ANII spirāli nē, jo gan paziņās, gan māmiņu forumos gana lasīts, ka spirāle pieviļ...Paziņās ir meitene ar mazu spirālēnu :D Pie tam ņemot vērā manu organismu un visu pārējo, ģinekaloģe ieteica, ka man labāk būtu OK.
ZAPTESBURKA Jo man ir bijušas 2 grūtniecības... Pirmo reizi saplānojām, ka gribam mazo, ķērāmies pie darba un uzreiz bija... otreiz - viena kļūda tikai un jau stāvoklī...Diemžēl, dzēru uz to laiku spēcīgas AB un nezināju, ka esmu gaidībās... Nācās tad iet un pēc daktera nozīmēšanas veikt nepatīkamu procedūru :( :( :( Tieši pēc tā, ginekaloģe ieteica, ka kāds laiks jānogaida un organisma atveseļošanai jāpadzer OK... Pie tām tad arī paliku.... Gan jau kādreiz saņemšos, lai čiepai ir brāļis vai māsa un visu slikto kas bijis aizmirsīšu..ar laiku :)
ČĀČĀ pārtrauktais nav izsargāšanās! Visādā gadījumā tīņiem un tie kuri 100% neplāno mazuli, neiesaku to...Otro reizi stāvoklī paliku tieši ar pārtraukto...Vīrs nejuta kā noplūst sēkla... Bet mums bija tā - būs būs, nebūs nebūs...Bija, bet diemžēl nevarēja paturēt....Ja uz to laiku nebūtu to AB, kas zin, iespējams tagad būtu mamma dubultā, ko arī gribas.....Tikai pēc šī gadījuma jāsadzīst ''rētām'' prātā un atmiņās....un pēc laika - jau atkal varēs mēģināt :)
Kopumā, meitenes, OK dzeru laicīgi. Cenšos. Ir uzlikts atgādinājums iphone.