Portatīvais

Reitings 72
Reģ: 29.01.2009
Sveikas, varbūt kādai ir bijušas problēmas ar portatīvo. Es tā īsti nejēdzu neko no datoru ''iekšām'', varbūt kāda zin kas par problēmu, ja pie lielākas slodzes man viņš pats slēdzas ārā? :)
08.04.2013 20:55 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
Jelgavā NDD tīrīju pa 3 ls tiku pie studentu atlaides
09.04.2013 12:16 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Izpūst putekļus vajadzētu :)
09.04.2013 12:21 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
ja tev ir garantija, kaadas probleemas, nes uz diagnostiku. Kaa tika mineets, datori sleedzas aaraa ne tikai no putekljiem.
09.04.2013 12:23 |

Reitings 6299
Bet neparedzētas izslēgšanās izraisa arī daudz dažādi citi faktori -
kā vīrusu radīti bojājumi operētājsistēmai.
biežākie ir tehniski bojājumi komponentēm (80% zilie ekrāni).
programnodrošinājuma kļūmes

Driikst jautaat, ja man taa ir (visdriizaak taa ir, jo meenesi jauns dators) un es shobriid nevaru vinju aiznest uz garantijas remontu, vareeshu tik peec meenesha (esmu aarzemees), tad es driikstu to paarprogrammeet, nezaudeeshu garantiju?
un otrs jautaajums, ja, kad es beidzot vareezhu to aiznest, datoraa jau notiks neatgriezenieski bojaajumi, par kuriem mineeji, man tak nepiesies vainu?
09.04.2013 12:27 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Tehniski var pat mēģināt nodot garantijā tajā valstī, kurā tu šobrīd atrodies ;)
Jo garantiju nodrošina ražotājs - un ja dators ir bijis paredzēts eiropas tirgum tad var gadīties ka tiek pieņemts ne tikai tajā valstī, kurā tiek iegādāts ;) Ieteiktu pazvanīt pārdevējam un pavaicāt kas nodrošina garantiju - un sazināties ar garantijas nodrošinātāju un uzreiz viņiem uzvaicāt vai ir tāda iespēja ;)

Par programmatūru - principā dari ko vēlies, jo garantija neatbild par programmnodrošinājumu - tas ir cits produkts, līdz ar to vari pārinstalēt utt. Vienīgais gadījums ja pareizi atminos ir situācija, ja programmatūras vainas rezultātā ir nodarīti tehniski bojājumi datoram ;)

Vainu visdrīzākais nepiesies - ja neesi kādā brīdi aplējusi, vai fiziski bojājusi produktu, bojāti garantijas zīmogi ;) par nelielu putekļu daudzumu neviens arī neko neteiks ;)
09.04.2013 13:51 |

Reitings 6299
Nepraatiigs, liels paldies par izveerstu atbildi, esi devis man ceriibu, ka tomeer vareeshu uz kaut kaa uzrakstiit savu diplomdarbu :D
es jau sazinaajos ar paardeveeju, vinji ir nekompetenti nevienaa no shiem jautaajumiem, teica zvaniit uz garantijas servisu.
09.04.2013 13:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits