nop, nekad tā nav bijis. Man ir lieli recepšu krājumi, svētdien braucu uz veicīti, zinot, ko nākamajā nedēļā gatavošu, sapērku visu un aiziet, atkārtoti gatavoju tikai manus vai drauga mīļākos ēdienus un brokastu ēdienus. Pilnīgi katru dienu otros vairs negatavoju, galīgi nesanāk laiks, piem, vakar līdz 23:00 sanāca gatavot vakariņas, bet vispār gatavoju ļoti bieži. Pārsvarā viss ir vienām vakariņām + nākamajām pusdienām. Man nepatīk vārīt tās lielās zupas utt., jo man pretēji Zekjim, sāk negaršot tā zupa ja ne no otrās, tad no trešās dienas noteikti, tāpat arī citi ēdieni.
Vakar gatavoju cūkas fileju saldskābajā mērcē - cūkas fileju apcep, pēc tam atsevišķi apcep šampinjonus+papriku+sīpolu, pielej klāt kons.ananasu sulu, tomātu mērci, sāli, piparus, beigās pieliek ananasu gabaliņus un gaļu. Ar rīsiem ir labi.