Tās, kuras uzskata, ka tas nav ārstejams - jums pieredze ir šajā jautājumā? Reāla pieredze vai tikai teorētiski spriedelējumi? Es gan esmu saskārusies ar šadu gadījumu (un ne vienu vien), tāpēc atļaujos tomēr uzskatīt, ka mans viedoklis ir vairāk vērā ņemams šajā gadījumā...
ja tai tavai ārstēšanas procesam būtu zinātnisks pamats.
Pievakare, a kāpēc tu domā, ka tie paši dziednieki, psihologi, mācītāji un kas vēl tev tur bija minēti - ir galīgi vērā neņemami? Kāpēc ne viņi? Kāpēc tev leikas, ka tikai tas, ka tu gribi ticēt, tikai tas ir vienīgais un patiesais?
ar psiholoģiskām novirzēm, traumām? Tavuprāt to var izārstēt ar tabletīti, elektrošoku, diētu, sīrupiņu, sportu u.tml.?Ja šīs novirzes un traumu sekas ir ārstējamas, tad tās ārstē psihiatrs, sadarbojoties ar klīnisko psihologu, psihoterapeitu utt.
A kā ir ar psiholoģiskām novirzēm, traumām? Tavuprāt to var izārstēt ar tabletīti, elektrošoku, diētu, sīrupiņu, sportu u.tml.? Mēs tak neesam vienkārši fiziskas būtnes. Mums ir bagāta garīgā un psiholoģiskā pasaule, tāpēc, manuprāt, ir loģiski, ka "katrai kaitei savs ārsts"...Painteresējies ar kādām kaitēm strādā psihologs un ar kādām psihiatrs,painteresējies par ārstēšanas metodēm,aizej uz bibliotēku un palasi kādu izglītojošo literatūru šajā jomā. Tu sevi pataisi par muļķi.
A kā ir ar psiholoģiskām novirzēm, traumām? Tavuprāt to var izārstēt ar tabletīti, elektrošoku, diētu, sīrupiņu, sportu u.tml.? Mēs tak neesam vienkārši fiziskas būtnes. Mums ir bagāta garīgā un psiholoģiskā pasaule, tāpēc, manuprāt, ir loģiski, ka "katrai kaitei savs ārsts"...
To, ko var izārstēt speciālists bez medicīniskās izglītības, nemaz nav bijusi kaite, jo neviena psiholoģiska problēma nepazūd no runāšanas vien.
neviena psiholoģiska problēma nepazūd no runāšanas vien.Psihologi ārstē savu lauciņu,kas ir tā teikt vieglā forma,smagākos gadijumus ārstē galvenokārt psihiatrs kopā ar pārējo komandu(psihologi,neirologi,kas nu tur vajadzīgs). Piemēram,bērnam,kurš jūtas nemīlēs un ir nelielas depresijas pazīmes būtu jāved pie psihologa nevis pa taisno pie psihiatra. Tāpēc psihologs ir psihologs,kurš strādā ar cilvēka psihi,bet psihiatrs ir ārsts,kurš ārstē slimības.