Sveikas!
Man šodien vajag sapirkt dažādus salātus,zinu ka lielveikala salāti protams nebūs tik labi,kā pašas gatavoti, bet tomēr...
Sakiet pēc savas pieredzes,kur ir garšīgāku un kvalitatīvāki salāti Rimī vai Maksimā, bet varbūt vel kaut kur citur?
ne pa tēmu, bet nu kkas uz to pusi. ir kādai nojausma cik automatizēts pasākums ir šo veikalu kēžu salātu gatavošanas process? tos gatavo kkādā galvenajā RIMI gatavošanas cehā, vai pārsvarā top lielākajos veikalos uz vietas un no tiem tiek nogādāts uz tuvējiem citiem mazākajiem veikaliem? interesē cik liels cilvēku darbs tur tiek ielikts, arī tas pats jautājums par visiem ploviem, makaroniem utt . utt. un tā lasu un domāju, kāda starpība vai ņem no letes sveramos, vai tos kas blakus stāv jau iefasēti? tie iefasētie taču tiek ielikti turpat kkur virtuvē no tās pašas salātu bļodas, ne? :D #showerthougts.
un tā lasu un domāju, kāda starpība vai ņem no letes sveramos, vai tos kas blakus stāv jau iefasēti? tie iefasētie taču tiek ielikti turpat kkur virtuvē no tās pašas salātu bļodas, ne?
Salāti netiek gatavoti veikalos, ja vien nav norādīts, ka ir. Tie tiek masveidā piegādāti visiem veikaliem no rīta puses, tiem ir termiņi norādīti. Ne visi tos termiņus ievēro, diemžēl.
Man personīgi Maximas tomēr labāk.... Bet arī atkarīgs no veikala, citās maximās fuj, citās dievīgi, pieļauju, ka atkarīgs no pavāra vai darbinieka, kas gatavo. Ar Elvi salātiem ir slikta pieredze, kādas 5x esmu pirkusi, 3x no tām esmu izmetusi laukā, ne reizi nevarētu teikt, ka bija - mmm labi! :) Rimi - pārāk pliekani.
Tikai Sky vai Stokmanā. Rimi salāti ir pretīgi, viss peld majonēzē un vēl ir sajūta, ka vecā majonēzē, fuj. Vienīgi vēl kādus svaigos salātus varētu tur paņemt. Ir trīs lietas, ko es nepērku Rimi - olas, svaigu gaļu un šāda tipa salātus. Maximā vispār neiepērkos.
Iesaku sky salātus, tur tiešām garšīgi. Bet arī rimi nav ne vainas. Maximas nepatīk, tur vienmēr izmanto tādu dīvainu majonēzi, kura man personīgi ļoti neuzrunā.
Nezināju, ka maximā ir salāti, bet es tiem neuzticētos. Arī rimi neuzticos, bet tomēr kaut kā sirdij mierīgāk ar rimi produkciju. No rimi salātiem garšo romiešu salāti ar vistu, tajos nav majonēzes.
Zinājāt,ka gan rimi,gan maxima salatus uzlabo ar majonēzi(veci salati uzspiež majonēzi,samaisa un tādus atkal pardod, Tiem kam majonēzi nevajag, tiem uzlej nedaudz etiķi un atkal tādus pārdod.:-/