Vai esat kādreiz domājušas par citu vīrieti un pat spērušas sānsoļus, bet tajā pat laikā jums ir stabilas attiecības ar puisi, kuru (itkā) mīlat un nevēlaties pamest? Kā ar to esat tikušas galā? Kā rīkojāties?
_paris, kāpēc tu visu safabriceji pa savam? vienkarshi nedomaju, ka tu tajaa gadiijumaa, ja tavs viirietis nolaistu ar kadu sievieti, domaas neieniistu to sievieti :P taada taa dziive ir!
Un par to baidiishanos- es par to kraapshanu nedomaaju, bet taisniiba,. negribetu, ka taa notiek, bet dziivee var notikt visaadi neatkariigi no manaam veelmeem vai baileem :)
tad tada sieviete sava zina izdara pakalpojumu atverot acis, jo sekss ir starp 2 cilvekiem, nevis sieviete pavedina nabaga virieti un izvaro, kamer vins ludzas :ne, ne! man tak majas ir draudzene! nokap no mana kranina!
+
patiesiibaa jau man ir patieshaam vienalga, ar ko tā sieviete guļ, vienkārši interese bija par to vai vinjas attieciibu modelja atbalstitaajaam liktos tas tikpat pienemami un gaishi, ja vinja guleetu ar juusu viirieti, tas arii viss :)
Dzīvē visādi var gadīties, ka tik pašām lielākājām bļavējām nepaslīd kāja, un nevajag teikt es nekad, parunāsim, kad ar saviem puišiem nodzīvosiet vismaz 10 gadus! Un es neatbalstu krāpšanu, vienkārši, dzīve mēdz izspēlēt ļaunus jokus!
Man jau liekas, ka ja tiešām ir tā mīlestība, tad nekādi sānsoļi nav prātā. Es nespētu, ko tādu nodarīt cilvēkam, kuru mīlu, bet ja gadītos, ka sirdī iekrīt cits, tad vispirms izbeigtu esošās attiecībās. Ja dikti patīk lēkāt pa gultām, tad nevajag veidot nopietnas attiecības.
Cik esmu ievērojusi, Becky ir gudra un pašpārliecināta sieviete, tā kā tiešām ceru, ka šīs stulbums viņu nekādi neietekmēs. Par to var tikai pasmieties, kaut gan nē, nav labi smieties par muļķīšiem, viņus var tikai pažēlot :) Kā saka, suņi rej, karavāna iet tālāk.
Chanele, diemžēl ilūzija, ka tu esi skaists cilvēks, ir pilnībā sabrukusi . Ar sevi apmierināts, skaists , laimīgs cilvēks neturēs sev iekšā tādu naidu .
Es jau ceru, ka nekad un tagad esmu par to pārliecināta, bet vai šī pārliecība būs arī pēc kāda laika, to es nevaru zināt! Kas man šajā diskusijā nepatīk, ir tas kā var aprunāt konkrētu cilvēku un likt vēl bildi iekšā, kam tas ir vajadzīgs? Savu uzpleču spodrināšanai, ka redz esmu labāka par Tevi! Visi ir pieauguši cilvēki un katrs atbild par savu rīcību un tās sekām :)
Jaa , vina izskatas loti forsa :) es es smejos , ta nav mana bilde , ieliku jo pati izskatos lidzigi , savu isto bildi vai kaut vai dalu no tas , nekad muza seit neliksu ( nemot par piemeru so diskusiju ) ... :D