Vīrietis un nauda.

Reitings 61
Reģ: 08.04.2013
Pēc jūsu domām, kādi maksājumi vīrietim būtu jāuzņemās nopietnās attiecībās (nedomāju studentu attiecības, kad abām pusēm trūkst naudas). Ko domājat par naudas dalīšanu vienādās daļās? Vai tomēr vīrietim jāuzņemās lielākie tēriņi?
10.04.2013 11:54 |

Reitings 237
Reģ: 30.01.2010
Visu diskusiju gan neizlasīju, bet patiesībā jūtos pārsteigta, ka lielākā daļa sieviešu mūšdienāš uzskata, ka vīrietim jāuztur sieviete. It īpaši tāpēc, ka sievietes tik izteikti strīdāš pretī, ka nauda nav svarīga un viņas nav materiālistes :D
Ja runāju par sevi, tas abi ar mīļoto pelnam apmēram vienādi, es varbūt pat vairāk. Par dzīvesvietu maksājam uz pusēm. Arī ēdamo pērkam te viens, te otrs. Puisim tiek degvielas un mašīnas remonta izdevumi un viņa hobijs. Es atkal vairāk pievēršos mājai nepieciešamajām lietām, dažādām ekstrām, ko mans vīrietis uzskata par naudas lieku tērēšānu :D. To, kas paliek pāri - lieku uzkrājumā.
10.04.2013 19:02 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
es nesaprotu meitenes, kuras mierígi sézh uz kakla vírietim, neko nedara un paketém prasa naudu :D májsaimnieces? es arí strádájot paspéju májás praktiski visu izdarít! saprotu, ja ir bérni, bet ja nav? drausmígi tachu sédét májás un neko nedarít.... ko jús darat caurám dienám???

es pelnu nedaudz mazák ká vírs, vírs maksá pilnígi visus maksájumus, pártiku. mana naudinja praktiski visa krájas kontá, reizém, kad viena eju uz vveikaliem nopérku pártiku, kaut ko májai. reizém drébes pérku sev un víram. ja gribam celjojumá - njemam no mana konta. bet més nedalam - mana/tava nauda. mums viss ir kopígs, vienkárshi érták krát naudinju viená kontá un méginát dzívot no vienas algas.

zinu pári, kuriem viss ir atseviskji - meitene jau ménesi slimo, vinjai kontá slimíbas délj nulles, vajag 1000 lai brauktu uz citu valsti uz izmekléjumiem - vírietis piedává aizdot :D bútu smieklígi, ja nebútu tik skumja situácija!
10.04.2013 19:19 |

Reitings 93
TĀDĀ :D:D

10.04.2013 19:21 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Mis Take
es arí strádájot paspéju májás praktiski visu izdarít!
Tā ir Tava izvēle. Ja Tev gribas, vari vēl iet palīdzēt bezpajumtniekiem un vēl sazin, ko darīt. Ja jau Tev patīk darīt vairāk, nekā tas būtu vienlīdzīgās attiecībās (gan strādāt pilnas slodzes darbu, gan vēl visu mājās darīt, kamēr vīrietis pēc sava darba atpūšas). Taču tāpēc nevajag te apvainot tās, kuras grib vienlīdzīgāku darbu sadalījumu ar partneri.

skaistakaisl - drusku nofeiloji ar to, ka neesi sapratis, pēc kāda principa piramīdā izkārtoti uzraksti. :D :D Citādi joks nav slikts. Vienīgi - nav jēgas ar Tevi diskutēt, ja pat necenties savu viedokli pamatot ar kādiem argumentiem, loģiskiem spriedumiem. Žēl.
10.04.2013 19:30 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
es nesaku, ka mans vírietis májás neko nedara, es saku, ka es mierígi paspétu.
es vienkárshi nesaprotu, ko dara sievietes, kurám nav bérnu, kuras nestrádá? tápéc jautáju!
es nestrádáju 3 méneshus- labi, sporta klubs, solárijs, pastaigas, veikali, bet es to visu paspéju arí strádájot. es noskatíjos visus iespéjamos seriálus, 10 reizes párkártoju máju, mácíjos sveshvalodu, bet ar to nepietiek, man ir garlaicígi un nav ko darít... vírs gribéja, lai es nestrádáju, es neizturéju aizgáju strádát :D sédéshu májás, kad bebis bús
10.04.2013 19:36 |

Reitings 93
drusku nofeiloji ar to, ka neesi sapratis, pēc kāda principa piramīdā izkārtoti uzraksti

Nu tas kad tev vajag kakāt un ēsta vairāk nekā citu cieņu to es gan saprotu. Bet tu laikam nesprati ka es sapratu. Eh nu neeeekoooooo ! Bet nu jā mana primīda ir vienkārši ironizācija tai piramīdai, ka pamatu pamātā lai ēstu un dirstu vajag naudu !
10.04.2013 19:41 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Pēc kuras tikšanās reizes vecis var pārvākties pie meičas, vai vismaz izmīcīt meiču, lai neizskatītos, ka vecis dzīvo uz meičas rēķina. Pats takā pelna, bet tikuntā man tas nav pieņemami.
Ir viskaut kas dzirdēts, īsti neizprotu kā rīkoties eh. :D
Ir bijuši divi gadījumi aizbildinās ka ar vecākiem dzīvo, otrs variants puisis atrodas citā pilsētā. Tad kurš variants būtu pieņemamāks?
10.04.2013 19:47 |

Reitings 93
Ir bijuši divi gadījumi aizbildinās ka ar vecākiem dzīvo, otrs variants puisis atrodas citā pilsētā. Tad kurš variants būtu pieņemamāks?

Tas ko viņš nesaka ka šausmīgi vajag seksu un tu esi pēdējais variants :D
10.04.2013 19:48 |

Reitings 4343
Miss Take - man šķiet, ka tie ir reti gadījumi, kad tā sēž uz pakaļas un patiešām neko nedara . Ja tā ir, tad Tev piekrītu - man arī jau pēc kādas nedēļas vai divām tādas bezdarbības tas sāk krist uz nerviem, gribas atrast kaut ko ārpus mājas, kur iet un ko darīt.
Bet situācijas jau var dažādas būt. Piemēram, ja ir remontdarbi, mājokļa labiekārtošana. Vai pavisam vienkārši - ja ģimenē dzīvo kopā daudz cilvēku (vairākas paaudzes), tad arī bez maziem bērniem ir daudz, ko darīt, lai visu māju savāktu, visiem ēst pagatavotu utt.

skaistakaisl - Tu nesaprati to, kāda sakarība ir horizontālajam izkārtojumam uz piramīdas skaldnēm (nevis vertikālajam, par ko tagad atrunājies).
Laikam jau pārāk labi Tev ar sakarību atrašanu dažādu lietu starpā neiet, ko? Nu, nekas. Lej asfaltu. Iespējams, ka tāds Tev liktenis.
10.04.2013 19:55 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
nu sk tātad abi varianti ir sūdīgi. būs vien jāpaliek vecmeitās :( vai jāmeklē vecis ar naudu un māju un jākļūst par mājsaimnieci. :D
10.04.2013 19:56 |

Reitings 93
zaptesburka vot pastāsti kāpēc nevar vienkārši parēkt pa stulbu joku, nē uzreiz jāčūskojas ?

Kāpēc sievietes ir čūskas ? Viss jānoliek humora izjūtas vnx 0 ?
10.04.2013 20:00 |

Reitings 93
Laikam jau pārāk labi Tev ar sakarību atrašanu dažādu lietu starpā neiet, ko? Nu

UN BMW nepievelk bitches ? Un ieroči vara ir drošība, tas ir tas pats un sievietes meklē drošību vīriešos.

Cigārs ir statusa, simbols kad ir piķis, kas arī pievelk Bitches. Manā piramīdā arī viss ir saistīts.

Tu pat nepaanalizē un noliec mani par stulbu kas neko nesajēdz es visu sajēdzu ! :D
10.04.2013 20:03 |

Reitings 93
Ā un vēl kaut, kas pseidogudrajai spermasburkas kundze :D

10.04.2013 20:09 |

Reitings 4343
skaistakaisl - ne visas sievietes ir čūskas... bet ko tad - Tev gribējās ko siltu un pūkainu no manis sagaidīt, vai? Tomēr gribas labu attieksmi no apkārtējiem cilvēkiem, par kuriem it kā Tev vienalga?
Ne jau pievelk vai nepievelk. Tajā Maslova piramīdas vienkāršajā ilustrācijā ieraksts pa kreisi bija kā nosaukums, un atbilstošajā ailē pa labi - tā sīkāks paskaidrojums, piemēri. Līdz ar to Tevis veidotā piramīda pēc struktūras ir pavisam savādāka. Ja kaut ko parodē, tad pacenties drusku kvalitatīvāk.
Un es jau teicu, ka Tavs joks nebija pavisam slikts. (Vai varbūt tieši to Tu uzskatīji par liecību humora izjūtas trūkumam?) Tā ka nepārdzīvo nu tik ļoti. Es tikai norādīju uz Tavām neuzmanībām. Joks būtu nesalīdzināmi labāks, ja būtu pievērsis uzmanību tam, ka starp ierakstiem attiecīgās ailēs ir noteikta kopsakarība, un to ievērojis arī savā parodijā.
10.04.2013 20:13 |

Reitings 4343
skaistakaisl - Tu tiešām par šo satraucies, vai? (Vai arī nepamatoti rupja un galīgi prasta neuzvedība Tev ir ikdienas norma?) :D
Pieaudz un iemācies apvainot cilvēkus izsmalcinātāk. :P
10.04.2013 20:16 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Sonreir, viens ir mūsu domas utt. otrs ir tavas attiecības. ja es būtu tavā situācijā, tad nopietni parunātu ar vīrieti. sākumā mēģinātu bez konfliktiem, kāds ir viņa skatījums ir kopīgo izdevumu sadali un kāds ir mans, un ka mūsu skatījumi nesakrīt, un kā nonākt pie kopsaucēja.
ja nav efekta un viss turpinās pa vecam, tad runātu nopietnāk. īstenībā tas ir jāapspriež, ja vēlas attiecības turpināt, t.i. precēties. ja viņu neapmierinu es tāda, kāda esmu, tad lai meklē sev sievieti, kas pelna vairāk par viņu, kā viņa ģimenē, jo es nevarētu visu dzīvi saņemt pārmetumus, ka neieguldu kopīgā komfortā tikpat daudz, cik viņš. vismaz es nē.
būtu interesanti pajautāt viņa vecākiem, vai vienmēr ir bijis tā, ka viņa mamma pelna vairāk. viņš laikam nesaprot, ka katram dzīvē ir kāpumi un kritumi, un ir liela iespēja, ka būsiet apgrieztās lomās (bet tieši šis variants viņu laikam apmierinātu).
10.04.2013 20:17 |

Reitings 93
Līdz ar to Tevis veidotā piramīda pēc struktūras ir pavisam savādāka

Tā piramīda ir vajadzību piramīda. Manā parodētajā piramīdā tika atspoguļots, ka vīriešu vienīgās vajadzības ir nauda un sievietes, un visam tam pārējais tiek pakārtots attiecīgi.

Kas manā parodijā ir tik ļoti nepareizs ?

Un es jau teicu, ka Tavs joks nebija pavisam slikts

Nopērsi mani ? Esmu slikts, jā noper mani slampa ! :D:D:D

pilnīga dura tu esi :D
10.04.2013 20:19 |

Reitings 93
pievērsis uzmanību tam, ka starp ierakstiem attiecīgās ailēs ir noteikta kopsakarība, un to ievērojis arī savā parodijā

tu šito lasīji ?

UN BMW nepievelk bitches ? Un ieroči ir drošība, tas ir tas pats un sievietes meklē drošību vīriešos.

Cigārs ir statusa, simbols kad ir piķis, kas arī pievelk Bitches. Manā piramīdā arī viss ir saistīts.
10.04.2013 20:21 |

Reitings 4343
Eh, skaistakaisl, garlaicīgi ar Tevi runāt.
Un - nē, es neesmu ne slampa, ne dura. Tu neko nemāki piemeklēt pēc nozīmes - ne lietu nosaukumus piramīdas ailei, ne apvainojumus, kas kaut nedaudz atbilstu personai, ko centies apvainot. Nemākulīgs Tu esi. Būs vien jāizbeidz šī bezjēdzīgā diskusija ar Tevi (tad jau interesantāk lasīt kaut kādus teikumus no randomā savirknētiem vārdiem).
10.04.2013 20:26 |

Reitings 93
zaptesburka

Un tu pati sev liecies baigi interesanta ?

muahahaha :D psc
10.04.2013 20:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits