tagad jau pa lielam ir vaļā viss līdz Daugavai

Lielā Daugava ir vaļā, bet līcītis pie šosejas tilta nē. Reāli ledus nekur nav aizplūdis pagaidām un viss stāv kā stāvējis. Es zinu, jo dzīvoju tieši blakus un tagad viņi spridzina. It kā jau vajadzētu pierast pie spridzināšanas, bet es tāpat katru reizi noraustos :D Sajūta, ka māja palecas gaisā!
Vispār neapskaužama situācija. Katru gadu ir kaut kas līdzīgs, bet tik traki ir pirmo reizi.
17.04.2013 18:56 |

Reitings 775
Reģ: 09.10.2010
Jā, jā ir tur ciet, bet cerams spridzināšana palīdzēs, saka ka būs v;el trakāk, jo nekrītas līmenis.
17.04.2013 18:59 |

10 gadi
Reitings 13809
Traki ogrēniešiem. Turaties!

Man besis no darba, tāpēc saēdos saldējumu un banānus. Gribas vēl kaut ko :D
17.04.2013 20:28 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Es vakar biju Ogrē skatīties to visu ledus iešanu, domājām, mazliet paskatīsimies pie dambja un brauksim mājās, bet tas viss izvērtās tā, ka paši gandrīz vai cietām. Bijām klāt tieši tajā brīdī, kad ūdens sāka gāzties pāri ielai (ja esat redzējušas to video, kas ievietots Kasjauns, tad tajā brīdī) un metāmies skriet, jo ūdens jau bija līdz potītēm. Un tas viss pa tumsu, kad apkārt cilvēki kliedz un paniko, tur arī iekrita divi ūdenī, bet laikam jau veiksmīgi izglāba. Pabriesmigi, tiešām jūtu līdzi tiem, kam mājas applūda.
17.04.2013 20:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!