Kruīzs Rīga -Stokholma-Rīga

Reitings 76
Reģ: 26.06.2012
Sveikas meitenes!
Vēršos pie tām, kuras diezgan nesen ir bijušas šajā kruīza ceļojumā. Lieta tāda, ka ir iecerēts dāvināt šo kruiza ceļojumu kā dāvanu jubilejā. Cik izmaksātu vienai personai kajīte, visticamāk ka B klases (nav īsti skaidrs ar ko atšķiras C, B, A klase). Ko var darīt uz kuģa ceļojuma laikā, un kam jāatvēl papildus līdzekļi - vai visi pasākumi ir apmeklējami visiem pasažieriem - vai ir papildus maksa par kādu pasākumu uz kuģa, vai iekļauts cenā. Kad vislabāk būtu braukt ceļojumā - darbadienās vai brīvdienās, respektīvi, ja brauc nedēļas nogalē, būtu ko Stokholmā darīt, kas būtu jāapskata?
Par ēšanu - skatos, ka vakariņas un brokastis izmaksā ~50ls, vai uz kuģa nav lētāka iespēja paēst?
Un cik tālu atrodas osta no pilsētas centra? kā turp nokļūt?

Ceru uz jūsu atsaucību, dalieties pieredzē!

Piedodiet, ka tik daudz jautājumu vienā diskusijā.

Paldies jau iepriekš!
08.04.2013 12:35 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Man bija doma uzdāvināt draugam šito prieku vasaras atvaļinājumā. Cik tagad nāk? biļetes 2iem?
08.04.2013 15:26 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
es laikam maksāju 5ls par divām brokastīm, bet tas bija sen un braucām grupa, izvēle bija ideāla, ko vien vēlējies varēji zviedru galdā dabūt, vari sēdēt kuģa priekšā pie logiem un paveras brīnišķīgs skats kaut 3 stundas štompējot visu kas lien, jaatdzīst, ka pēc pohām neizbaudīju visas šīs iespējas, bet šobrīd es izvēlētos iegādāties brokastis, bet ēst tāpat jāņem līdzi, jo pa dienu, vakaru arī gribas
08.04.2013 15:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits