Vakariņas

 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Jums neapriebjas katru dienu domāt,ko atkal taisīt ēst?
Es Vispār vakariņas gatavoju reti. Pārsvarā to dara draugs, bet man tāpat besina domāt (pat tajās retajās reizēs) - ko lai uztaisa. Jā, varētu jau pagatavot kaut ko vairākām dienām, bet pāsrvarā - vai nu nākamajai dienai nepietiek, vai arī nākamajā dienā vairs negribas to pašu un jāmet paika ārā.
Ko jūs šodien gatavosiet?
16.04.2013 10:32 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Līga - vistas fileju ar kariju un ananāsiem mēģinājām. abiem negaršoja...nezinu,kas tu bija par vainu, bet biju vīlusies..domāju,ka jāgarsšo citādāk tai štellei :D
16.04.2013 14:49 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Man ananāsi + gaļa ne īpaši, taisu karija mērci ar vistu un šampinjoniem. Tā ir ņamma!

No liellopa gaļas visbiežāk taisu strogonovu ar sinepēm un marinētiem gurķiem vai vnk sacepu gabaliņos ar sīpoliem. Baigi gribās steiku, bet bail taisīt.
16.04.2013 14:55 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Man vispār negaršo augļi pie gaļas - ne ananāsi, ne persiki, ne žāvētie augļi.

karija mērci ar vistu un šampinjoniem


oo jā, šo var regulāri taisīt - neapnīk :)
16.04.2013 14:57 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Gatavoju 1-2 reizes dienaa un taisu parasti to, kas sakaarojaas. Ir kaadi 40 - 50 eedieni, kurus laizju pa apli un shad tad uztaisu kaut ko pilniigi jaunu. Lielaako dalju eiropieshu un amerikaanju eedienu esmu samaaciijusies gatavot, tagad leenaam skatos uz indieshu un vjetnamieshu virtuves pusi. Man ljoti patiik eest taisiit, parasti iesleedzu radio virtuvee vai sarunaajos ar draudzeneem pa skaipu un paraleeli knosos. Ceru, kad buus kaads briivaaks vakars, aiziet uz kjiinieshu pavaarmaakslas kursiem, lai iemaaciitos uztaisiit ideaalo spring roll.
16.04.2013 15:02 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es visbižāk vakariņās gatavoju salātus- salātlapas, gurķis, tomāts, olīveļļa, etiķīts, čili pipari, citreiz griķus pievāru, biezpienu uzēdu, kādu auglīti. Uz mana fona, viss, kas te tiek nosaukts ir pamatīgas kulinārijas izvirtības :D, man liekas, ka vakarā vistas fileja, makaroni, rīsi, kartupeļi un salāti ir par daudz, nemaz nerunāsim ja tas viss cepts sviestā. Protams atzīšos, ka mans mīļākais ēdiens ir pilngraudu makaroni sacepti ar mocarellas sieru un mazajiem tomātiņiem un kādu asu mērci, ļoti garšo, bet no tā atturos :(
16.04.2013 15:14 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Gurri - tu dzīvo viena,ja? :D
mani draugs ar tādiem salātiem jau sen būtu patriecis..
16.04.2013 15:16 |
 
Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Man uztaisīt vairākām dienām nesanāk, jo otrā dienā neviens to visu tā pat neēd. Esmu iesākusi taisīt mazāk un gatavoju katru dienu. Reizēm tāāā viss apnīk, bet tapēc ir 7dienas, kad palutinam sevi un aizbraucam paēst "cilvēkos".
16.04.2013 15:19 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
čača, nu ar draugu nedzīvoju, bet esmu gatavojusi draugam un viņš ar abām par vieglu ēdienu, tas ir kādi grieķu salātiņi, kur daudz zaļumu, olīveļļa, vai lasīti, takā mums šajā ziņā saskan ;)
16.04.2013 15:44 |
 
Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Ha, man tas pats. Ideju trūkums. Gatavoju katru dienu. Dažreiz pusdienas, vienmēr vakariņas. No rīta vieglāk, auzu putra, jogurts un sieriņš.Bet vakaros,oi. Manējais vēl tāds izvēlīgs. Galvenais, lai viss būtu veselīgi.
Labi, ka vasara nāk. Tad var iztikt ar salātie,auksto zupu un šašlikiem:)
16.04.2013 16:49 |
 
Reitings 16
Reģ: 16.04.2013
Es pelnu naudu šeit - http://www.moneystrategy.info/zavrani/, iesaku arī Tev, tas nav grūti un ir diezgan ienesīgi ;)
16.04.2013 16:52 |
 
Reitings 944
Reģ: 12.03.2013
krista 40-50 ēdieni..
tas taču ir tik daudz,liela izvele...
nez es taisu ēst tikai tad kad draugs majās.. un tas ir tikai 4dienas nedēļā..
bet man tie ēdieni ir tikai daži kas iet uz apli :D
jo man pašai daudz kas negarso... bet kad ēdam , tad patīk ta labi paēst (pieēsties :D )
es jau tajās dažas dienās nevaru izdomāt ko gatavot.. :)
kaut gan viņš man ēd visu..
japalasa šī diskusija, japasmeļās idejas :)
16.04.2013 19:11 |
 
Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Darbs beidzas 6, mazliet pa veikaliem un līdz pieturai ir jau 7. Mājās ap 8. Tikvien ir laiks kāda pusstunda pārģērbties, kaut ko izvilkt no ledusskapja un uzkost.


es atkal nesaprotu, kaa var katru dienu stundu vazaaties pa veikaliem un pusstundu gjeerbties maajas dreebees :D pa to pusstundu var normaalas vakarinjas pagatavot.... piem man darbs beidzas peec 18.30 un ap 20 esmu jau paeedusi un nomazgaajusi traukus.
16.04.2013 19:23 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Donata,

katram savs, ko tur vēl teikt... kādam svarīgi noskatīties visus seriālus, izčatoties un vēl ko.. kādam citam uztaisīt labas, veselīgas vakariņas ... :) Tā kā peace, love everywhere.
16.04.2013 20:10 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
DIO-tiesi taa!Es atkal varu izdomaat "ne no kaa" ,kaa saka viirs ,loti interesantas kompoziicijas!Galas eedienu taisa vins ,bet piedevas klaat ,noteikti man vajag izfantazeet!Mees labi saderam kopaa!:D
Es gribeeju teikt ,ka varu no vieniem un tiem pasiem produktiem ,izdomaat dazaadus eedienus-tas laikam veel no Latvijas laikiem palicis:)
16.04.2013 23:31 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista-man buus driiz laime est manas kiinietes taisiitos eedienus...laikam taa kaa iists kiinietis taisa ,nevar iisti iemaaciiities neviens-taa saka mans viirs!Vini riikojas virtuvee tik aatri-apbriinojami !!Tie nazi skind taadaa kosmiskaa atrumaa:D
16.04.2013 23:38 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Vakar uztaisīju nūdeles. man uz paciņas bija rakstīts,ka jāvāra 6 minūtes. Dar'[iju,kā teikts. Tā,kā nūdeles ēdu pirmo reizi - biju starā. tik interesanta garša..biju iedomājusies,ka būs negaršīgāk.
Sataisīju tādu kā mērcīti - apcep vistas filejas gabaliņus, sīpolu, paprika, svaigi šampinjoni, saldskābā mērce un saldais krējums.
mmm......mums garšoja..tiešām ir oke..
17.04.2013 08:42 |
 
Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Emmanuelle - nevaru nepiekrist par Ķīniešu prasmi gatavot. Mana kolēģe - saliek kopā šķietami vienkāršas lietas, neko īpašu neizdara, bet izdodas tik gards ēdiens! Un tāds, kādu es pati laikam nemaz nevarētu tā vienkārši uztaisīt, man vajadzētu cītīgi sekot receptei, lai kas izdotos. Bet viņa arī stāstīja, ka viņiem pieņemts, ka mammas iemāca meitas prasmīgi darboties virtuvē - sākot ar pareizu griešanu, beidzot ar fantastiskām receptēm.
17.04.2013 08:53 |
 
Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
čāča kur pirki un pa cik?
Es reiz mēģināja, negaršoja, garšoja pēc kartona.
17.04.2013 09:01 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Biju aizstaigājusi līdz Maximai, tur nebija. Tad nu Super Neto bija. tādā pakā ar melnu.mm...
17.04.2013 09:08 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
ā..un maksāja 0.99? kaut kāda akcija bija.
17.04.2013 09:09 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits