SECOND HAND apģērbs!

Reitings 103
Reģ: 13.03.2013
Meitenes, cik daudzas no Jums iepērkas šajos, lietoto apģērbu veikalos, un kādas pērles ir gadījies atrast? Un kadi ir Jūsu uzskati par to, ka šīs drēbes nes līdz ar sevi negatīvo enerģiju no iepriekšējā nesātāja? :)
08.04.2013 10:17 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
nepērku lietotu apģērbu. Tas humpalu apgērbs jau pa gabalu ir pamanāms - savēlušies džemperi, spīdīgas/izdilušas žaketes, izsēdētas bikses. Bet ko var gribēt, no novalkāta apģērba? Fui. Ja labāks apģēbs skaitās, ka uz tā ir birka ar Guess, tad man tādu nevajag. Labāk staigāju bez brendu apģērbā, toties jaunā un kārtīgā.
08.04.2013 19:30 |

10 gadi
Reitings 206
Reģ: 27.01.2013
Aija, kurš ir teicis, ka viss, kas nopērkams humpalās, ir vecs un novalkāts?
Es parasti kārtīgi izvērtēju, vai apģērbam nav kādi bojājumi, pleķi vai novalkājuma pazīmes.
08.04.2013 19:32 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Nu, es mazgāju VISAS drēbes, ko nopērku, arī jaunās. Bet tai meitenei pat neienāca prātā to darīt... Tas, ko es vispār ar to gribēju teikt, ir, ka tai paranojai pret humpalām nav seguma,, jo tās sliktās enerģijas un slimības var dabūt jebkur. Tas vien, ka liekas krutāk pirkt jaunas.
08.04.2013 19:33 |

Reitings 575
Reģ: 08.03.2013
A Jūs neesat kādreiz iedomājušas, pieņemsim , tajā pašā New Yorkerā , kleita tiek mērīta 10 x un nolikta atpakaļ , tā jau skaitās maz-lietota(jo ir taču uzvilkta un bijusi kādai mugurā ), a Second Hend apģērbu veikalā tikpat labi , kaut kur dziļi dzīlēs ir maiciņa ar bļitku ,kura ne reizi nav uzvilkta...
08.04.2013 19:38 |

Reitings 273
Reģ: 04.10.2009
kas zina kas to drebi vispar ir suvis, varbut kads paverdzinats aziats, kas dzivo barakas ar vairakiem desmitiem citu cilveku liela sauriba un netiriba

Man izrāva vārdus no mutes :D Tās, kuras stāsta par briesmīgajām enerģijām - padomājiet - varbūt jūsu made in china drēbes arī šuvējs ir nolādējis, nolamājās un vēl nezin ko, jo šuvējs pelna dolāru dienā un ienīst no sirds dziļumiem tās šmotkas ko pats štancē...

Tāpat arī nepiekrītu priekšstatam, ka humpī viss ir novazāts, netīrs, pretīgs utt. Nav taisnība. Esmu sapirkusi daudz smuku, kārtīgu, labu drēbju. Es laikam esmu no tiem cilvēkiem, kuri labāk nomanīs 5 blūzes seozonā nekā nopirks vienu un deldēs viņu kamēr neizirs :)

P.S. šodien nopirku divas blūzes - pati skatos un priecājos :D
08.04.2013 19:47 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 01.12.2009
man liekas tā ir tik tumsonīga domāšana, ka humpalās ir tikai nonēsātas, nodilušas, smirdīgas drēbes. Tādas arī ir, bet tad tās tur arī paliek veikalā.
Man skapi sastāda 70% humpalu apģērbu - kleitas, svārki, džemperi, maikas, [ar tādām lietām veikalā man eti kad ceļas roka maksāt pilnu summu, ja es varu dabūt pa 2-3ls. Turklāt takā Latvijā mode ienāk vēlāk, mana humpalu veikaliņā ka reiz laicīgi ienāk viss :D Tagad modē bija šifona caurspīdīgas šifona blūzītes - savās humpalas atradu kādas 10, 2 stāv manā skapī :D
08.04.2013 20:38 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
humpalās ir tikai nonēsātas, nodilušas, smirdīgas drēbes.
Man ir ķēriens noteikt vai drēbe nāk no normāla veikala vai humpalām. Ja tev pašai liekas OK, tad tas nenozīmē, ka citi neredz to, kur drēbes pirktas. Ja pašam cilvēkam ir OK tādā paskatā staigāt, uz priekšu. Man būtu kauns.
08.04.2013 21:00 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man nepatīk humpalu apģērbi, man nepatīk tā smarža veikalos, haoss, Andele Mandele mazliet savādak, mani parasti arī saistījuši tādi apģērba gabali, kas izskatās, ta it kā cilveks nopircis nav īsti valkājis, jo kaut kas nav gājis pie sirds, vai par mazu/lielu, mazums, bet nu humpalu veikali kā tādi atbaida, šodien tieši gribeju nopirkt grīdlupatu nu kādu kokvilnas tkreklu pa lēto, bet man kaut kā tā pati masa ar apģerbiem tik ļoti atgrūž
08.04.2013 21:07 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 01.12.2009
Aija - nē, Tev noteikti ķēriena nav. Man cilvēki izsaka komplimentus ka amn ir laba gaume, draudzenes ņirgajas, ka ja es nomiršu būs kautiņš par mana skapja saturu, jo ir man ķēriens un laiks , lai starp lupatām atrastu pērli (jaunu, smuku, kvalitatīvu)!
Vai arī kādi ir Tavi īpašie paņēmieni noteikt no kāda veikala nāk drēbe ? - nonesātums neko nenozīme, var gadīties ka atdota laba nauda parastā veikalā par džinsām un tad cenšas nonēsat līdz pa vīlēm izirst, bet tak nenāk tā drēbe no veikala? :D
08.04.2013 21:12 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Ļoti patīk. Iepērkos reti, bet apmeklēju bieži, jo patīk tā neziņa, ka ej un nav skaidrs, ko atradīsi. Patīk retās reizes, kad sanāk uziet ko tiešām unikālu un jo īpaši, ja tas jau ir pieskaitāms pie vintage, bet kā jau vairākkārt līdzīgās diskusijās esmu rakstījusi - Latvijā īsti nav tādu vintage humpalu, tāpēc tādiem prieciņiem noder Etsy.com.

Aija, tu gribi teikt, ka tu vari noteikt vai kaut kāds tur H&M krekls nāk pa taisno no H&M vai pirms tam ir pabijis humpalās? Un pat ja tas nav tāds atpazīstams streetwear zīmols...hmm, nez teju vai gribētos uztaisīt testu kaut vai ar fotogrāfijām, bet tā kā tu vienalga aplauztos, netērēsim taču laiku. :D

Reitings 464
Reģ: 24.02.2011
Aija - tev laikam piemīt ekstrasensa spējas, pilnīgi sajūti ar 6 maņu humpalu apģērbu. Strange.

Par tēmu, pati šad tad ieeju un gadās atrast pat foršas lietas. Tā kā es pēc brendiem nedzenos, godīgi sakot man pat riebjas visi tie guess utt, jo nav manā gaumē, bet tomēr ir patīkami atrast kādu drēbi ar zaras vai river island cenu zīmi. Tā kā man ir vairāk tāds māksliniecisks/soft grunge stils, tad humpalās var atrast lieliskas drēbas, jo mūsu 'krutajos' lielveikalos viss ir pārāk vienveidīgs un garlaicīgs. Bet lai jau pelēkā masa un cilvēki ar 6 humpalu atpazīšanas maņu pērk, es vismaz varēšu izcelties.

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
esmu nopirkusi pāris nenormāli labas mantas pa pāris latiem. pērku zīda blūzes u.tml. kvalitatīvas mantas. lielākoties, protams, s*di ir tajās humpalās, bet kādos 25% gadījumu atrodu ko vērtīgu.
08.04.2013 21:13 |

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
Sakārdinājāt, sen nav būts, sagribējās aizstaigāt līdz kādām humpaliņām.

Bija viens brīdis, kad iepirkos bieži - bija laiks iet un meklēt. Atradu fantastiskus svārkus pa 3 Ls, ir gadījies arī labu somu pa 2 Ls nopirkt utml. Viss nenovazāts, labā kvalitātē. Ā, foršu džemperi arī vienreiz atradu. Veikalā identisks - 26 Ls, nopirku pa 5 Ls :D
Pēdējā laikā nav sanācis, bet šīs diskusijas iespaidā laikam rīt aiziešu :)
08.04.2013 21:18 |

Reitings 17
Reģ: 08.04.2013

Reitings 1080
Labprāt iegrieztos šāda tipa iestādē BET vienmēr šķiet,ka viss labais ir izķerts, vismaz manā pilsētā ķeskas vien :-/
Negatīvajai enerģijai neticu, tā smaka ir trakāka par visām enerģijām :D
08.04.2013 21:25 |

Reitings 1080
Un tās trakās bābas ir visur, tā besī :D Laikam vēl tas padomju domāšanas veids, grābt visu pirmajam lai nedod dievs nokavē kaut ko :D
08.04.2013 21:30 |

Reitings 152
Sasmējos par Aijas spējām :D

Savlaik ļoti bieži iepirkos humpalās,man jau bija tāda kā atkarība, staigāt un atrast kaut ko labu, patīk tā sajūta,ka par lētu naudu esmu nopirkusi kaut ko foršu un tādu,kas nebūs citām :)Protams, nepirktu jau novalkātas mantas vai drēbes ar acīmredzamiem traipiem.
Enerģijām neticu un visas drēbes vienmēr izmazgāju,tāpēc nekas nesmird.
08.04.2013 21:31 |

Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
Sen, sen atpakaļ nopirku humpalās džinsas un mazajā kabatiņā atradu 20mārciņas. :-D
08.04.2013 21:34 |

Reitings 675
Reģ: 07.09.2012
Teorētiski varu padalīties ar vienām humpalām, kuras atrodas Imantā, jo Imantu slikti pārzinu.
Tur kur Anniņmuižas iela iet uz beigām, tur tieši Hesburger tagad uzcelts. Tur vēl Maxima ir, Krūza laikam, aptieka un šīs Anniņmuižas bulvāra 9 stāveņu pagalmā ir 1 stāvīgas mājiņas (man liekas, ka kopumā tur tādas 3 ir), un vienā no šīm mājiņām manā izpratnē ir lieliskas humpalas. Tur var atrast daudz TOPSHOP, Atmosphere zīmola drēbes, nu kā jau Anglijas precei pienākas. Cenas? Nuu...Esmu redzējusi glītu jaku-pončo pa Ls 30. Ir redzēta melna ASOS kleita pa Ls 10. Nu tur ir labāk jāiet un jāskatās.
08.04.2013 21:37 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Cenas? Nuu...Esmu redzējusi glītu jaku-pončo pa Ls 30. Ir redzēta melna ASOS kleita pa Ls 10. Nu tur ir labāk jāiet un jāskatās.

Šo gan es nesaprotu. Ja es iepirktos second hand veikalos, tad nekad netērētu tik lielas summas.
08.04.2013 21:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits