Bļāviens, te visas tik gudras medicīnā! :D Jūs par visiem gadījumiem visu zināt? Jūs esat informētas par visām teorijām, visiem pētījumiem, visiem eksperimentiem un cilvēku pieredzi? Starp citu, liela daļa zinātnieku savā starpā pat nerod vienprātību par šo jautājumu, liela daļa informācijas pat netiek nekur publicēta un nav vēl līdz galam izpētīta, tāpēc noteikti nevar apgalvot, ka tā nav slimība un, ka to nevar ārstēt! Cita lieta, ka iespējams cilvēce vēl nav atradusi īstās zāles... Tās, kuras uzskata, ka tas nav ārstejams - jums pieredze ir šajā jautājumā? Reāla pieredze vai tikai teorētiski spriedelējumi? Es gan esmu saskārusies ar šadu gadījumu (un ne vienu vien), tāpēc atļaujos tomēr uzskatīt, ka mans viedoklis ir vairāk vērā ņemams šajā gadījumā...
Es sajutos kā skolnieču bariņā, kuras neko nejēdz, tik bravūrīgi aizstāv kaut kādu sagrābstītu viedokli, kladzinā kā vistiņas un ir noticējuši katram skolotāja vārdam... :D Meitenes, pieaudziet! 20 gados nevar visu zināt! Var tikai spriedelēt, ko jūs arī darat, bet tad, lūdzu, bez pesonīgiem apvainojumiem!