Nekad nedomāju ka būšu no tām...

Reitings 46
Reģ: 10.10.2009
...kas savās attiecībās nebūs laimīgas taču arī izsķirties nespēs.
Jau kādu laiku saprotu ka nevaru samierināties ar drauga apjomīgo pagātnes bagāžu kādas nav man.Šobrīd pusi nedēļas viņš pavada pie manis - pusi ar bērniem līdz mājas pārdošanai.un es lēnām jūdzos, jo saprotu ka nevaru samierināties ar faktu, ka kādam ir tāda emocionāla bagāža.un man ir nelaba nojausma ka šajās attiecībās nekad nebūšu pirmajā vietā...
Sēžu un domāju - esmu taču inteliģenta, vienmēr principiāla un nekad ne sevi spīdzinoša jauna sieviete.bet esmu attiecībās, kuras nekādi nespēju pamest un izbeigt, tajā pašā laikā sēžot un raudot kādēļ vispār tajā iepinos.
dusmas un skumji.
13.04.2013 20:51 |

Reitings 43
Reģ: 17.03.2012
Tev tikai liekas, ka spēj un saproti, jo ja tā būtu, tad jau pati sevī ieklausītos un atlaistu to emocionālo, jo zinātu, ka dabūsi citu, kas dos vairāk emociju. :)
14.04.2013 00:37 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es tagad domaaju-kad man pienaaca tas briidis,kad nejutu vairs greizsirdiibu?Noteikti kaadreiz arii biju taada pati kaa juus-negribeejaas viiru daliit ne ar vienu.
Es mieriigi varu klausiities,kad mans amerikaanis staasta gan par savu pagaatni,gan sava deela lietaam uttEs arii kaadreiz padalos savaas atminaas...
Es domaaju ,ka mums jaamaak sevi daliit arii ar citiem-iipasi beerniem no pirmaam lauliibaam!Mani loti prieciigu dara tiesi tas moments,ka viirs saka,ka mani deeli ir loti labi izaugusi,nemot veeraa visu ,kam gaajusi paari.
Es domaaju ,tas ir daudz labaak, ja otra pusiite dalas savaas atminaas ,domaas.Tas ir daudz veseliigaak,kaa kaut ko tureet sevii,sleept.Soreiz nedomaaju ,ka otrai pusiitei noteikti buutu jaazin ar cik viiriesiem esiet guleejusas un otraadi,bet kas saistaas ar lielu laika posmu,kas saistiits ar kadu sievieti,beerniem,tad jaamaak uzklausiit!
14.04.2013 01:20 |

Reitings 46
Nu man liekas ka problēma ir tieši faktā ka man tik apjomīgas pagātnes nav. Un šobrīd sāk veidoties situācija kur mana otrā puse ar savu pagātni un tās atzīšanu sāk darīt man pāri.Absolūti nesaprotot manas sajūtas.
14.04.2013 07:42 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
krixx

Bet ko tu velies, lai virietis daritu? Mazak laika pavaditu ar bernu? Izdzestu bildes no draugiem? Es godigi sakot neredzu neko ko virietis daritu nepareizi. Ar bijuso sievu maja tiek pardota, lai nopirktu divus atseviskus dzivoklus. Cilveki tadas lietas nedara ar vieglu roku, tatad starp viniem noteikti nekas nav. Bildes tomer ir dala vina pagatnes un vinam ir tiesibas tas paturet, ja vins to velas. Tu tacu negribetu apversta situacija just spiedienu izdzest sava bijusa vira un berna teva bildes. Vismaz es to negribetu. Pagatne ir pagatne, bet ta nav jaiznicina.
Tev vienkarsi ir periods, kad gribas lielu devu viriesa klatbutnes un ir pilnigi vienalga vai to laupa berns vai darbs vai hobijs. Es tevi seit loti labi saprotu, man pirmos 3-4 gadu kopdzives gadu laika ari truka viriesa klatbutnes- vispirms studijas, tad darbs un muzigi vinam kaut kadas darisanas, bet tas pariet un tad paliek skaidraks skats uz dzivi un virieti.
14.04.2013 13:22 |

Reitings 46
Morgan le Fay

Vispār jau tev manuprāt varētu būt pilnīga taisnība.Nezinu.Reizēm liekas ka vienkārši esmu pārgurusi un tad nāk visādi mēsli uz augšu.
14.04.2013 19:59 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Tas tiešām noteikti ir ļoti, ļoti, ļoti grūti. Tu to otru sievieti pazīsti? Kādas attiecības?
14.04.2013 20:09 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Izlasot visu diskusiju, šķiet, ka galvenā problēma ir tajā, ka viņš pusi nedēļas dzīvo ar bijušo. Tas nav pareizi. Ja izšķīrās, tad izšķīrās. Šobrīd iznāk, ka viņš pusi laika pavada pagātnē.
Risinājumi var būt vairāki.
Viens- viņš nevis brauc pie bērniem, bet bērnus paņem sev līdzi un jūs laiku pavadāt visi kopā. Nekāda trauma bērniem no iepazīšanās ar tevi nebūs. Bērni, jo īpaši sākumskolnieki nav tik dumji, lai nesaprastu, ka vecāki ir šķīrušies.
Otrs- brauciet pie bērniem ciemos kopā. Paciemojaties un vakarā brauciet uz savām mājām.
Trešais- pavadiet abi kopā ar bērniem laiku ārpus mājas.
14.04.2013 20:25 |

Reitings 46
Sievieti personīgi nepazīstu bet pieļauju ka tālākā nākotnē nāktos ar viņu iepazīties.gan sīko labā gan vispār.man vienmēr šķitis ka tas ir tāds ideālais variants.

Vispār jā, tā prom dzīvošana ir problēma.bet tas var atrisināties tikai brīdī kad tiek pārdota māja, kas diemžēl tā uzreiz nenotiek.
14.04.2013 20:41 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Saliekot visu kopā, tā aina izskatās šādi:

Ir vīrietis, kas dzīvo vienā mājā ar sievu un bērniem, bet pusi nedēļas dzīvo atsevišķi. Draugos joprojām ir bildes ar sievu un bērniem. Bērni un sieva nepazīst krixx. Vīrietis ir attiecībās ar krixx jau gadu un šī gada laikā māju un savu dzīves telpu nav atradis.

Vai tev ir kādi taustāmi, reāli pierādījumi tam, ka viņš patiešām plāno šķirties? Vai tev ir pierādījumi, ka sieva vispār zina par tavu eksistenci? Vai tiešām tas vīrietis ir tik trūcīgs, ka nevar jums noīrēt dzīvokli? Ja ir tik trūcīgs, kā viņš tiks galā ar alimentiem?

To visu tu vari uzzināt un noskaidrot, piesakoties braukt viņam līdzi ciemos pie bērniem. Padzīvo ar viņu tajā mājā pusi nedēļas. Man aizdomas, ka vīrietis izdomās iemeslu, kāpēc tas nav iespējams.
14.04.2013 20:51 |

Reitings 46
nu visas šķiršanās nav vienādas.
Šķirties taisās, sieva par mani zin un ne tikai sieva.
Tikšanos ar bērniem esmu novilcinājusi pati - nav uzreiz tas vajadzīgs.Tomēr sākumā ir jābūt drošam ka attiecības būs ilglaicīgas.Nedēļas dalīšana ir man psiholoģiski grūts, bet savā starpā atrunāts pagaidu modelis.
Jā...reizēm nosaukums "twisted sisters" ir tik ļoti piemērojams sievietēm un mūsu neizdibināmajām vēlmēm...:) Vismaz šobrīd par sevi to varu teikt noteikti.
14.04.2013 21:39 |

Reitings 8272
un ko tu darītu, ja jums būtu kopīgi bērni? un kad viņš konkrētā brīdī neveltīs uzmanību tev, bet viņiem?
tu esi egoiste un nekas vairāk.
saprastu, ja šī situācija būtu neatrisināma, bet, kad pārdos māju, tad taču viņš dzīvos ar tevi. protams, ka es tavā vietā gaid''itu, ja vien mājas pārdōšana neaizņemtu vairākus gadus. tu vari priecāties, ka viņš rūpējas par saviem bērniem. tev ir jāsaprot, ka tu esi tu un ka bērni ir bērni.'te nekad neies runa par kādu vietu sadali. es domāju ka gan tu gan bērni esat viņam pirmajā vietā. tu taču negribētu, ka viņš viņus vsp pamestu novārtā. tu gribētu, lai tā notiktu, ja jums būtu kopīgi berni?
15.04.2013 11:31 |

Reitings 8272
bet viņš nevar dzīvot pie tevis visu nedēļu? ko tā mājas pārdošana dos? nu , kad tiks pārdota, tad arī nopirks viņi katrs sev dzīvokli. var taču dzīvot pie tevis un satikties ar bērnienm kaut atru dienu vai lai viņi dodas ciemos arī pie jums. šādu variantu tu neesi piedāvājusi? kko viņš te daļēji novilcina tomēr.
par tām bildēm- tās bildes ir palikušas, kur viņi ir visi kopā vai arī tikai viņš un sieva/viņš un bērni? ja ir atsevišķas bildes, kur ir viņš un sieva, nedomāju, ka šīs bildes vajadzētu paturēt. pagāja laiks un arī mans draugs izdzēsa bildes ar ex-draudzeni. galu galā to tā arī nevar izdarīt vienā minūtē. ja tās bildes ir ļoti daudz, tam vajag arī diezgan laika.
15.04.2013 11:42 |

Reitings 537
Reģ: 02.11.2012
nu ja godiigi tad esmu gandriz paarliecinaata(ja viss tieshaam ir taa kaa tu raksti),ka vinjsh tevi chakaree,un tu vinjam esi vnk miljaakaa,bet ar sievu pat nedomaa skirties.
Skiirusies cilveeki nekad nedzivos kopaa(protams ja nav galiigi truucigie), bet gan viirietis noiireetu sev dziivokli. Ja vecaaki dziivo kopaa, tad beerni tachu nesaprot nemaz ka vinji ir skiirushies.
Cik es sapratu jus esat kopaa jau gadu, tas nozimee ka jau gadu vinsh it kaa meegina paardot to savu maaju,nu ja gada laikaa vinjsh to veel nav izdariijis,tad padomaa pati, cik gadus veel tas aiznjems:)
Es esmu paarsteigta ka sievietes meedz but tik naivas un neredz patieso situaaciju.
Tu vnk iznieko savu laiku ar sho te,jo acimredzami tas virietis gan ir labi iekaartojies.
15.04.2013 11:58 |

10 gadi
Reitings 13809
Šajā situācijā man gribas piekrist chanelei.

Un es tomēr domāju, ka tādu situāciju nepieļautu. Protams, bērni ir tā pagātnes vērtība, kas būs vienmēr, bet pārējais situācijas apraksts ir ļoti netīkams.
15.04.2013 12:05 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Es sevi nemocītu ar šādu situāciju, ja nebūtu tam gatava. Tagad gaidīsi gadus, kad būsi pietiekoši pieaugusi, lai saprastu un pieņemtu to bagāžu?
Labāk izšķirties, pasāpēt kādu laiku un atrast cilvēku bez tik smagas bagāžas, nekā mocīties gadiem, paciešot sev nepieņemamas situācijas un vēl sev pašai kaut ko pārmetot (ka nespēj reaģēt kā 30-40 gadīga dāma ar bērniem un analoģisku pieredzi).
Es bēgtu no tādas murgainas situācijas aiz cieņas pret sevi, ja saprastu, ka neesmu emocionāli gatava tā dzīvot. Nevajag ņirgāties par sevi un visu paciest. Dažas te gudri runā - ja mīl savus bērnus, mīlēs arī jūsējos; pagātni nevar izsvītrot utt. Jā, tas ir patiesi un ļoti gudri. Bet patiesi ir arī tas, ka mēs ne vienmēr varam pieņemt otra pagātni. Kādai varbūt tiešām negribas būt otrajā vietā aiz bērniem no iepriekšējās laulības. Vai to var pārmest?
Es sevi mīlu pietiekoši, lai gribētu būt vīrietim pirmajā vietā. Un tur nav nekā tāda, ko pārmest. Es patiešām neielaistos ar "gandrīz šķirteni", kuram ir bērni. Tur tad jābūt TĀDAI mīlestībai, ka acis no pieres sprāgst ārā un burtiski jāmirst bez otra.
15.04.2013 12:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits