Kopš pusaudzes gadiem man vienmēr bija liekais svars, lai gan neteikšu, ka ēdu ļoti neveselīgi, tad uzsēdināju sevi uz diētas ( sākumā skaitīju kalorijas, vēlāk vienkārši ēdu veselīgi), sāku sportot un aptuveni gada laikā nometu 13 kg.
Un jau ilgu laiku nekas vairs nav nācis klāt, ēdu, protams, gan veselīgas, gan neveselīgas lietas, bet cenšos atturēties no baltajiem miltu izstrādājumiem, cukura, sāls, daudz dzeru ūdens. Nezinu cik to var zinātniski pamatot, bet priekš sevis es to uztveru kā savas vielmaiņas sakārtošanu :D
Kad gaidīju bērniņu ļoti baidījos, ka pēc dzemdībām atkal pieņemšos svarā, bet nekā- uz un no dzemdību nama braucu ar tām pašām džinsu biksēm, ar kurām staigāju pirms bērna, arī pēc tam ātri atguvu formu un vienu brīdi pat vairāk, bērns mani tā ''noēda'' ka sāku jau izskatīties pēc skaliņa :D
Protams, ja tagad visu dienu sēdēšu pie datora un štopēšu bulkas, tad uzresnēšu, ka nu tik! Bet man nav jābaidās, ka, ja apēdīšu to vienu bulciņu nedēļā vai mēnesī, tas man baigi kaitēs :)