Kuras taa vareetu?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Varbuut nebuus labi,ja savu teemu saliidzinaasu ar savas mammas staastiito,bet tomeer...lai iet!
Mamma nesen man teica,ka vinai loti patika ar teeti "nerakstiits likums"!Tikko abi nokluva pie kaada viesiibaas,taa katrs aizgaaja runaat ar kaadu citu cilveeku,arii dejoja gandriiz visu vakaru ar kaadu citu.Atnaakot maajas ,paarrunaaja vakara iespaidus!Varu teikt ,ka gandriiz eju mammas sliedees!Es varu visu vakaru runaat ar viira draugu ,kurs ir arhitekts par maajas paartaisiisanu,veel citu viirieti,kurs ir maakslinieks par gleznosanu uttViirs noteikti atradiis kaadu sarmantu sieviei ar kuru runaas par kosmosu,politiku uttMees neignoreejam viens otru,taapat padejojam,bet noteikti neseezam kopaa visu vakaru un uz pieres noteikti nav rakstiits"neaiztiec-nepieder tev"!Kaa ir ar jums?
14.04.2013 17:55 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Eliina-loti agraa jauniibaa un pirmajaa gadaa,kad veel taas tirpas iet paar kauliem tas ir saprotams!

Nujā, galugalā nevar no mums pagaidām vēl te prasīt būt tādā mierā un viedumā:D Pēc gadiem desmit, tad parunāsim, ticu, ka tā būs. Kaut gan buču uz kakla es gan tāpat labprāt vēlētos;)
15.04.2013 02:16 |

Reitings 16208
Karinjo-es meeginaaju atcereeties sevi ....:D!Iedomaajos -nesen nosvineejaam taadu "brangu jubileju"-neticaas ,ka tik ilgi seit jau dziivoju un ar vienu viirieti piedevaam!!!
15.04.2013 02:20 |

Reitings 16208
Freya-mamma loti miileeja teeti,bet neizdevaas ilgi nodziivot kopaa-teetis mira jauns!Vina tik biezi staasta interesantas situaacijas no savas dziives!Es vienmeer domaaju-taa arii nekad vairs neappreceejaas...Zeel!Vienmeer taa nodomaaju-tik skaista sieviete bija... un ar dviiniisiem ,kuri laikam aizbaidiija visus viiriesus .
15.04.2013 04:26 |

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
Neizlasīju visu diskusiju, bet mazliet interesanti šķiet tas, ka tās, kuras te stāsta, ka jā, tā var, tā nepārtraukti dara un uzskata to par pilnīgi normālu rīcību, vēlāk rakstīs, ka vīrietis ne tā paskatījās uz citu, dejoja pārāk ilgi vai bija pārāk greizsirdīgs :D

Manās attiecībās ir normāli parunāties ar citiem, dejot ar citiem sava vīrieša klātbūtnē vai ļaut to darīt viņam gan nav aktuāli. Nav īsti iemesla un vajadzības, kā arī vēlmes ne tik. Varbūt, jā, pēc gadiem desmit... Bet nedomāju gan. Mans vīrietis tomēr ir mans un rokas nost no viņa :D
15.04.2013 07:02 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Tādā kompānijā,kur man ir arī daudz labu paziņu, jā tā daram. Ja man nav labu paziņu vai vienkārši citu cilvēku ar ko runāt, tad turos draugam pie sāniem, lai nebūtu viena vispār :-D
15.04.2013 08:04 |

Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Man atkal ir taa, ka mees neesam abi salipushi kopaa, taa ka knapi varam elpot, bet gan vinjsh ir pielipis taa,ka es knapi varu elpot :D
15.04.2013 11:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits