Vīriešu attieksme

Reitings 438
Reģ: 29.01.2009
Lai gan ar partneriem esmu ļooooti izvēlīga, taču vienā brīdī par to ļoti aizdomājos...

Attiecības dibinu tikai tad, ja jūtu, ka ir nostrādājis klikšķis. Vai arī ar ļoti turīgiem un ietekmīgiem vīriešiem sabiedrībā. Un šodien sevi pieķēru pie domas, ka nekad neesmu jutusi, ka vīrietis mani tā "paņem aiz rokas", jo esmu viņam ļoti vajadzīga, vai ļoti mani kāds būtu mīlējis. Visbiežāk ir tā, ka satiekamies tikai just for fun un uz tādas nots arī atvadamies, ar norunu, ka gan jau kādreiz satiksimies.... Un ja kontaktējamies, tad zinu, kādam fuc*ing nolūkam.! Un nu nāk sajūta, ka esmu atļāvusi sevi lietot kā tādu konfektīti - apēd gardumu un papīrīti lidina misenes virzienā, pat neatskatoties vairs atpakaļ kur tas"nokritis"....

Un tā pēdējā pusgada laikā saprotu, ka šādi pret mani attiecas vairāki "biezie" uzņēmēji, viens fuc*ing populārs, svarcēlājs, kā ari vīrietis, kurā biju iemīlējusies vēl pāris mēn uz priekšu. Vienvārdsakot, tie ir vīrieši, ar kuriem esmu vēlējusies kontaktēties, bet neesmu uzdrošinājusies, ielaist domu galvā, par nopietnām attiecībām, jo zinu, ka viņiem peld rinķī daudz zivtiņas, kas labprāt uz tā āķīša arī uzķeras.

Kādu stratēģiju, meitenes, man ieteiktu, jo nu ar vnk čalīšiem, nošļukušās džīnās un keponiem uz deguna - nespēju dibināt jebkāda veida attiecības.

Tagad ir iepaticies viens biezais kursa biedrs, bet tagad nesaprotu vai tas ir tpc, ka viņš ir biezs, vai fuc*ing izskatīgs...

Vnk tādi cilvēki man kārojas. :D Taču beigās palieku pie sasistas siles, jo tās taču ir elites!!!! Nezinu kā lai maina savu attieksmi pret vīriešiem, kurus lūkojos...?!?!?
12.04.2013 17:44 |

Reitings 49
Reģ: 11.04.2013
Varējāt jau nu vismaz sev tualetes papīram nopelnīt, lai par vīrieša naudu nebūtu jāslauka sev pēcpuses !
13.04.2013 14:01 |

Reitings 438
Domāju, ka FABIO es vienīgā esmu slikta, kā izrādās NĒ!!!!
13.04.2013 14:01 |

Reitings 49
Domāju, ka FABIO es vienīgā esmu slikta, kā izrādās NĒ!!!!

Netērē elektrību lieki, dēļ tādām pazarītēm, kā tu, kas sabiedrībai neko nedod mūsu valsts nekur tālu netiks !
13.04.2013 14:06 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
kateliina - sāk šķist, ka tu vienkārši līdz galam negribi saprast problēmas sevī un savā pasniegšanas veidā! izlasi pati šo diskusiju vēlreiz no A līdz Z, pāris komentāri neliek par tevi ko labu domāt, noformulē savu domu, nevis raksti sastresojusies un tad brīnies, ka šeit puse diskusijā iesaistīto domā, ka esi vieglas uzvedības :D atslābsti!
13.04.2013 14:18 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Smilšu kastes hercoga atvase, ibio. :D

Nopelni cieņu, tad tevi cienīs. Patlaban, izlsot 3 lpp ar komentāriem, esi nopelnījusi tikai manu nicinājumu.
13.04.2013 14:19 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Fabio - puikiņ tač nomierinies...

Lasot tos miljons komentārus no tavas puses, liekas, ka tevi laipni sagaidīs kāda institūcija, kurā piedurknītes ir garākas kā rociņas ;)
13.04.2013 14:22 |

Reitings 438
ANCE

Nicini cik vēlies, man po*uj!!!! Jo ir ta4u standarti, pēc kuriem šai dzīvē dzīvot.!
13.04.2013 14:27 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Jo ir ta4u standarti, pēc kuriem šai dzīvē dzīvot.!

Tu arī domā, ko raksti, vai vienkārši klabini taustiņus?
13.04.2013 14:30 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Mani interesē, ko tu varētu piedāvāt šiem sabiedrības krējuma pārstāvjiem no savas puses? Par viņiem ir skaidrs - viņiem viss ir pats fuc*ing, fuc*ing.
13.04.2013 14:34 |

Reitings 49
Neprātīgs

Man trafiks iet caur 4 proxy serveriem VPN+ Tor browser. Turklāt, katrs serveris iet caur savu valsti, tev vajadzēs dabūt orderus par saglabājamiem datiem no 4 dažādām jurisdikcijām, un tas var prasīt vairākus mēnešus vai pat gadus daudz laika un līdzekļu. Turklāt viens no serveriem tur log failus tikai 24h un pēc tam es esmu miglā.

Es pieredzējis trollis !:D:D

Bet lai nu kā man te jau tāpat apnika :D bet ne vienīgais kam šīs indivīgs izraisīja totālu besi :D
13.04.2013 14:39 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
man , šķiet,ka te ir bezjēdzīgi notriekt pacelt atkal un atkal augšā šo dikuiju,jo - te, kā jau lielākajā vairumu, tīņu diskusiju (spriežu par vecumu pēc tiem fu*king), ja neglaudi pa spalvai - zobi, nagi gaisā - visi pidarasi, visi lohi un idioti,jo nepiekrīt autorei..
Ganjau izaugs...un tad sapratīs..
P.s. - pati nožēlo,ka nositusi laiku šajā diskusijā, bet atkal un atkal te iebrien,lai izmestu atbildes frāzi kādi uzdirsienam..:D labs veids,kā pavadīt brīvdienas:D
13.04.2013 14:40 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
*notriekt laiku
13.04.2013 14:41 |

Reitings 32
ak jee,Negribu ne nosodit ne slavet.
Bet uzdod jautajumu Sev.
Ko pati velies?
Vai velies vel vnk izklaideties.
Vai velies ko nopietnaku..?
Vai verts dzivot vnk sapni vai dzivot Savu dzivi?
13.04.2013 15:01 |

Reitings 11
Reģ: 29.05.2009
Ko Tu pati vari piedāvāt attiecībām ar "krējumu" turklāt cik pazīstu krējumus, daudziem galīgi vate galvā, citiem vispār poh uz sievietēm, ko Tu vari tādu dot, kas pēc pāris spraudieniem neapniks?
13.04.2013 17:16 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
čāča - lai kaa neticeetos, bet vinja nav pusaudzis. Pirms tam te prasiija padomus par magistra darba rakstiishanu. Tas padara sho staastu veel skumjaaku.
13.04.2013 17:27 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
Nu un ko Tu *irsies ar citām meitenēm te tagad? No sērijas viņa man pateica to un to, es pateikšu pretī to un to! Kā mazs bērns!

Ar pašapziņu viss būtu kārtībā, ja Tu neko te nerakstītu un Tev būtu vīrietis, kurš Tevī saskatītu līdzvērtīgu personu nevis caurumu! Un Tev tas grauž, jo Tu nevari tādu dabūt!

Laikam nelietderīgi ir nodarboties te ar labdarību un dot padomus, bet parasti tādiem cilvēkiem ir arī jādod kaut kas vērtīgāks pretī par 5 sekunžu orgasmu! Ir jāapbur vīrietis ar personas harizmu, šarmu, darbiem, kas gribot negribot pasaka daudz ko par cilvēku.

Bet cik sapratu Tavi darbi ir m*ukošanās apkārt!Nu tad sadzīvo ar baumām par sevi, kas noteikti rit pilnā sparā tajā Tavā "īpašajā" krējumā, ņemot vēl vērā to, ka mūsu valsts ir maziņa un daudziem ir paziņas no paziņu paziņām!

Vispār smiekli nāk par to ar kādiem veidiem cilvēki tiecās kļūt īpaši!

Un vislielākie smiekli nāk par to "krējumu"! :D LV ir tik maza un visi viens otru pazīst un arī tie "īpašie" biedrojās ar ne tik pazīstamiem cilvēkiem sabiedrībā!Tas Tevi nepadarīs krutu, ja tāda neesi līdz šim! Un bagāts vecis negarantē laimi, pēc kā Tu patiesi tiecies, bet diemžēl pazemojot sevi!Un nē, man nav Tevis žēl, jo katram ir galva uz pleciem, vienīgi atkarīgs kā to pielieto!
14.04.2013 00:56 |

Reitings 4
Reģ: 15.04.2013
Kateliina, no vīrieša skatpunkta ar tevi viss ir OK.
Šeit vienkārši daudz aizspriedumu un stereotipu.

Domāju, tev jābūt VĒL izvēlīgākai! Tas, ko tu uzskati par problēmu, īstenībā nav problēma -
tu vienkārši beidzot es PACĒLUSI latiņu vīriešiem, kurus tu izvēlies.

Kas ir apsveicami, faktiski jebkurš šajā diskusījā komentārs ir uz to reducējams. Saglabā savu entuziasmu vienlaikus paliec nedaudz nepieejamāka, grūtāk iegūstama, koķetīgāka, viltīgāka
un būs viss OK.
15.04.2013 16:23 |

Reitings 500
Attiecības dibinu tikai tad, ja jūtu, ka ir nostrādājis klikšķis.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
15.04.2013 16:27 |

Reitings 8272
nu ir arī normāli cilvēki ar nenošļukušām biksēm. tas, ka džekam nav jaunākais bembis vai uzvalks par 100 ls, nenozīmē, ka viņam nav naudas. ja cilvēki pārlieku izrāda savu bagātību, tad tas ir tāpēc, lai dabūtu tādas kā tu. vnk ja tu skaties uz viņa maku, viņš arī uz tevi skatīsies ķā uz pērkamu sievieti. neviena sieviete jau negribētu sev blakus bomzi vai dzīvot ar puisi, kurš pat nevarētu samaksāt daļu rēķinus. bet nevajag jau ar to naudu tik traki pārs'pīlēt. ja tu gribi šiki dzīvot, tad pati arī pelni, nevis būvē savu dzīvi uz cita nopelnīto naudu, savādāk vienā jaukā brīdī attapsies ar pliku pakaļu, bez normāla darba, turklāt tavi labākie gadi būs izniekoti šādus naudas maisu meklējumos, līdz ar ko tev būs mazākas iespējas satikt normālu vīrieti.
15.04.2013 16:31 |

Reitings 8272
turklāt pati esi ideāla un nez kāda superdieviete, ka vari gribēt tādu vīrieti. redzi, te arī darbojas bumeranga efekts. nepatīk tev, jā, bet uz ko tu labāku vari cerēt? vnk, kādus vīriešus tu pievelc, tas ir tavs spogulis. neviens tev nelīmē ciet muti, lai tu pēc kluba apmeklējuma nevarētu atteikt vīrietim sexu. ja tu negirib tapt izmantota, tad maini kko un dari ko lietas labā. sāc vismaz ar to, ka neguli ar visiem pēc kārtas, kuriem vien spīd nauda. tāda slava kā tev ātri klīst riņķī. turklāt pēc tam to ir grūti izdzēst un iztikt bez starpgadījumiem nākošajās attīecībās.
15.04.2013 16:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits