Es negaidītu un nevēlētos, ka mani gaida. ja būtu tādā situācijā, tad varbūt domātu savādāk bet..
nedomāju, ka tas būtu tavs pēdējais brauciens. domāju, ka tev tādu būtu vēl vismaz daži. ka nekā katram jau patīk sajust to naudas smaržu.
tu pati pieņēmi vienpersonisku lēmumu. ja jūs bijāt saderinājušies, tas nebija jāapspriež kopā? vsp par kādu ģimeni var runāt un precēšanos, ja jūs pat droši vien nevarētu segt lētākos kāzu izdevumus? lai būtu kopā ar mīļoto vīrieti, es strādātu kaut maximā, bet dzīvotu kopā ar viņu, nevis laistos tālu prom dēļ naudas un beigās iegūtu sačakarētas attiecības. ne velti saka, ka nauda laimi nenes.
vēl kas- kā autore dabūja 600 ls administratoram atlīdzībai? tu to varēji samaksāt, bet ikmēneša maksājumus nē?galu galā, lai vsp arī būtu mn process, tev ir jābūt stabilai algai.
vnk es no sava skatu punkta saredzu to, ka nauda tev ir svarīgāka par attiecībām. galu galā 70 ls var nomaksāt kaut vai pastrādājot vairāk virsstundas vai papildus darbu. ja nedzīvo galīgo laukos, tā nav,ka darb u vsp nevar dabūt. ir tācu maximas, rimi , iki utt, apģērbu veikali. turklāt, sliktākajā gadījumā tūlīt sāksies darbi saimniecībās. tur daudz nemaksā, bet par labi padarītu darbu mēdz arī piemaksāt. tavs draugs bija teicis, ka nevar tevi uzturēt, bet, ja tu pati strādātu, kāpēc tevi būtu jāuztur?labi,no tevis būtu mazāka daļas naudas kopējā budžetā, bet to jau var atrisināt, ja vien viņš pats nestrādā par minimālo vai nav skopulis