Vakariņas

 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Jums neapriebjas katru dienu domāt,ko atkal taisīt ēst?
Es Vispār vakariņas gatavoju reti. Pārsvarā to dara draugs, bet man tāpat besina domāt (pat tajās retajās reizēs) - ko lai uztaisa. Jā, varētu jau pagatavot kaut ko vairākām dienām, bet pāsrvarā - vai nu nākamajai dienai nepietiek, vai arī nākamajā dienā vairs negribas to pašu un jāmet paika ārā.
Ko jūs šodien gatavosiet?
16.04.2013 10:32 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
man patīk taisīt tad,ja visas sastāvdaļas ir mājās un man ir luste..kas parasti ir brīvdienās, nevis tad,kad atnāku no darba un gribu nomirt..
16.04.2013 13:33 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Papildus vēl lielāks dzinulis ir tam, ka ņemu pusdienas līdzi, jo negaršo cafe ēdiens - peld eļļā un pārsālīts, līdz ar to jāgatavo vien ir :)
16.04.2013 13:40 |
 
Reitings 338
Reģ: 03.02.2011
Normāli nepaēdušam vīrietim nebūs ne spēka, ne vēlmes jūs vakarā darbināt. Tā kā piedomājiet gan pie ēst taisīšanas ;)

Arī senais teiciens, ka vīriešiem mīlestība iet caur vēderu, ir taisnība.
16.04.2013 13:43 |
 
10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Kā jūs pamanāties katru dienu gatavot? :) Padalieties ar noslēpumiem. Ap cikiem taisāt? Cik ilgi?
Kā, nu KA jums tas izdodas?
Darbs beidzas 6, mazliet pa veikaliem un līdz pieturai ir jau 7. Mājās ap 8. Tikvien ir laiks kāda pusstunda pārģērbties, kaut ko izvilkt no ledusskapja un uzkost. Jo vakarā ap 9 ir otrs piegājiens, kad pie datora viskautkas jādara, uz meiliem jāatbild. Tapat gribas arī vienkārši atpūsties. Un tad jau viss, vakars, jāiet gulēt.
Vairākus vakarus nedēļā mājās esmu ar 11 vakarā. Nu kā un kad?
16.04.2013 13:48 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Jānīti.
Vīrietim vakarā nav jāpierijas jā ruksim. Svādāk tiešām nebūs spēka sievieti " darbināt ", bet vienīgā intrese : dīvāns, alus, TV :D
16.04.2013 13:49 |
 
Reitings 1492
Reģ: 14.04.2013
Šodien ēdīšu ārpus mājas, taču rīt vakaram paredzēts 5min ēdiens - salātlapas, kūpināts šķiņķis, olīvas, tomāti, citrona sula.
16.04.2013 13:50 |
 
Reitings 338
Reģ: 03.02.2011
Kādam vēl ruksim? Nespriediet pēc savām rīšanas parašām!
Normāls vīrietis vakarā pēc darba dienas ir ļoti izcalcis!
16.04.2013 13:51 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
kordelia - man uz nekādiem meiliem mājās jāatbild nav, jo darba lietas izdaru darbā, draugi man zvana, epastus nesūta. Ja mājās esmu 17.30, tad 30min paēdu, tālāk uz treniņu, mājās 21.00 - var paspēt pagatavot ēst, tāpat vairāk par 30min tas neprasa, ja vien negatavoju liellopu. Tātad plkst. ir 21.30 - var apsēsties dīvānā un nedarīt neko. Ja nav ieplānots sportiņš tajā dienā, tad jau pavisam nomāli sanāk.
16.04.2013 13:51 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Normāls vīrietis vakarā pēc darba dienas ir ļoti izcalcis!

Manuprāt, mūsdienās, normāls vīrietis pats ir spējīgs kaut ko pagatavot :D
Es tiešām ietu kārtie,ja man pašai katru dienu būtu jātaisa ēst. Goda vārds. Un manam kā pa nedēļas vidu brīvs sanāk -vispār. tagad skrietu mājās 5os,lai pabarotu savu izsalkušo vīrieti,kas visu dienu pa māju nodzīvojies :D
Es atnāku pusē 6os mājās, padzīvojos, ap pusē 7iem sāku taisīt ēst..pusē 8os - draugs ierodas mājās. Bet kad gatavo viņš - ēst ir gatavs uz 5iem.:)
16.04.2013 13:55 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Kordēlia.
Netaisi sarežģītus ēdienus.
Piemēram uzliec vārīties pastu 3-7 min.
Tikmēr notecini ( no rīta atlaidināties noliktās garneles ). Paralēli pannā izkaisē sviesu un caur ķiplokspiedi izpied kķiplokus pannā. Nedaudz apcep ( lai nav brūni ) un pievieno garneles. Tikmēr sakapāt pētersīļus un pievieno jau gangrīz gatavajām garnelēm. Pievieno saldo krējumu un pasautē 3 min. Tikmēr pasta jau ir gatava - nokās un pievieno garneļu nērci.
Viss. Vskariņas gatavas 15 min.
16.04.2013 13:55 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Ātra, vienkārša recepte.
16.04.2013 13:57 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Es darba dienu vakaros negatavoju ēdienus, kas aizņem vairāk par 30-40 minūtēm.
Vai arī gatavoju cepeškrāsnī, kad viss jāsaliek krāsnī un punkts. Kamēr cepās, tikmēr es varu darīt ko sirds kāro.. Ja majās esmu pēc 6, tad ap 7 vai pus8 jau viss gatavs.
16.04.2013 13:59 |
 
Reitings 160
Reģ: 09.01.2013
kordelia es esmu mājās ap 18.00-18.30, ja treniņš, tad esmu mājās 20.00.. tā kā nav tik traki ar to gatavošanu... dažas reizes pat esmu ap 22.30 taisījusi ēst.. :D
16.04.2013 13:59 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu es parasti taisu ēst katru otro dienu. reizēm pat katru dienu. retāk sanāk uztaisīt 3 dienām, kā arī reti tik daudz taisu, jo nevienam ne mums trešo dienu negribās ēst vienu un to pašu.
zupu parasti taisu tā, lai pietiek 3 dienām. ne ilgāk, jo savādāk tāpat mēs viņai nepieskarsimies. nav arī nekāds extra lielais katls jātaisa.
ēst pārsvarā taisu es. draugs mēdz palīdzēt, piemēram, nomizo kartupeļus u.tml. protams, sacept viņš tos arī māk, bet parasti es taisu ko vairāk.
16.04.2013 14:01 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Protams visiem zināmais mozzarella siers ar tomātiem, pesto olīveļļu un Balsamico vispār 3 min.
Vai lapu salāti ar mazajām garnelēm, bumbieri, avakādo, olīveļļa, baltvīna Balsamico un nedaudz citronu sula 5 min.
16.04.2013 14:02 |
 
Reitings 50
Reģ: 13.04.2013
Gatavot patīk, tā kā tagad lielāko daļu sava laika esmu pa mājām, tad gatavoju un pārsteidzu savu vīrieti labprāt.

Šovakar gan būs kaut kas vienkaršs, jo nav īpaši laika....Gan jau kkāda pasta ar garnelēm.
16.04.2013 14:03 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Wok ēdieni ir ātri un viegli pagatavojami un vēl vis kas.
Biezpiens ar garnelēm, skābo krējumu, avakādo, citronu sulu un kresēm.
16.04.2013 14:12 |
 
Reitings 213
Reģ: 10.04.2013
Mans firmas ēdiens ir vistas mērce ar rīsiem vai spageti! Apcepu sīpolus, pievienoju vistas filejas gabaliņus - tad sagrieztu sarkano papriku un tomātus. Visu pārleju ar Spilvas saldskābo ķīniešu mērci ar ananāsu gabaliņiem! Vistas vietā var izmantot arī garneles.
16.04.2013 14:38 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Klau, kā jūs liellopa gaļu gatavojat? Draugs nopircis, nezinu īpašas receptes bez mērcēm un salātos likšanas... gribu klāt burkānu-zirnīšu sautejumu. Apcept vienkārši ar sīpoliņiem?
16.04.2013 14:42 |
 
Reitings 160
Reģ: 09.01.2013
ja nebaidās no nedaudz treknāka ēdiena.. mana favorīt recepte mērcei.. vistas fileju apcep karstā eļļā, pievieno konservētus ananāsus bez sīrupa, apkaisa ar kariju, turpina cept + sāls, pipars, beigās visu pārlej ar saldo krējumu.. ļoti ātra recepte.. omnomonom.. :) ar rīsiem baigi labi, bet ar makaroniem arī ir ok.. :)
16.04.2013 14:46 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits