Es pēc otrā dēla piedzimšanas pieņēmos svarā. Diētas uz mani nedarbojas tāpēc, ka man patīk kārtīgi paēst un es nevaru tik strikti sevi ierobežot. Biju jau galīgi sašļukusi, jo nevarēju dabūt svaru nost, nav jau vairs divdesmit kā pēc pirmā bērna, kad viss jau pēc mēneša bija back to normal. Tad nu kā pie pēdējā salmiņa ķēros pie svara vērotājiem. Es biju šokā, bet mans svars krīt un galvenais, ka varēja ēst pilnīgi visu ko gribējās, pat saldumus, protams ierobežotā daudzumā doh :D Ar laiku gribot negribot es iesāku veselīgāk ēst, jo gribējās pilnāku punci, veselīgos produktos ir mazāk punkti līdz ar to var vairāk ēst. Turklāt dārzeņos un augļos ir 0 punkti, tas nozimē, ka var ēst cik lien. mani izbrinīja, ka arī banānos un vīnogās nav punkti. Citreiz dienā apēdu pat 4 banānus vai veselu ķekaru vīnogas un mans svars joprojām krītas. Viņiem ir arī otra programma, kur nav jāskaita punkti, tas tām kurām nav laiks vai vienkārši slinkums. Ēst var tikai atļautos produktus + nedēļā iztērēt 49 punktus vienalga par ko gribas, es piemēram lietoju cukuru, tur man dienā aiziet 2 punkti, citreiz vel ko sagribas. Vienkārši vēlējos padalīties ar šo sarakstu, jums pat nav jābūt biedriem, lai to visu ievērotu. Jāēd tik kamēr jūtas paēdis, nedrīkst pārēsties un nedrīkst būt izsalcis. ēst var visus dārzeņus, arī kartupeļus, VISUS augļus, zaļumus, beztauku dabigo jogurtu, brunos risus, pilngraudu makaronus, auzu parslas, mazkaloriju maizi (es perku svara verotaju maizi), beztauku biezpienu, pienu 0.1%, divas tejkarotes eļļu dienā (ja vairāk tad jāskaita nost no tiem 49 punktiem), olas, visu veidu gaļu bez ādas un nogriezt liekos taukus, visas zivis, ja konservetas tad sava sula. Pagaidam nevaru atcereties vai vel kas bija... bet svars tiesam krit sito ieverojot un es neskaitu kalorijai vai cik apedu, bet edu kamer jutos paedusi.