Zog ūdeni

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Tēma pavisam neierasta, bet jums ir bijusi kāda pieredze, sakarā ar to, ka kaimiņi vai kāds cits zog ūdeni? Un ja arī pilina ūdeni, cik tad mēnesī reāli var nopilināt ūdens daudzumu? Ja ir jāmaksā par zudušo ūdeni, cik daudz par to maksājat?
Vārdu sakot ļauju brīvu vaļu izteikties par tematu "zog ūdeni" :D
11.04.2013 20:38 |

Reitings 389
Reģ: 19.12.2012
Par šo tēmu man jautājums. Dažādu apstākļu dēļ dzīvoklī, kuru īrējam, jau gandrīz gadu maksājam tā saukto "vidējo". Iemeslus neiztirzāšu tagad, tas nav būtiski. Galvenais, ko gribētos uzzināt - ja visus šos mēnešus esmu maksājusi "vidējo", kurš uzrādās kopējā rēķinā, vai varu iesniegt to milzīgo skaitītāja rādījumu, un vienoties par kaut kādu dalīto maksājumu? Respektīvi - iesniedzu to lielo, kurš tagad ir skaitītājā. Vai ir iespējams, ka to lielo summu var maksāt pa daļām, pievienojot turpmāk arī aktuālos skaitītāja rādījumus? UN, kas vēl - vai tā summa, ko esmu maksājusi tajā kopējā rēķinā, tiktu kaut kā atskaitīta? Ceru, ka sapratāt pareizi :) Varbūt kāda ir zinoša šajā jomā, vai pieredze līdzīga? Paldies jau iepriekš.
12.04.2013 00:06 |

Reitings 11
Reģ: 21.10.2012
Agrāk kad dzīvojām daudzdzīvokļu mājā, tad zagām karsto ūdeni :D . Mums bija foršs magnēts kuru uzliku uz skaitītāja un atgriezu karsto ūdeni uz max, un skaitītājs negriezās- tā katru reizi vannā gāju bezmaksas :D
12.04.2013 00:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits