homoseksuāļi

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Meitenes,vajag jūsu viedokļus sakarā ar gejiem. Atbalstiet geju laulību un to, lai tādi pāri varētu adoptēt bērnus. Vairāk ir domāts par vīriešu pāriem.
Paldies jau iepriekš par viedokļiem.
15.04.2013 09:21 |

Reitings 19
Reģ: 29.01.2009
Nazīc, es teicu, ka ES nebāžu acīs, jo man nešķiet pieklājīgi uz ielas bučoties, mīļoties ar draugu, kā arī nepatīk staigāt rociņās utt., manās acīs tā nav norma, tamdēļ, to maksimāli cenšos nedarīt, tik cik sanāk satiekot iedot pliku buču vai apskaut. Bet jāsaka, ka satiekot jebkuru draugu (puisis, vnk draugs, vai draugs - gejs) mēdzu ļoti reti bet iedot pliku buču vai apskaut, ja sen nav satikts.

Ja gejam uz sievieti nestāv un viņš nav spējīgs dabīgā procesā apaugļot sievieti, turpinot dzimtu, tad man negribētos to nosaukt par pilnvērtīgu funkcionēšanu.
15.04.2013 16:41 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Ko tu gribi, lai es atbildu?:D
Tāpēc, ka viņš kā cilvēks ir ļoti labs. Man viņš ir draugs, ne draugs gejs.
15.04.2013 16:45 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Vai vairākus simtus gadu atpakaļ bija geji un lezbietes? Vai vilks vilku ņem priekšā?
Bija, tikai tad interneta nebija, kur bildes salikt. Tā arī visa atšķirība.

dzīvniekiem mēdz arī "sajukt" tā štelle,jo zinot suņus - viņi drātējas arī ar rotaļlietām un cilvēku kājām
Citiem mēdz sajukt. Citi nekļūdīgi izvēlas sava dzimuma pārstāvi. Un kā tad, piemēram, lesbiskām stirnām varētu sajukt, ka nevis stirnu buks viņu drāž, bet gan viņa berzējas gar otras stirnas kāju? Tik stulbi jau tie dzīvnieki nav, lai tā sajauktu.

ticīgie cilvēki sevi vairāk ierobežo un ir mazāk izlaidīgi
Jā, kā tad. :D Gan ticīgo, gan neticīgo vidū ir visdažādākie cilvēki, vienkārši ticīgie (vai, kas par tādiem izliekas) izvirtuļi to visu dara slepus.
Un, kā jau minēju iepriekš, manuprāt, savu partneru krāpšana un necienīga attieksme pret viņiem ir daudz netikumīgāka un netiklāka lieta par to, ka geji, lūk, nepareizajos caurumos to dara. Kāpēc gan visi tiklības sargi labāk nevēršas pret to?

kamēr netiek rīkotas parādes un bāzts acīs viņu dzīvesveids, jo es kā tradicionāli orientēts cilvēks parādes nerīkoju

Par parādēm daļēji piekrītu. Nevajadzētu taisīt minoritāšu praidu. Vajadzētu taisīt sabiedrības tolerances praidu. U?n piedalīties visiem, neatkarīgi no dzimuma, rases, orientācijas utt.

šādus ģimenes modeļus ar bērniem neatbalstu, jo tas ir pretdabiski. Lai varbūt kaut nedaudz saprastu manu nostāju teikšu caur riebīgu salīdzinājumu - ja dzimst cilvēki ar kādām anomālijām, tad parasti tie ilgi nedzīvo, katrā ziņā ļoti retos gadījumos spēj turpināt dzimtu

Šeit gan nepiekritīšu. Tad jau varētu aizliegt adoptēt bērnus arī tradicionāli orientētiem pāriem, kur kāds no partneriem sirgst ar neauglību, jo - re, daba ir pret to, lai viņam būtu bērni!
Pie tam ļoti daudzas lietas ir pretdabiskas. Tu taču ej pie ārsta, izmanto transportu, lieto klozetpodu, vai ne? Tas viss ir pretdabiski. Kas to zin, cik daudz no mums jau nebūtu miruši dzemdībās vai agrā bērnībā, ja vien cilvēki tomēr nepaļautos uz dažādām nedabiskām lietām
15.04.2013 16:58 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Tas, ka homoseksuāli cilvēki savā aizbildniecībā paņems mazuli, nenozīmē, ka arī bērns tāds kļūs. Neredzu tur neko nosodāmu.
15.04.2013 17:02 |

Reitings 1308
Zaptesburka, tev neapnīk. Visi jau saprat tavu viedokli! Kāpēc tgd tie kuri neatbalsta gejus ir jāmēģina kko ieskaidrot. Katrs tacu tāpat paliks pie sava, lai cik penterus tu te sarakstītu/
15.04.2013 17:04 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Cloo, cīņās gan par vienlīdzīgām tiesībām, bet kam viņiem vajadzīgas tās laulības, ja pat hetereseksuāļi uzskata, ka tās ir liekas un pilnīgi nevērtīgas? Kāpēc homoseksuāļi tik aktīvi cīnās par tā teikt nevērtīgu drupaču no heteroseksuāļu galda? Manuprāt, viņi tomēr saprot ka laulības ir īpašs statuss, nevis tikai papīrīts un lieka ceremonija...

Dabā, tie kam nav paredzētēs pāroties ar pretējo dzimumu piemīt abu dzimumu dzimumorgāni. Mēs visi esam radīti pēcnācēju radīšanai! Tāpēc mums pastāv sievietes un vīrieši ar dažadiem dzimumorgāniem. Pretējā gadījumā - visiem būtu viens dzimums un bērni tiktu radīti savādākā ceļā. Ja kāds dzīvnieks kopojas ar sava dzimuma pārstāvi - tas nav normāli. Un arī nav normāli būt homoseksuālim. Lai kā homoseksuāļi mēģinātu ieskaidrot, ka viņi ir normāli, tomēr tiklīdz uzpeld jautājums par bērnu adopciju - uzreiz skaidrs, ka normāli tas nav, jo daba nav paredzējusi tādiem vairoties. Tā ir kaut kāda novirze!
15.04.2013 17:10 |

Reitings 4343
Mi Amor - kas īsti Tev nepatīk? Tas, ka mans viedoklis nesaskan ar Tavējo (Tu taču man nepiekasītos arī, ja mēs būtu "vienā pusē"?)?
Es sniedzu pretargumentus dažiem citu komentāriem. (Un pamatotus pretargumentus) Ja kāds uzrakstītu, ka zeme ir plakana un turas uz 3 vaļiem, tad arī man nevajadzētu rakstīt - ka vispār jau sen ir izpētīts, ka tā nu gluži nav?
15.04.2013 17:14 |

Reitings 1308
Mani tieši tas netraucē. Es ļoti priecājos, ka ir cilvēki ar dažādiem viedokļiem. Bet nu vienreiz jau pateici un pietiek, ne?!!!!
15.04.2013 17:16 |

Reitings 4343
Neons - kas tad ir normāli? Būt īsam ir normāli? Būt dislektiķim ir? Spēt skaitīt kārtis?
Arī tās visas lietas nav normālas. Tas nav pamats tos cilvēkus diskriminēt un liegt tādas pašas tiesības, kā pārējiem.

Kas attiecas uz laulībām - pēc Tevis teiktā paliek iespaids, ka neviens heteroseksuāls pāris mūsdienās vairs nevēlas laulāties. Viedokļi ir dažādi, gan heteroseksuāļu, gan geju vidū. Diemžēl, heteroseksuāļi var brīvi izvēlēties, bet gejiem šādas iespējas nav.
15.04.2013 17:19 |

Reitings 11996
Šeit gan nepiekritīšu. Tad jau varētu aizliegt adoptēt bērnus arī tradicionāli orientētiem pāriem, kur kāds no partneriem sirgst ar neauglību, jo - re, daba ir pret to, lai viņam būtu bērni!
Pie tam ļoti daudzas lietas ir pretdabiskas. Tu taču ej pie ārsta, izmanto transportu, lieto klozetpodu, vai ne? Tas viss ir pretdabiski. Kas to zin, cik daudz no mums jau nebūtu miruši dzemdībās vai agrā bērnībā, ja vien cilvēki tomēr nepaļautos uz dažādām nedabiskām lietām.

Tas gan nebija veltīts man komentārs, bet atļaušos pakomentēt...
Pāra neauglība ir pretdabiska gan! Tam es piekrītu. Tas ir jāārstē, jo tā ir slimība! Vai tādiem pāriem būtu jāadoptē bērns - nezinu, iespējams, ka nē. Cik dzirdēju no ārstiem - nav neauglīgu cilvēku, ir neauglīgi pāri. Tāpēc iespējams, pēc dabas domām, viņiem nedrīkst būt pēcnācēju kaut kādu iemeslu dēļ... Bet tā vai tā pretējā dzimuma pāris pats par sevi ir dabiska parādība un, ja viņi bērnu adoptē, tad atrasties dabiskā vidē priekš bērna ir normāli, vai ne?
Zinātns attīstību nevar saukt par pretdabisku. Visi cilvēki savā būtībā ir radītāji. Lai kaut ko radītu, mēs pētām, mācāmies, izmeklējam u.t.t. Tas, ko mēs radam ir dabiski. Lai gan ne vienmēr tiešām nepieciešami un lietderīgi...
15.04.2013 17:21 |

Reitings 4343
Mi Amor - varbūt dažiem vajag pateikt divreiz, lai saprastu.
Bet vispār tur teicu arī daudz lietu, ko iepriekš nebiju minējusi.
15.04.2013 17:21 |

Reitings 1308
Nu bet nevienam neko nevajag saprast. Mes tacu nesežam klasē un tu neesi skolotāja. Katrs domā un saka ko grib. :)
Man tu vari savu penteri rakstit cik tu gribi, es vienalga palikšu pie sava un tu pie sava.
15.04.2013 17:23 |

Reitings 4343
Neons, jā, bērnam ir labi būt dabiskā vidē.
Es ar to saprotu: mīlošā ģimenē, kurā viņš jūtas drošs, pasargāts un novērtēts kā personība.
Līdz ar to - dzīvot pie vecākiem-gejiem ir labāk, nekā uzaugt bērnu dārzā vai nelabvēlīgā ģimenē.

Neviens taču nedomā atņemt bērnus ģimenēm, kas nodrošina bērniem viņu attīstībai piemērotus apstākļus, un atdot viņus adopcijai.
15.04.2013 17:26 |

Reitings 370
Reģ: 27.01.2012
zaptesburka- var teikt kaut vai 1000 reizes. ne jau te kāda kaut ko sapratīs vai pārliecinās.

es esmu PAR geju laulībām,bet tomēr PRET adoptēšanu. Jo bērni ir nežēlīgi un nesaprotoši pret tiem,kas atšķiras. Ja nepaveiksies ar klasesbiedriem ,tad tam bērnam,ar diviem tētiem smagi skolā klāsies:/
15.04.2013 17:27 |

Reitings 4343
Mi Amor
Man tu vari savu penteri rakstit
kas Tev liek domāt, ka es to rakstu Tev? Ja arī es atbildu uz kādu Tavu jautājumu, es tikai to izmantoju kā pieturas punktu, lai labāk izteiktu savu viedokli. Tu jūties tik svarīga, ka visa šī diskusija notiktu tikai Tevis dēļ un lai Tevi par kaut ko pārliecinātu?
15.04.2013 17:29 |

Reitings 1308
Ak jel. Es to mineju ka piemeru....
15.04.2013 17:30 |

Reitings 4343
mia_lt_3 - jā, diemžēl intolerance ir liela problēma mūsu sabiedrībā. Un ne tikai bērnu vidū (galu galā taču arī pieauguši cilvēki iet un citus nomētā, piedodiet, bet ar s*****, tikai tāpēc, ka tie citi ir atšķirīgi). Un ne tikai seksuālās orientācijas jautājumos.
Kopumā sabiedrībā ir daudz tādu cilvēku, kas nespēj pieņemt citus. Un būtu jāiegulda liels darbs, lai tur ko mainītu.
15.04.2013 17:33 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Atbalstu gan laulības, gan adopciju.

Pieņemsim, ka ir situācija - mīlošs un nodrošināts pāris, kuri nevar ieņemt bērniņu vēlas adoptēt. Ko saka sabiedrība? Protams, ka ļaut! Tagad pieņemsim, ka tas ir homoseksuāls pāris. Vai no tā samazinās viņu savstarpējā mīlestība un vēlme pēc bērna? Man homoseksuāls pāris šķiet pieņemamāks, nekā sabiedrībā ierastie un tolerētie mātes/tēvi - dzeguzes. Nav normāli uztaisīt bērnu, bet pēc tam nelikties par viņu ne zinis. Un pret šo arī vajadzētu izrādīt to dedzīgo nicinājumu, kādu te daudzas pauž pret gejiem.

Kā jau te daudzas minēja, tad homoseksuāli cilvēki nav šī gadsimta untums vai modes lieta. Senajā Romā sievietes būtībā bija tikai pēcnācēju radīšanai, bet baudu vīrieši meklēja pie citiem vīriešiem. Bija ziņās arī materiāls par diviem pingvīnu tēviņiem, kuri rūpējās par pēcnācēju.

Jebkurā gadījumā piesaukt Bībeli, Dievu un pretdabiskumu ir muļķīgi, jo beigu beigās mūsu ''normālā'' sabiedrība liedz diviem pieaugušiem cilvēkiem mīlēt vienam otru. Labāk kurināsim naidu un būsim normāli,ne?
15.04.2013 17:35 |

Reitings 11996
Paklau, tu gribi teikt, ka sabiedrībai būtu jāatmet visas saprāta robežas un jāļauj jebkuram darīt jebko? Es dažus loģiskus ierobežojumus neuzskatu par diskrimināciju! Homoseksuāļi ir brīvi cilvēki, viņiem ir vārda brīvība, viņi drīkst balsot un ir pilnvērtīgi pilsoņi. Bet, tas, kas attiecas uz viņu nenormalību - tur ir attiecīgi ierobežojumu. Kāpēc tas ir slikti? Manuprāt - ļoti loģiski un pareizi! Arī citām sabiedrības daļām ir dažādi ierobežojumi. Bet daudzi uzreiz brēc par diskrimināciju! Bet tā taču ir dabiskā lietu kārtība un sabiedrība kaut kā ir jāsatur grožos. Tu maz apjēdz, kas notiks, ja sāksies totāla anarhija un visi darīs, ko vēlas un neviens nevienu nediskriminēs, tiks nojauktas visas morālās robežas (jo atradīsies kāds, kuram tas taču traucēs)? Tas nekad ne pie kā laba nenoved!!! Tāpēc ir veselīgi uzturēt sabiedrības vairākuma intereses.

Un tā čīkstēšana par tiem nabaga diskriminētiem homīšiem - jau sāk tracināt! Neiecietība rodas, jo viņi paši uzmācās ar savām "tiesībām". Kur problēma - dzīvojiet kopā! Nē, ar to tak ir par maz...!... Liela daļa heteroseksuāļu ir daudz reiz pieticīgāka un neviens nerunā par diskrimināciju... Aizliegtais auglis ir tas saldākais, vai? Ja nedrīkst laulāties, tad par katru cenu tieši to arī vajag? Bet priekš kam?...
15.04.2013 17:35 |

Reitings 370
Reģ: 27.01.2012
A prekš kam heteroseksuāļiem VAJAG laulāties ? tad ,lai neviens nelaulājas,ja tāpat var dzīvot kopā. Neon- loģika nav tava stiprā puse
15.04.2013 17:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits