Vīriešu attieksme

Reitings 438
Reģ: 29.01.2009
Lai gan ar partneriem esmu ļooooti izvēlīga, taču vienā brīdī par to ļoti aizdomājos...

Attiecības dibinu tikai tad, ja jūtu, ka ir nostrādājis klikšķis. Vai arī ar ļoti turīgiem un ietekmīgiem vīriešiem sabiedrībā. Un šodien sevi pieķēru pie domas, ka nekad neesmu jutusi, ka vīrietis mani tā "paņem aiz rokas", jo esmu viņam ļoti vajadzīga, vai ļoti mani kāds būtu mīlējis. Visbiežāk ir tā, ka satiekamies tikai just for fun un uz tādas nots arī atvadamies, ar norunu, ka gan jau kādreiz satiksimies.... Un ja kontaktējamies, tad zinu, kādam fuc*ing nolūkam.! Un nu nāk sajūta, ka esmu atļāvusi sevi lietot kā tādu konfektīti - apēd gardumu un papīrīti lidina misenes virzienā, pat neatskatoties vairs atpakaļ kur tas"nokritis"....

Un tā pēdējā pusgada laikā saprotu, ka šādi pret mani attiecas vairāki "biezie" uzņēmēji, viens fuc*ing populārs, svarcēlājs, kā ari vīrietis, kurā biju iemīlējusies vēl pāris mēn uz priekšu. Vienvārdsakot, tie ir vīrieši, ar kuriem esmu vēlējusies kontaktēties, bet neesmu uzdrošinājusies, ielaist domu galvā, par nopietnām attiecībām, jo zinu, ka viņiem peld rinķī daudz zivtiņas, kas labprāt uz tā āķīša arī uzķeras.

Kādu stratēģiju, meitenes, man ieteiktu, jo nu ar vnk čalīšiem, nošļukušās džīnās un keponiem uz deguna - nespēju dibināt jebkāda veida attiecības.

Tagad ir iepaticies viens biezais kursa biedrs, bet tagad nesaprotu vai tas ir tpc, ka viņš ir biezs, vai fuc*ing izskatīgs...

Vnk tādi cilvēki man kārojas. :D Taču beigās palieku pie sasistas siles, jo tās taču ir elites!!!! Nezinu kā lai maina savu attieksmi pret vīriešiem, kurus lūkojos...?!?!?
12.04.2013 17:44 |

Reitings 438
Neprātīgs

Nekad tā nav bijis, tpc nezinu kā tas ir, tpc - nē - nepietrūkst!!!
12.04.2013 21:04 |

Reitings 438
krista

NEKAITINI!
12.04.2013 21:07 |

Reitings 438
PASIONELLE

Te neiet runa par maka biezuma, bet gan sociālā statusa.
12.04.2013 21:08 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
kateliina, pārlasi vēlreiz sevis uzrakstīto! Tev pašai nešķiet, ka tomēr gribi to sajūtu, ka mīl, ka esi vajadzīga? - tas par to konfektīti, pie rokas paņemšanu utt.
12.04.2013 21:10 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Katelīna, ļoti žēl, ka tu neko tādu neesi piedzīvojusi ;) Bet gan jau ;) tad arī mainīsies tava attieksme pret dzīvi un visu pārējo ;)

Un tici vai nē, bet mīļums un otra mīlestība izlutina neatgriezeniski :D :D :D
Visas šīs aizraušanās un izklaidēšanās vairs nerada ne prieku ne pašapmierinātību :)
12.04.2013 21:10 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
sanāk, ka tev ir svarīgs statuss? :D kam tev to?
tev pašai sevi ir jāpamaina, jo, šobrīd tos komentārus palasīju un lai arī kā tev nepatiktu, daļa taisnības te ir, it īpaši par valodu. tas, kā tu komunicē, izsaka ļoti daudz, ja tu tā komunicē ar tiem biezajiem, loģiski, ka tevi neņem nopietni, jo tas viss izskatās pēc tāda tipiska pusaudža runāšanas :D un vēl - iespējams, ka tava komunicēšana, tieši tas, ka tu ej klāt un runā, mazliet nobiedē, pati sevi nosauci par mednieci (ja mani neviļ atmiņa, kaut kur šajos komentāros to manīju) .. ;)
12.04.2013 21:15 |

Reitings 438
Nu nezinu gan - kādam vīrietim ir jāuzrodas, lai aizstātu manu pašreizējo dzīvesveidu!!!
Vīrietim būtu jālien no biksēm ārā, domāju, ka tik un tā viņš man nebūs gana labs, ja vien nebūs - kā tautā saka - ar pievienoto vertību - POPJULĀRS!!!!
12.04.2013 21:16 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
ar pievienoto vertību - POPJULĀRS!!!!

:D :D :D
12.04.2013 21:17 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nu nezinu gan - kādam vīrietim ir jāuzrodas, lai aizstātu manu pašreizējo dzīvesveidu!!!

Tad kaapeec sheit vispaar prasi padomu, ja tev patiik taa dziivot? Vieniigo jeedziigo tad varu pateikt - saac iekaseet naudu no vinjiem par saviem pakalpojumiem. Vismaz vareesi apvienot hobiju un naudas pelniishanu vienaa.
12.04.2013 21:27 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012

Tev tads nekad neuzradisies pie pasreizeja dzivesveida un caurveja pauri.
12.04.2013 21:30 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
kateliina oj kā tu kļūdies ;) Ne velti ir dziesma - Muļķe sirds :D

Bet iespējams tev šobrīd ļoti traucē tavs pašvērtējums - tu vari teikt, ka tev nav kompleksi un iegūt vari visus ko vēlies, bet reāli tev ir bail, bail no saistībām attiecībām un pieķeršanās. Kā arī tu vēlies pacelt savu statusu esot blakus cilvēkiem, kuri ir šo statusu ieguvuši.

Bet ir viens liels bet, lai tu tiktu pieņemts tajā vidē (kura man neliekas skaista) tev status ir jānopelna darbos nevis gūltā, jo noteikti, par tevi klīst baumas, kā par palaistuvi.. (neapvainojies)

Bet nu cerams gadīsies kāds lādzīgs puisis, kuru tu iemīlēsi un kurš tevi arī - tas tavu pasaulīti un vērtības sagriezīs +/- pareizajā virzienā ;)
12.04.2013 21:30 |

Reitings 537
Reģ: 02.11.2012
Skumjaakais ir tas ka neviens no shiem virieshiem negrib neko nopietnu ar teviim...Un kada tad tev jeega no taa?Paaest pa velti vakarinjas?Paarnaksnjot vinju maajaas?Tu tachu nekaadu lielo naudu no vinjiem taapat nedabuu.
Buusi nolietota, novazaata ,tad tu pat vidusslaanja viirieti vairs neatradiisi...
12.04.2013 21:38 |

Reitings 438
Ok, gana klausīties MORĀLĒ, jāpošās un jalaižās MEDĪBĀS!!!!

GRŪPIJAI tač jābūt uzdevumu augstumos!!!!! :D

Daudzas šeit ir du ras, kurām vnk slinkums man atbildēt, domājiet ko gribiet!!!
12.04.2013 21:40 |

Reitings 49
Reģ: 11.04.2013
Lab nenoturējos !

Tu esi fekāliju producējošs lops, suni paņemt un pabarot no suņu patversmes sniegs daudz lielāku gandarījumu nekā, tev izmaksāt pusdienas, jo tevi ir piedzemdējusi ragana kuru ir izdrāzis sātans.

Tie populārie cilvēki pieauguši cilvēkiem pilnīgi neinteresē, viņu statuss citiem ir pilnīgi vienaldzīgs es redzot slavenus cilvēkus uz ielas pat neatgriežos atskatīties, jo man uz viņiem ir pilnīgi pajāt.

Tu vari iet un ieēst savu elites spermu, kas šļācās no viņu locekļiem, vari izpeldēties viņu spermas vannā, šeit forumiešiem tas ir pilnīgi pie dirsas, kādā spermā tu sevi mērcē, sperma ir un paliek sperma !

Vienīgais labums sabiedrībai no tevis ir tava peža, jo tu esi prostitūta, kas sev uzgriezusi ceņņiku un domā kad ir baigais ieguvums, tikai cilvēki ar attīstītu domāšanu ir tikko spējīgi noturēt vēmekļus klausoties tavos tukšajos spriedelējumos, jo viņiem tava eksistence pilnīgi neinteresē.

Tevi var sabraukt ceļa rullis un visiem uz to būs pajāt, un tajā skaitā arī tavai elitai, jo mauku visapkārt netrūkst. Un līdz ar vecumu pie 35 tu būsi sapuvusi kuņa kuras nu vienīgā profesija maucisms, vairs nespēs nest peļņu kad peža bija svaiga un neizļurkāta, un tā pati ''elite'' tavu tukšo ķermeni kurā nav dvēseles nomainīs, kā tādu mašīnu. Un tu vairs nevienam nebūsi vajadzīga.

Jo ja jau tagad tevi neviens nemīl, un tāpēc tu šeit čīksti, tad diez kas darīsies pēc 15 gadiem !
12.04.2013 21:40 |

Reitings 49
Tu esi fekāliju producējošs lops, suni paņemt un pabarot no suņu patversmes sniegs daudz lielāku gandarījumu nekā, tev izmaksāt pusdienas, jo tevi ir piedzemdējusi ragana kuru ir izdrāzis sātans.

Tie populārie cilvēki pieauguši cilvēkiem pilnīgi neinteresē, viņu statuss citiem ir pilnīgi vienaldzīgs es redzot slavenus cilvēkus uz ielas pat neatgriežos atskatīties, jo man uz viņiem ir pilnīgi pajāt.

Tu vari iet un ieēst savu elites spermu, kas šļācās no viņu locekļiem, vari izpeldēties viņu spermas vannā, šeit forumiešiem tas ir pilnīgi pie dirsas, kādā spermā tu sevi mērcē, sperma ir un paliek sperma !

Vienīgais labums sabiedrībai no tevis ir tava peža, jo tu esi prostitūta, kas sev uzgriezusi ceņņiku un domā kad ir baigais ieguvums, tikai cilvēki ar attīstītu domāšanu ir tikko spējīgi noturēt vēmekļus klausoties tavos tukšajos spriedelējumos, jo viņiem tava eksistence pilnīgi neinteresē.

Tevi var sabraukt ceļa rullis un visiem uz to būs pajāt, un tajā skaitā arī tavai elitai, jo mauku visapkārt netrūkst. Un līdz ar vecumu pie 35 tu būsi sapuvusi kuņa kuras nu vienīgā profesija maucisms, vairs nespēs nest peļņu kad peža bija svaiga un neizļurkāta, un tā pati ''elite'' tavu tukšo ķermeni kurā nav dvēseles nomainīs, kā tādu mašīnu. Un tu vairs nevienam nebūsi vajadzīga.

Jo ja jau tagad tevi neviens nemīl, un tāpēc tu šeit čīksti, tad diez kas darīsies pēc 15 gadiem !
12.04.2013 21:41 |

Reitings 438
Fabio

UN AR TĀDU MUTĪTI TU MAIZĪTI ĒD?

Neizlasīju pat visu rakstīto, apbrīnoju Tavu stulbuma talantu!

katram savs.
12.04.2013 21:44 |

Reitings 49
UN AR TĀDU MUTĪTI TU MAIZĪTI ĒD?

Ej un ar savu muti ieēd savu elites spermu, protams ka tu neizlasīju. Tev smadzenes neļauj koncentrēties uz tekstiem kas garāki par 2 teikumiem !

Stulbā zoss !
12.04.2013 21:51 |

Reitings 438
Suņi rej, karavānas iet tālāk!
12.04.2013 22:01 |

Reitings 49
kateliina

Kad naktī spilvenā raudāsi domā par mani !
12.04.2013 22:02 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
cienu par uzdrīkstēšanos atlklāti par sevi tā uzrakstīt!
man arī patīk tikai un vienīgi tādi džeki-gudri, ar varu, naudu, sakariem, pašpārliecināti-man no tā tirpas skrien! un arī man tā ir problēma.

par komentāriem pat nebrīnos
12.04.2013 22:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits