homoseksuāļi

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Meitenes,vajag jūsu viedokļus sakarā ar gejiem. Atbalstiet geju laulību un to, lai tādi pāri varētu adoptēt bērnus. Vairāk ir domāts par vīriešu pāriem.
Paldies jau iepriekš par viedokļiem.
15.04.2013 09:21 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Mūsu sabiedrības modelis ir balstīts uz kristietības pamatprincipiem, ja kas...

Laulība senāk bija tikai līgums starp dzimtām, nekāda reliģija, nekāda mīlestība tur nebija.
15.04.2013 18:08 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Libra -paldies par linku:).Loti interesanti bija palasiit.
Naziic-loti patika tavi komentaari!
To ka taa ir "cilveeku iegriba", es pilniigi noliedzu.Man loti patiik straadaat ar gejiem,esmu noveerojusi ,sie cilveeki ir daudz juutiigaaki,patiikamaaki saskaree ar veciem cilveekiem,pienemu arii ,ka ar beerniem straadaatu loti labi un audzinaatu arii.Sanfrancisko ir geju iela,sos cilveekus visi uztver pilniigi normaali,neviens neiet ar liikumu ,neviebjaas un neizsaka pieziimes...Noteikti atbalstu arii taadu variantu,ja situeets geju paaris gribeetu adopteet beernu.Domaaju ,ka so beerninu vini vareetu izaudzinaat daudz labaak,kaa beernu nams.
Es tiesaam pat nobriiniijos,cik mani amerikaanu beerni pozitiivi skataas uz gejiem -muusu kaiminiem Hawaii.Interesanti,ka meiteniite man to pateica , veel piekodinaaja,lai izturos saudziigi.:)Tas man lika aizdomaaties- zinot,ka naaku no citas valsts,man vareetu buut arii citi uzskati par siem cilveekiem.Beerni saprot un redz daudz vairaak ,kaa mees domaajam!
15.04.2013 18:09 |

Reitings 1080
Reģ: 29.01.2009
Man viņi netraucē,lai kniebjas ar ko grib, bet kad sāk sabiedrībai uzspiest savu (atļaušos teikt) debīlismu, tad tiešām kaitina, pazīstu vairākus gejus, kā cilvēki ir ok, bet kā iedomājos,ka ņemas savā starpā,paliek neomulīgi. Neatbalstu laulības, kur nu vēl bērnu audzināšanu. Tas nav ģimenes standarts un viss, ko tad tas bērns redzēs bļin? kā tētis bučojas ar tēti? camōōon :(

Reitings 19
Reģ: 29.01.2009
zaptesburka, es par ārstiem atbildēju, jo tomēr uzskatu, ka ārsti daļēji ir dabīga lieta (ja to var saukt par lietu), jo domāju, ka alu cilvēku vidū arī bija kāds, kurš lasīja zālītes un centās saprast kā tās pielietot, lai palīdzētu sadziedēt brūces, iekaisumus, ko es uztveru kā ārsta pirmsākumu. Un ne velti senos laikos vieni no pirmajiem ārstiem bija vecmātes, kas devās palīdzēt jaunajai paaudzei droši nākt pasaulē (cik nu tajos laikos droši tas varēja būt).

Tieši tā, ne ginekologs, ne ģimenes ārsts mani nekad neredz. Kamēr nejūtu nepieciešamību negrasos iet, cenšos pati maksimāli saprast savu organismu, tā vajadzības nun limitus. Nekādas jēgas no tiem ģimenes ārstiem nav, tik vien cik papīrīti var iedot, kad slims, lai mājaš var gulēt, bet man arī tādu nevajag (3x pār plecu nospļaujos). Un mana māte mani fiziski dzemdēja slimnīcā, bet neviens ārsts neticēja, ka es dzimšu ātrāk par 24h, slimnīca bija pilna un viņu bez maz mājās aizsūtīja, līdz ar to māte praktiski viena tika galā (labi, ka viņai visas dzemdības bijušas kā pastaiga, ja tā var salīdzināt). Labi, tas jau sāk iet off topic.

Reitings 3647
Neons Tevis pieminētie gadījumi pastāv nevis tad,kad kāds no cilvēkiem ir neauglīgs,bet gan ja pastāv cita veida nesaderība,piemēram,jau manis pieminētais rēzus. Neauglīgs cilvēks ir un paliek neauglīgs,neatkarīgi no partnera.

Neauglība nav tas pats, kas problēmas bērna ieņemšanā.
15.04.2013 18:12 |

Reitings 3647
gaušanās, ka bērniņam būtu labāk geju/lezbiešu ģimenē, nevis bērnunamā!.. Nē, zini, bērniņam būtu labāk normālā veselīgā bioloģisko vecāku ģimenē!

Visvairāk bērnu ir alkoholiķu ģimenēs.
15.04.2013 18:14 |

Reitings 3647
Tas nav ģimenes standarts un viss, ko tad tas bērns redzēs bļin? kā tētis bučojas ar tēti? camōōon

Ja, skatīties, kā tēvs sit māti - tas ir labi, vai ne?
15.04.2013 18:16 |

Reitings 3647
jo domāju, ka alu cilvēku vidū arī bija kāds, kurš lasīja zālītes un centās saprast kā tās pielietot, lai palīdzētu sadziedēt brūces,

Alu cilvēki, lai ārstētu galvassāpes, ar asu akmeni taisīja galvaskausā caurumus. Viduskailos - notecināja asinis.
15.04.2013 18:18 |

Reitings 61
Reģ: 27.11.2012
Kārtējo reizi pārliecinājos, ka _paris ir viena no saprātīgākajām šī foruma dalībniecēm. Parakstos zem katra viņas vārda. Arī Zaptesburkas komentāros ir vērts ieklausīties.

Fascinē dažu aprobežotība un zemais izglītības līmenis, pieņemot, ka homoseksualitāte ir slimība, šī gadsimta fenomens un ka dzīvnieku pasaulē homoseksualitāte nepastāv. Tajā pašā laikā apelējot pie kristietības (pieņemu,ka tās pašas, kuras piever acis uz nesmukumiem pašā baznīcā). Metenes, taču izlieniet no savām šaurajām kastēm. Nav viss melns vai balts.
Ieinteresēja vārds norma un nobīde no normas. Vai kāds varētu noformulēt, kas tad īsti ir norma?
15.04.2013 18:19 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Atbalstu abas minētās lietas.
Homoseksuāls cilvēks var piedzimt arī pārim, kurā abi ir heteroseksuāli. Bērnu orientācija nav atkarīga no tā, kādas orientācijas ģimenē viņš uzaug. Vienīgais, bērns, kurš būs uzaudzis homoseksuālā ģimenē būs iecietīgāks pret atšķirīgo un neies publiski mest sūdu maisiņus cilvēkiem, kuri ir citādi.
15.04.2013 18:19 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Mani ļoti pārsteidz komentāri, kuros saka, ka bērnam labāk augt pie mīlošiem un gādīgiem īstajiem vecākiem. Protams, nevar nepiekrist. Bet tos bērnus, kas dzīvo pieņemamos apstākļos, taču neatdos adopcijai! Nav tā, ka tad, ja gejiem atļautu adoptēt bērnus, kā pēc pasūtījuma bērni tiktu izrauti no viņu mīlošajām īstajām ģimenēm un atdoti prom. Ja iet runa par bērnu adoptēšanu, tad tie ir bērni, kuri vai nu vecākus zaudējuši, vai arī izņemti no nelabvēlīgām ģimenēm (kur vecāki bērniem nenodrošina pieņemamus dzīves apstākļus - sākot ar vienkāršu nerūpēšanos vai nelikšanos ne zinis, beidzot ar vardarbību pret bērnu).
15.04.2013 18:22 |

Reitings 61
Reģ: 27.11.2012
Nevajadzētu taisīt minoritāšu praidu. Vajadzētu taisīt sabiedrības tolerances praidu. U?n piedalīties visiem, neatkarīgi no dzimuma, rases, orientācijas utt.

zaptesburka, prātīga doma. Dažreiz liekas, ka mūsu sabiedrībā trūkst iejūstības un cieņas vienam pret otru! Kāpēc daudzi mīlestības un sapratnes vietā vēlas vairot naidu un neiecietību?
15.04.2013 18:34 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Tu taču saproti, ka realitātē ne visiem bērniem ir tādas ģimenes?
Tu baidies, ka kāds ies un atņems labvēlīgām ģimenēm viņu bērnus un atdos adopcijai gejiem??? Lūdzu, atbildi uz šo jautājumu.
Vai arī Tev šķiet, ka būtu iespējams atrisināt visas problēmas, kādēļ bērni paliek bez ģimenes? Ka kā uz burvju mājiena izdarīsim tā, lai bērni dzimtu tikai labās ģimenēs, nodrošināsim to, ka tās tādas vienmēr arī paliek, un tad vēl garantēsim, ka vecākiem negadās nekas slikts un viņi neaiziet bojā? Easy!

Realitāte daudz kas nav tā kā gribētos un ko tagad?
Gan jau neviens neņems nost normālām ģimenēm bērnus un neatdos adopcijai homoseksuāļiem. Vismaz ne šobrīd (bet neizslēdzu iespēju, ka nākotnē sabiedrība var degradēties arī līdz tādam līmenim). Taču bēnu nolaupīšana no ģimenēm pilnīgi droši pastāv arī šobrīd! Un ne jau orgānu dēļ, vai prostitūcijai...

Nekur neesmu teikusi, ka viss šajā dzīvē ir viegli un viss notiek ātri! Bet manuprāt, daudz pareizāk būtu "ārstēt" sabiedrību un mācīt pareiziem un veselīgiem principiem, dzīvesveidam, attiecībām, nevis cīnīties pret kaut kādu minoritāšu diskrimināciju, atbalstīt tādus un smieties par salīdzinājumiem - alhokoliķu pārītis vs divi glīti kārtīgi geji. Itkā citu variantu nebūtu! Visi geji ir izteikti forši un labi cilvēki! Tas, ko redzam no ārpuses, nav tas pats, kas notieks cilvēkam galvā... Katram cilvēkam savi tarakāni. Ja gejs ir kļuvis par geju seksuālas vardarbības rezultātā - tiešām tādam cilvēkam būtu prātīgi uzticēt bērnu? Un pat, ja viņš ir piedzimis par geju - viņš ir arī cilvēks, kuram var būt dažādas atkarības, slikti ieradumi, rupjība, nevērība, neuzticības u.c., ko nevar pamanīt tāpat vien lūkojoties uz bildīti. Nav viņi ideālāki par heteroseksuāliem pāriem!
Lai nu kā, atkārtošos, esmu par to, lai sabiedrība vairāk pievērstos heteroseksuālu pāru attiecību uzlabošanai, nevis tērētu savus resursus neauglīgās darbībās un debatēs.

Par kristietību piemetīšu - nejauciet reliģiju (cilvēku izdomājumu) ar ticību (garīgu iedvesmojumu). Daudzas te min tieši reliģiju...
15.04.2013 18:38 |

Reitings 3647
Un ne jau orgānu dēļ, vai prostitūcijai...

Tie arī ir galvenie iemesli, ja kas.
15.04.2013 18:39 |

Reitings 3647
Itkā citu variantu nebūtu!

Latvijā nav.
15.04.2013 18:39 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
visos laikos ir pastāvējuši geji, lesbietes, vīr+siev, svingeri utt, tikai nevajag cepties utt, kad pēkšņi, kas pretīgs. To, kad mīļākos ievieš nav pretīgi?
15.04.2013 18:41 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
raven, nu kurš tagad te ir naivs un saredz tikai baltu un melnu?...
15.04.2013 18:41 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Indie+++
15.04.2013 18:46 |

Reitings 4343
pareizāk būtu "ārstēt" sabiedrību un mācīt pareiziem un veselīgiem principiem, dzīvesveidam, attiecībām, nevis cīnīties pret kaut kādu minoritāšu diskrimināciju
Man gan abas lietas šķiet svarīgas.

Itkā citu variantu nebūtu!
Laikam jau nav, ja jau bērnu nami pilni, ne?

Ja gejs ir kļuvis par geju seksuālas vardarbības rezultātā - tiešām tādam cilvēkam būtu prātīgi uzticēt bērnu?
Un ja heteroseksuāls cilvēks piedzīvojis seksuālu vardabību, tad tam arī neļausim bērnus adoptēt, bet paša bērnus atņemsim? Ja nu tam aiziet širmis ciet?

Tāpēc nevienam (arī heteroseksuāļiem) neļauj bērnus adoptēt, tikai uz bilītēm paskatoties. Tiek izietas nopietnas pārbaudes, apsekošanas, pirms ļauj adoptēt bērnu.
15.04.2013 18:47 |

Reitings 4343
Tfu, tu, viens citāts neiekopējās. Tā pēdējā mana rindkopa bija atbilde uz "viņš ir arī cilvēks, kuram var būt dažādas atkarības, slikti ieradumi, rupjība, nevērība, neuzticības u.c., ko nevar pamanīt tāpat vien lūkojoties uz bildīti. Nav viņi ideālāki par heteroseksuāliem pāriem! "

Protams, ka var būt slikti cilvēki gan geju, gan heteroseksuāļu (gan aseksuāļu, biseksuāļu) vidū. Tāpēc katrs gadījums jāizvērtē individuāli, neatkarīgi no orientācijas.
15.04.2013 18:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits