Meitenes kuras apmeklē šīs nodarbības - vai no tām ir jēga ja gribas nodzīt tauciņus - visvairāk riepiņu. Vai labāk izvelēties, ko citu??? Eju uz city fitness un nedēļas laikā man maksimāli jāuzlabo forma - cik nu var jāpaliek tvirtākais, slaidakai!
tas lielā mērā atkarīgs no tā, ko un cik daudz tu ēd. nedēļas laikā tu neko būtiski neuzlabosi ne ar bodybike, ne jebkuriem citiem treniņiem. brīnumlīdzekļu nav!
mana formula ir - sabalansēts uzturs+daudz ūdens+skriešana+joga.Nesūdzos.;) Domāju arī bodybike derēs.tikai atceries ka tauki vislabāk deg tad, ja sporto minūtes 30. Slodze gan jāaudzē pamazām.
Kas ir tas lielaakais ieguvums no shiim nodarbiibaam? Samazinaats celuiits, nomests svars, ieguuts speeks un izturiiba?
Un cik ilgaa laikaa ieguvaat? Vai ar 4 meeneshiem pietiek redzamiem uzlabojumiem?
Man ķermenņa speciāliste teica, ka ar munu figūru body bike galīgi neder, jo tikai audzēs muskuļus un kavēs limfas drenāžu. Bet pirms tam gāju pāris gadus izmaiņas bija - lielākas ciskas un lielāka izturība :)