SECOND HAND apģērbs!

Reitings 103
Reģ: 13.03.2013
Meitenes, cik daudzas no Jums iepērkas šajos, lietoto apģērbu veikalos, un kādas pērles ir gadījies atrast? Un kadi ir Jūsu uzskati par to, ka šīs drēbes nes līdz ar sevi negatīvo enerģiju no iepriekšējā nesātāja? :)
08.04.2013 10:17 |

Reitings 677
Reģ: 02.08.2009
Wendy, es nopirku jaciņu pa 0,9 Ls un kabatā atradu 5 EUR :)
08.04.2013 21:43 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Ir man pāris pērļu veikali pa kuriem izeju. Šad tad atrodu tiešām labas lietas. Pēdējais pirkums par 2ls dievīga žaketīte. :)
nekādu negatīvu enerģiju nejūtu. Varbūt tapēc, ka nedomāju un neiespringstu uz tādām lietām..
08.04.2013 21:47 |

Reitings 675
Reģ: 07.09.2012
Pievakare, es tev piekrītu. Varbūt vajadzēja izvērstāk izteikties. Minēju cenu, lai norādītu humpalu hmm...krutumu, vai? Attiecīgi ja tur ir pončo 30 Ls vērtībā (neaizmirsīsim tās tomēr ir humpalas, un tādas dārgas preces tur ir maz), tas nozīmē, ka līmenis tur tā teikt augstāks par Humana. Tā kaut kā. Jebkurā gadījumā, kāda lūdza, lai padalās ar humpalām, es padalījos. Tās, kuras dzīvo Imantā, iespējams zina par kuru vietu es runāju, un varēs noskaidrot, vai tās humpalas tik tiešām ir labas, cik nu humpalas var būt labas.
08.04.2013 21:50 |

Reitings 616
Reģ: 01.12.2012
Iepērkos un māku atrast fantastiskas lietas gan sev, gan mammai, gan brālim. Esmu atklājusi dažas vietas, kur nu tādas drēbītes var atrast un neviens nekad un nemūžam nevarētu pateikt, ka esmu to pirkusi tādā vietā.
Par enerģijām neticu, tāpēc neuztrauc. Lietotus apavus gan vairs nepērku pēc gadījuma, kad, visdrīzāk, šī iemesla dēļ dabūju lipīgu zara*u pēdām.
08.04.2013 21:55 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Kāpēc netērēt tādas summas, ja prece patīk? Es piemēram, mēdzu iepirkties tajā De'žavu, un tur arī cenas ir, kā Cheryl nosauktās 10-30 latos, un tas vienalga ir lētāk, jo piemēram, reiz tur nopirku rudens jaku par, ja nemaldos, 17 latiem, un tik lēti vienalga parasti nevar nekur nopirkt, ja vienīgi Asos mēdz piešķirt normālām lietām lielas atlaides, jo LV veikalos lielas atlaides ir tikai kaut kam ļoti atbaidošam, vai tam, kas palicis tikai XXL izmērā.
Tajā Degas, kas tagad laikam saucas DGS, agrāk bija, piemēram, pilnīgi jauni kāda zināma streetwear zīmola vilnas, ziemas mēteļi, kas maksāja 30-40 ls. Ja man vajadzētu, es būtu pirkusi, jo tas taču nav tas pats, kas 100-120.
08.04.2013 22:02 |

Reitings 423
Reģ: 04.05.2011
Lol.. Aijai labās spējas. Es arī gribētu mācēt noteikt: tā jaciņa sievietei no vecmāmiņas, tās bikses pati nonēsājusi, bet krekliņš gan no humpalām, viennozīmīgi no humpalām!! :D
08.04.2013 22:07 |

Reitings 187
Reģ: 02.12.2009
Pārsvarā tur iepērkos -ļoti labas lietas var atrast par lētu naudu un Andele Mandele ir vispār kkas superīgs :)
09.04.2013 09:18 |

Reitings 360
Reģ: 17.01.2013
...
Bet par to ka humpīšos ir citu cilvēku enerģija...............smieklīgi....mīļās meitenes,es strādāju jaunā apģērbu veikalā kur tirgo jaunas drēbes un lielākā daļa drēbju tiek vismaz 50X mērītas uz dažādiem ķermeņiem,kamēr kāds viņu nopērk,un ne vienmēr šie ķermeņi ir tīri,dažreiz no kabīnēm izvācot džinsus tie brutāli smird pēc intīmām vietām,sievietes ir līmējušas izlietotas paketes kleitās(jo laikam slinkums iet uz tualeti)nepamanot kāda apčurājusies narkomāne kautko uzlaiko,un tās drēbes protams tiek liktas atpakaļ plauktos,bet cilvēks nopērk tās un priecīgs velk mugurā,pat nezinot ka pirmstam laikojuši 50 dažādi cilvēki,jo tās taču jaunas,bet par humpalām brēc,fuij ,fuij,neredzu atšķirību,visas drēbes pabūt uz dažādām miesām līdz atrod savu saimnieku,hupalas viņas vēļ ķīmiski apstrādā,parastaijos veikalos ne...
09.04.2013 10:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits