pink_floyd - atsaucoties uz tava komentāra daļu
Eiropā dzimstības līmenis krītas, pensionāru īpatsvars pieaug. Un tas ir kāda interesēs
Eiropā varbūt arī krītās, bet Eiropa nav pasaule, pasaulē, savukārt, dzimstība nupat ir sasniegusi ģeometrisku progresiju, tikai jāpriecājās, ka daba izveido pati savu dabīgo atlasi, arī homoseksuālismu, lai mēs nebūtu jau 20miljardi. Un par to, kur katrs mīlē otru - vai tas ir vienīgais par, ko jū cilvēki domajiet? Tad jāuzdod jautājums, kurš šeit ir primitīvs un arhaisks? It kā cilvēks sastāvētu tikai no seksuālām dziņām un tas būtu viss, pēc kā jāvērtē. Būs lābs profesionālis, uzzini, ka gejs, viss - viņš kļūst par pretīgu lohu? Austrumos hooseksuālisms ir ļoti pieņemams, tas, ka par to nerunā, ir cita lieta. Cilvēki visur ir vienādi, geji ir gan baznīcā, gan Rietumos, gan Austrumos. Man jāpiekrīt L. Reinika citātam(nedomāju, ka atsaukšos uz viņu kādreiz :D )- es uzdāvinātu katram latvietim ceļojumu! Dīvaini ir tas, ka parasti kāds nolej šādas samazgas un pēc tam sakrālā frāze - bet man jau ir vienlaga. Vai arī -tas jau tikai piemērs izlaidībai, nē nu labi, ka tad, kad heteroseksuāļi ņem viens otru pakaļā, es atvainojos, tad viss ok, tad tas nav pretīgi, tad tā ir otra mīlēšana, seksuālo apvāršņu paplašināšana. ;)