Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Esmu satriekta

 
Reitings 673
Reģ: 25.12.2012
Sveikas!
Varbūt nebūtu īstā vieta, kur ko tādu publiski rakstīt, bet es vēlētos nedaudz tikt uzmundrināta. Esmu satriekta un jūtos briesmīgi.
Mana ģimene nekad nav bijusi tāda, kāda to vēlētos. No mammas puses - radi ir ļoti jauki, no tēta puses visi ir riebīgi cilvēki, ieskaitot pašu tēti. Ar tēti kopā nedzīvojam, jo viņš mēdza fiziski iespaidot mammu un garīgi visus pārējos ģimenes locekļus. Tēta brāļi, māsas un mans opis, oma ir diezgan ļaunā raksturā. Vienmēr esmu bijusi slikta, tāpat arī mamma un manas māsas.
.. Bet tas ko nācās vakar uzzināt - vistiešākajā vārda nozīmē mani sagrauj. Protams, es neesmu vainīga, cilvēku jau neizmācīt, nepāraudzināt. Mans onkulis (riebjas izrunāt šo vārdu) nesen kādā ciematā izvaroja kādu sievieti. Viņš viņu arī fiziski aizskāris, domādams, ka viņu nositis, meklēja veidu kā paslēpt viņu. Par laimi sievietei viss kārtībā. Mans radinieks pašlaik atrodas cietumā un es ļooooti ceru, ka tur atradīsies ilgi.
Es jūtos satriekta un nespēju to izmest no prāta. Jutos vainīga, lai gan zinu, ka mana vaina nekur nav. Dotajā brīdi, vēlētos būt citā ģimenē, man riebjas, ka mums ir kopīgs uzvārds. Man riebjas, ka manā ģimenē ir tāds cilvēks, man riebjas iedomāties viss kā tur notika, man riebjas, ka mēs esam radinieki, ka mums ir vienāds uzvārds. MAN RIEBJAS VISS, KAS SAISTĪTS AR VIŅU!
Vēlos tikt vaļa no šīs briesmīgās sajūtas un domām! :(
08.04.2013 22:40 |
 
10 gadi
Reitings 6409
Reģ: 21.07.2009
Nu tas nu būtu pēdējais, lai Tu iedomātos vainot sevi. Lai gan mūsu valstī ir tā, ka, it sevišķi pensionāri aiz gara laika viskaut ko mēdz sadzejot (piemērs: redzi, tā ir tā meita tam dzērājam u.tml. respektīvi- piešuj tev klāt asociācijas no tuviniekiem/radiniekiem un tas ir pat aizskaroši)
08.04.2013 22:46 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Katrā ģimenē ir pa kādai melnajai avij. Kāds,kas ir citādāks, kāds kas vairāk uzdrīkstas - sliktā ziņā. Reti kurā ģimenē tādu nav.
Manā ģimenē ir viena melnā avs.brālēns, bet par melno avi tiek uzskatīts,jo ir citādāks. nesliktāks - citādāks. Cits stils, citas intereses un māka neturēt mēli aiz zobiem,ja tiek aizskarts..pat radiem var norādīt savu vietu. tāpēc skaitās sliktais. lēnām jau arī es tieku nolikta mazās, melnās avs vietā :D jo man riebjas cilvēki,kas ložņā manās darīšanās un arī es saku ko domāju..pat radiem..bet nejau visiem tas patīk..
kādas nu tās avis ir, tādas ir...citas sliktākas, citas netik sliktas.
08.04.2013 22:46 |
 
Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Nu, man nav nekādu attiecību ar daudziem radiem. Pat ne tādēļ, ka slikti cilvēki, bet nez...man vienkārši ir tāda ģimene, īpaši no tēva puses - viens ar otru nekontaktējas, "tusē" atsevišķi, nekad pat dzimšanas dienas kopā nesvin. Mātei ir ļoti draudzīga ģimene, bet es esmu no tēva puses tikusi pie šīs "slimības", ja tā to var nosaukt, un tiešām ar daudziem nekontaktējos, jo nav kopīgu interešu un vispār neesmu ļoti sabiedriska un nevēlos ar kādu uzturēt attiecības tikai tādēļ, ka viņš ir mans radinieks. Ar to visu gribēju pateikt, ka ja tev ar šo radinieku nav bijušas nekādas attiecības un tev viņš šķiet nepatīkams (kas ir pašsaprotami), tad nav vērts pat prātā sevi ar viņu kaut kā saistīt. Radinieks, nu un? Mēs neizvēlamies ne vecākus, ne onkuļus, ne brālēnus. Draugus mēs izvēlamies, jā, un ja tavs labākais draugs būtu izvarotājs, tad vēl varētu pakaunēties, bet citādāk...svešs cilvēks. Nesaisti sevi nekā ar viņu, jums nav nekā kopīga.
08.04.2013 22:53 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Tu ne pie ka neesi vainiga, nesodi sevi vinju delj. Par uzvardu - Tu vari pariet mates meitas uzvarda!
08.04.2013 22:58 |
 
Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Tici man, katrā ģimenē ir savi skeleti skapī, pat, ja no malas tā neliekas!
Ko lai saka, acīmredzot esi pietiekami stipra, lai ko tādu izturētu un galvenais, ka Tu esi labs cilvēks, neskatoties uz iespējamo negatīvo ietekmi.
Turies!!!:)
08.04.2013 22:59 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits