Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

lazanja

 
Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Meitenes,gatavojot lazanju sāk ar to mērces kārtu vai kā? :D
10.04.2013 09:37 |
 
10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 31.05.2011
ja, merci vienmer liek pirmo apaksa.
Tad ir lazanjas plaksne un gala.. un atkal viss no jauna.
10.04.2013 09:40 |
 
Reitings 110
Reģ: 29.01.2009
Nē, vispirms ir lazanjas plāksne, tad mērce.
10.04.2013 09:42 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Izvēlies recepti un pieturies pie tur rakstītā.
Es esmu sākusi ar mērces likšanu.
10.04.2013 09:45 |
 
Reitings 362
Reģ: 01.10.2012
Mērce(gaļas) - plāksnes - mērce(gaļas + Bešamela)
10.04.2013 09:47 |
 
Reitings 278
Reģ: 27.05.2010
es vienmēr pašā apakšā lieku tomātu mērci, kādā žurnālā nošpikota ideja
10.04.2013 09:52 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Es sāku ar plāksnēm.
10.04.2013 10:09 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Mērce pa preikšu,jo makarons varot piedegt...
Pēc kādas receptes vadīsies?
es taisīju lazanju un man sanāca nu tāda...kā gatavosi tu? ko liksi iekšā?
10.04.2013 10:10 |
 
Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Ņemot vērā kāds es pavārs,nez kas tur sanāks man :D
http://www.receptes.lv/receptes/musmajas-lazanja/ it kā metu aci uz šo recepti
10.04.2013 10:12 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Nezinu - man nepiedeg.
10.04.2013 10:13 |
 
Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
To mērci uzreiz liek traukā?Apakšā neko nevajag,jā? :D
10.04.2013 10:15 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Mērce pirmā.
Neko vairāk apakšā nevajag :)
10.04.2013 10:28 |
 
Reitings 1517
Reģ: 12.09.2010
Es pirmo lieku bešamel mērci nevis bolonjas :D
10.04.2013 12:39 |
 
Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
Es lieku gaļas mērci, tad bešamelu un tad plāksnes - paziņa pavārs, kad kopīgi taisījām vakariņas, uz mani sāka normāli brēkt, kad mēģināju likt plāksnes pirmās - tā nedrīkstot darīt un ak Dievs, vai es tiešām to nezinot, ārprāts.. No tā es secinu, ka sākumā noteikti jāliek mērce :D
10.04.2013 12:51 |
 
Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
Tikko intereses pēc paskatījos, kas rakstīts uz lazanjas plākšņu kastītes - tur arī rakstīts, ka mērce pirmā :)
10.04.2013 12:53 |
 
Reitings 3995
Reģ: 11.07.2009
šodien pusdienās bija man laznja. Pati gan negatavoju :D
10.04.2013 12:54 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Mērce vispirms. Makaroni var piedegt vai neieņemt foršu formu.
10.04.2013 12:55 |
 
Reitings 235
Reģ: 29.01.2009
Gaļas mērce - plāksnes - gaļas mērce - bešamela mērce - plāksnes utt. Bet plāksnes pirms tam nekad nevāru vai nemērcu ūdenī. Tāpat viņas sanāk mīkstas no gaļas mērces.
10.04.2013 13:05 |
 
Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
vispirms lieku sviesta picinas nedaudz majonēzi
Pa to laiku ielieku plāksnes verdošā ūdenī, lai pavārās 3 min kamēr paliek mīkstas tad kārtoju traukā pavārītās plāksnes tad lieku mērci (sacepti sīpoli, ķiploki, tomāti bez mizas, maltā gaļa, un tomātu pasta) pēdējā kārtā ir mērce, tomātu šķēles un siers , reizēm pārleju ar krējuma mērci , lai sulīgāka cepu aptuveni 30 min , bet viss atkarīgs no tā cik mīkstas plāksnes tika novārītas parasti pietiek ar 30-40 min
10.04.2013 13:05 |
 
Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
a kā saprast,ka ir pārcepusies? :D kad plaksnes paliek mīkstas,jā?
10.04.2013 13:07 |
 
Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
plāksnes pirms tam nekad nevāru vai nemērcu ūdenī

+ tieši tā :) plākšņu mērcēšana vai vārīšana ir lieks, pilnīgi nekam nevajadzīgs darbs, jo viņas tāpat paliek mīkstas :)
10.04.2013 13:34 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits