Sveikas meitenes! :)
Vēlos izstāstīt savu stāstu par savām nu jau pajukušām attiecībām.
Ar draugu kopā bijām gandrīz gadu. Man šīs bija pirmās nopietnās attiecības, tāpat kā viņam... ātri sākām dzīvot kopā, jo dzīvojām katrs savā valstī.
Ar septembri pārvācos pie viņa. To ierosināja viņš, ne es. Protams biju ļoti priecīga par to, un tā sākām dzīvot kopā.
Apstākļi tā sakrita, ka man februārī bija jāatgriežās LV, bet es nezināju uz cik ilgu laiku, jo tajā brīdī darbs viņam arī nebija.
Kopš es aizbraucu, jutu jau, ka viņš paliek tāds atturīgāks.. norakstīju to uz besi, jo darba vēl nebija, dzīvoja tad ar mammu.
Atsākoties sezonai darbu viņš dabūja. /viesnīcā/
10 dienas viņam bija diezgan smagi jāstrādā, daudz stundas, tāpēc nesarakstījāmies.
Kad pēc tām 10 dienām beidzot viņš parādījās internetā, varējām pačatot beidzot, un, šķita, ka viss ir ok. Tad jau man šķita dīvaini, ka 10 dienu laikā, pat sms nevar atsūtīt, ka ir viss ok, bet nu par to neko nepārmetu.
Un aizvakar viņš man vienkārši paziņo--> man ir jāpārdomā mūsu attiecības, jo neesmu pārliecināts par jūtām. Dod man laiku.
Biju ļoti šokēta.. kā vienā dienā var pazust jūtas???? Likās, ka zem kājām pazudis pamats.... Nolēmu, ka cilvēkam jādod laiks.
2 dienas varēju pagaidīt, bet tas bija ļoti mokoši, tāpēc vakar viņam teicu, lai saka kā ir, jo man jau tā ir grūti.
Viņa atbilde bija--> manas jūtas pret tevi tiešām ir pagaisušas... dzīvojot viens, es daudz pārdomāju un izsvēru mūsu attiecības. Mēs daudz strīdējāmies un tieši tas mūs attālināja.
Es nesaprotu, kā tas var būt? Dēļ strīdiem pazūda jūtas? Strīdas visi, kuri sāk dzīvot kopā!!! Sāp tas, ka pirms pusgada, kad dzīvoju UK, es viņa dēļ pametu visu... visus draugus, vecākus.. nebiju uz draudzenes kāzām, kas arī man bija svarīgas.. es dzīvoju viņam.
Viss tas, ko viņš solīja, ka nekad nepametīs, vienmēr būsim kopā, ka mīl mani vairāk par visu.. kur tad tas tagad viss ir?? Kāpēc ir jāsola tas, ko tu nezini?
Mēs ļoti daudz piedzīvojām kopā dzīvojot, bet acīmredzot ne pietiekami, lai turpinātu attiecības.
Vai jūtas tiešām tā var pazust?