vai var kļūt par caurbiru?

Reitings 200
Reģ: 10.02.2013
jautājums jau virsrakstā :D
besī, ka citi var ēst visu ko grib un nekas neiet labumā, man labumā iet pilnīgi VISS.
Lai uzturētu sevi skaistā formā un skaistā svarā man visu laiku nākas daudz sportot un vispār ne saldumus, ne čipšus, ne ko tādu... Pat ja vienu dienu panašķējos, nākamajā atkal esmu kā bumba, tāda sajūta, un tas besī. Visu laiku nākas ēst tikai veselīgas lietas, kas ne vienmēr ir tās garšīgākās un siekaloties uz citiem, kas var ēst visu, ko grib. Cīņā ar savu formu esmu pie šīs atziņas nonākusi, tāds nu ir mans organisms...
13.04.2013 14:33 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Dives - skaidrs, man jau radās tādas aizdomas...
Bet vispār tas ir šausmīgi, kad cilvēks jau tāpat cenšas uzņemt svaru, bet vēl saskaras ar tādu apkārtējās sabiedrības attieksmi, kas cenšas viņu pārliwecināt nebadoties.
Atļaušos te iekopēt vēl nedaudz par to meiteni, kuras bildes ieliku
Despite eating up to 8,000 calories a day Lizzie Velasquez shockingly weighs just 4st, and people often ask her if she is suffering from anorexia.

But the 21 year old – who must eat every 15 minutes to stop her collapsing – was born with a rare syndrome that prevents her from gaining weight. Her doctors can’t find a name for her condition, and they believe she may be one of only three people worldwide who suffer from it.

It requires Lizzie to eat four times the recommended 2,000 calories a day for women. She has such a fast metabolism that she burns off calories immediately, and her BMI is just 11.3 – that’s far lower than the healthy range of 18.5-25.

“I weigh myself every day. If I gain a pound, I get really excited,” says 5ft 2 Lizzie, who gets her clothes from special websites, or buys clothes to fit an eight year old.

“If I don’t eat every 15 minutes or so, I feel completely exhausted,” Lizzie adds. “Sometimes,
I don’t even have the strength to stand. I eat crisps, sweets, chocolate, pizza, fried chicken, cake, doughnuts, ice cream, pop tarts and noodles all day long, so I get angry when people accuse me of being anorexic.

“When I meet people for the first time, I have to say: ‘Hi, I’m Lizzie and I have this rare syndrome, I am NOT anorexic.’

“Strangers often rant at me. Recently, a man started yelling: ‘Go and eat something, you are so ugly. Why don’t you just eat?’
13.04.2013 16:59 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Gribi eest vairaak? Izveelies ljoti aktiivu dziivesveidu. Izmet televizoru un diivaanu. Pavadi laiku kustiibaa, gulsnjaashanas vietaa staavi vai seedi, nemitiigi knosies, aktiivi sporto, nomaini ofisa darbu uz fizisko un tad vareesi eest cik lien.
13.04.2013 17:02 |

Reitings 537
Reģ: 02.11.2012
Man vispaar nepatīk ļoti tievas meitenes,bez krūtīm un dibena. Vislabākais manuprāt ir būt slaidai ar formaam istajaas vietaas,nevis tievai kaa seerkocinjsh.
Man nekad nav bijušas problēmas ar lieko svaru jo needu nekādus cepumus,čipšus,shokolaade vispār negarsho. Ja gribas ko saldu apedu jogurtu,vai augļus. Dzēru daudz udens,nekad limonaades. Vispār jau es to visu nedaru jo gribu būtu tieva,manuprāt nekas nemainitos ari ja estu neveseligak,bet man pretīgi paliek padomājiet ka ta var piesārņot organismu.
13.04.2013 17:43 |

Reitings 700
Reģ: 03.03.2013
Kopš pusaudzes gadiem man vienmēr bija liekais svars, lai gan neteikšu, ka ēdu ļoti neveselīgi, tad uzsēdināju sevi uz diētas ( sākumā skaitīju kalorijas, vēlāk vienkārši ēdu veselīgi), sāku sportot un aptuveni gada laikā nometu 13 kg.
Un jau ilgu laiku nekas vairs nav nācis klāt, ēdu, protams, gan veselīgas, gan neveselīgas lietas, bet cenšos atturēties no baltajiem miltu izstrādājumiem, cukura, sāls, daudz dzeru ūdens. Nezinu cik to var zinātniski pamatot, bet priekš sevis es to uztveru kā savas vielmaiņas sakārtošanu :D
Kad gaidīju bērniņu ļoti baidījos, ka pēc dzemdībām atkal pieņemšos svarā, bet nekā- uz un no dzemdību nama braucu ar tām pašām džinsu biksēm, ar kurām staigāju pirms bērna, arī pēc tam ātri atguvu formu un vienu brīdi pat vairāk, bērns mani tā ''noēda'' ka sāku jau izskatīties pēc skaliņa :D
Protams, ja tagad visu dienu sēdēšu pie datora un štopēšu bulkas, tad uzresnēšu, ka nu tik! Bet man nav jābaidās, ka, ja apēdīšu to vienu bulciņu nedēļā vai mēnesī, tas man baigi kaitēs :)
13.04.2013 18:05 |

Reitings 149
Reģ: 26.03.2013
Es arī esmu caurbira, bet Chanele tev īsti nav taisnība, jo arī caurbirām ir krūtis un dibens. Piemērs - mana draudzene ir caurbira, bet viņai krūtīm ir C izmērs (nekas nav uzlabots, viss dabiski) ;)
Bet nu diezgan bieži saņemu komentārus - Kāpēc tu esi tik tieva. Lai gan ēdu es daudz.
http://www.zoella.co.uk/2011/03/why-are-you-so-skinny.html
Raksts pārdomām...
Bet patiesībā es arī diezgan ilgu laiku vēlējos būt normāla, jo mans vēders izskatās apmēram šādi -

Tāpēc es saku, ka būt par caurbiru nekas baigi labs jau nav....
13.04.2013 18:09 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
ņamsi jā,lasīju,ka pat Klaudiju Šīfere esot pie piekopusi
13.04.2013 18:16 |

Reitings 213
Reģ: 10.04.2013
Chloe, es domāju daudzas vēlētos šādu vēderu :)
13.04.2013 18:22 |

Reitings 537
Chloe meitene bildē manuprāt izskatās plakana,man patīk kad ir izteikts viduklis,t.i.izteika atšķirįba starp gudriem un vidukli. Kaa shitas

P.s. Tā nabassaite uz āru neizskatas labi.
13.04.2013 18:23 |

Reitings 464
Reģ: 24.02.2011
Es esmu caurbira. Galīgs dēlis neesmu - pupi ir, dibens ir. ;D No vienas puses priecājos - ēdu visu ko gribu un ļoti daudz, nekas neiet labumā, ir skaists modeles augums (nevis slimīgais kārnums), no otras puses man tas ļoooti nepatīk, jo es nevaru uzēst pilnīgi neko. Es mēnesi varētu dzīvot no junk food un paliktu tāda, kāda esmu, lai gan, vēlētos kādus kg klāt, ko pēcāk pārveidot par muskuļiem sportojot. Ja nav masas - tauciņu, tad skaistus, redzamus muskuļus tā īsti nevar dabūt. Bet neko, tas man ir iedzimts, dzīvoju vien tālāk un nebēdājos par to, jo tomēr varu ēst pilnīgi visu un cik gribu. ;P ;D
13.04.2013 18:28 |

Reitings 536
Reģ: 24.02.2013
īsti resnie un īsti caurbiras ir ļoti ļoti ļoti maz. viņi visi a priori ir ar veselības problēmām.
absolūtais vairākums, kas sevi uzskata par resniem uzņem nekvalitatīvu pārtiku, ar fiziskām aktivitātēm nodarbojas maz, bet ēd daudz.
caurbiras atkal vai nu uzņem pārāk maz pārtiku, vai arī nodarbina sevi vairāk nekā nodrošina organismu ar attiecīgu daudzumu pārtikas.
13.04.2013 18:38 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es mēnesi varētu dzīvot no junk food un paliktu tāda, kāda esmu, lai gan, vēlētos kādus kg klāt, ko pēcāk pārveidot par muskuļiem sportojot. Ja nav masas - tauciņu, tad skaistus, redzamus muskuļus tā īsti nevar dabūt

Kaa caurbira caurbirai varu teikt, ka pirmkaart, nevajag uzeest taukus, lai buutu ko paarveidot muskuljos. Tas ir aplami. Trenneejies un audzee masu vienlaiciigi. Un to ir iespeejams izdariit, ja paraleeli normaalajaam eedienreizeem uznjem karbohidraatu un proteiina kokteiljus, no riitiem eed olas baltumus utt. Tik jaasastaada ir pareizaa eedienkarte, jaapiemeklee pareizie uztura bagaatinaataaji un viss notiksies.
13.04.2013 18:42 |

Reitings 464
amons - nepiekrītu. Man tas ir ģenētiski iedzimts. Man vairums radinieku no mātes puses ir caurbiras. Veselības problēmu nav, ēd pilnīgi normāli, liekas, ka vairāk kā vajag un citi pat vispār nenodarbojas ar sportu. Vienkārši, mums ir ļoti ātra vielmaiņa. Es, piemēram, paēdu kārtīgas pusdienas, tiešām daudz, bet man pēc 2 stundām gribas atkal ēst, tāpēc, ka apēstais ļoti ātri pārstrādājas.
13.04.2013 18:45 |

Reitings 464
Krista - to es domāju tādā ziņā, ka cilvēki ar lieko svaru, pie muskuļiem tiek vieglāk/ātrāk nekā es. Man vienkārši būtu pareizi jāēd. Mans brālis arī ar to cīnās, jo viņam kā puisim tas ir vēl stulbāk, grūti tikt pie masas, tāpēc viņš ēd daudz ogļhidrātus, olbaltumvielas, dzer kaut kādus speciālus pulverus un lieto vīnogu cukuru, vārdu sakot, ēd pareizi, lai tiktu pie masas, ko pārveidot muskuļos.
13.04.2013 18:50 |

Reitings 149
amons - Arī es iebildīšu. Esmu īstā caurbira, iedzims man tas no vecākiem, bet nekādu veselības problēmu man nav. Problēmas ir tiem, kas to vien dara kā pārtiek no junk food.
Chanele - Piedod, bet modele tavā bildē izskatās briesmīgi. Nedaudz sasmējos par to nabassaiti, jo es jau ieliku tikai līdzīgu bildi, man nav naba uz āru :D
13.04.2013 18:59 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ne! jo tadu daba cilveku ir izveidojusi. ja tev genos ir pufigas formas, tu nekad dabiski nebusi modele(varbut slaida, kas nereti daudzam seit saistas ar 34izm, xs, bet 38 jau redz ir lielais, kurs man, starpcitu, ir dabisks. es varu apest cipsus utt, tads vins ir, tada esmu)
13.04.2013 19:00 |

Reitings 537
Taa nav modele, bet aktrise ainaa no vecas James Bond filmas.
Piemeers bija tikai un vieniigi par vidukli,ka izteikts viduklis izskataas daudz smukaak nevis taads kas saiet kopaa ar gurniem. Paprasi savam virietim, ja netici man:),jo zinu ka virieshiem taadi ljoti patiik.
13.04.2013 19:07 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Chanele - kā Tu zini Chloe vīrieša gaumi? Var jau būt, ka vairumam vīriešu patīk izteikti gurni, bet visam taču ir izņēmumi. Kā zini, ka viņas vīrietim viņa nešķiet pati pilnība un skaistuma iemiesojums?

Bet vispār man joprojām šķiet, ka daudzas te vārdu "caurbira" lieto ne pēc tā īstās nozīmes.
Caurbira # sieviete, kam ir ideāla figūra, neatkarīgi no tā, kādu uzturu uzņem.
Caurbira = sieviete ar pazeminātu svaru, kas nekādi nevar sasniegt normālu, lai vai kā censtos.
13.04.2013 19:19 |

Reitings 536
oponēšu manis oponētājām.
tas tomēr būs jūsu ģimeņu ēšanas tradīciju rezultāts. iemīlēsieties picās, mazkustīgā dzīvesveidā un voilā, čau tuklīt.

speciāli chloe nocitēšu sevis rakstīto
caurbiras atkal vai nu uzņem pārāk maz pārtiku, vai arī nodarbina sevi vairāk nekā nodrošina organismu ar attiecīgu daudzumu pārtikas.

un tagad atkal lasīt no mana ziņojuma sākuma :)
13.04.2013 19:29 |

Reitings 149
amons, kad man bija gadi 15-16 sēdēju mājās, nesportoju, ēdu visu pēc kārtas (junk food, picas, čipšus, tortes, bulkas), izmisīgi centos pieņemties svarā. Nekas man nesanāca, kā biju tikai 45 kg smaga, tā biju. Tagad esmu nedaudz smagāka, bet nu normālu svaru nesasniegšu, lai kā censtos, bet ar veselību man viss kārtībā, to apstiprina arī ārsti.
Un šis autorei un pārējām -
Meitenes, nopietni, jums nevajag mazo svaru, mīliet sevi!
13.04.2013 19:38 |

Reitings 536
cik tad bija daudz? man bieži čalīši jautā kā uzņemt masu. uz jautājumu ko un cik apēd atbild- dafiga. trīs desmaizes brokastīs. pusdienas pa dienu un vakariņās kko paknapstinās.
protams, tev tīkošais vārds ģenētika šeit nospēlē, bet maz. tā sauktie ektomorfi arī var uzbaroties, tikai tas viņiem ir grūtāk nekā mezo- un endomorfiem.
13.04.2013 19:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits