nodereetu padoms par attieciibaam

Reitings 98
Reģ: 06.04.2013
Gribeetu dzirdēt juusu viedokli no malas par savaam attieciibaam. Apzinos, ka neesmu ideela un man piemiit trūkumi, bet par visu peec kaartas.
10. gada vasaraa iezpazinos ar par sevi 7 gadus vecaakus puisi (tagad vinjam ir 29 gadi, bet man driiz paliks 22). Tai laikaa veel nestudeeju, dzīvoju pie senchiem, baudiiju bezruupiigo dziivi. Saakaam satikties, iet uz randinjiem. Aatri samiileejos (man pirms tam nebija bijis neviens taa nopietni), atzinos vinjam savaas juustaas, uz ko vinjsh atbildeeja, kanegribot melot, nejuutot to pashu, tachu es esot vinjam miiljsh cilveeks un ka mums varot kas sanaakt kopaa, tikai ar laiku. Saaku studeet, un vinjsh man daudz paliidzeeja ar maaciibaam, maajasdarbiem. Iepaziistinaaju vinju ar saviem vecaaiem, diemzheel vecaakiem vinjsh nepatika. Nez, kaapeec taa. Vecaaki taa arii nespeeju paskaidrot savu nepatiku.
Ar laiku arvien biezhaak paliku pie vinja, liidz beidzot faktiski saakaam dziivot kopaa taa pakaapeniski. Ar to saakaas muusu pirmaas domstarpiibas, jo vinjsh uzskatiija, ka man jaamaksaa puse no komunaalajiem maksaajumiem. Atradu darbinju, ko apvienot ar studijaam, meenesii pelniiju 200 lati, kas arii aizgaaja par komunaalajiem un paartiku, ko pirmaakm kopiigi. Pie taa jau esmu pieradusi un nesuudzos.
Naakamaa probleema ir transports. Vinjam jau 11 gadus ir tiesiibas, bet pa sho laiku ne reizi nav bijusi mashiina. Vinjsh saka, ka vinjam taa neesot vajadziiga, varot visur nokluut ar sabiedrosko vai kaajaam (vasaraa vinjsh paarvietojas ar veljljuku) un masjiinu izpluudes gaazas kauteejot dabai. Mani, piem, tas kaitina, ka nav mashiinas, taapeec domaaju pirkt saveejo, tikai shobriid nevaru atljauties, jo visa aldzinja aiziet pusee par iiri un paartiku. Besos, kas ziemaa un aukstumaa jaastaav un jaagaida sabiedriskais.
Vinjsh daudz straadaa, vakarios reti ir maajaas. Ar praatu saprotu, ka vinjsh mani nekraapj, tachu vinjam biezhi zvana projektu vadiitaaja, vinji runaa ilstoshi, smejas. :( Tas mani grauzh. Vinjsh saka, ka taa esot vnk koleegje, un es ticu, ka taa arii ir, bet vnlg nespeju tik paaris avai greizsirdiibai.
Peedeejaa laikaa juutu, ka atsveshinaamies. Mazaar runaajam, nekur neejam kopaa. Man to ir saapiigi apzinaaties, jo par spiiti visam tomeer liekas, ka miilu vinju. Nevareetu izdomaaties sevi, dziivojot vienu bez vinja. :(
Vinjsh ir taads citaadaaks nekaa citi puishi, nopietns, netusee, nedzer, nesmeekjee, vegjitaarietis.
Vinjam ir smags raksturs, ir gruuti par kaut ko runaat. Meedz nosleegties sevii un dienaam ilgi kluseet. Izstastiiju visu sho vinjam, bet vinsh tikai kluseeja. Teica, ja es gribot, varot padziivot viena vinjsh neuzbaaziishoties ar sevi.
Kaa juus domaajat, meitenes, kaa man dariit?

Bishkjiit esmu iedzeerusi viinu, taapeec rakstu varbuut ne tik saprotami. :)
06.04.2013 18:57 |

Reitings 182
Reģ: 09.02.2013
Tev ir jāsaņemas,Tev ir jāpierāda viņam un,galvenokārt ,sev ,ka Tev varbūt viss labi arī bez viņa ,ka tu esi pievilcīga,patstāvīga.
Attiecību modeļi ,protams,ir dažādi,bet man šāds nebūtu pieņemams.. tāda sajūta,ka viņam vnk ērti dzīvot ar tevi..viens maksā to,viens to,izdevīgi ,līdz brīdim,kamēr neatradīs kaut ko labāku.
Jūtas ,katrs no mums izpauž savādāk..cits gan dara gan runā par to ko jūt..cits tikai dara..bet ,laikam ,ja viņš Tevi tik ļoti mīlētu..tu to justu..
Es nevarētu tā,man vajag,lai katru nakti,mani apkampj cieši jo cieši..lai es justos vajadzīga..
06.04.2013 20:28 |

Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Foršu dzīvokļa biedreni atradis - māju iztīra, seksu iedod, pusi no rēķiniem apmaksā. Kas kait tā nedzīvot?
06.04.2013 20:35 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Soliija paliidzeet ar darbinju shovasar, kad buushu pabeigusi studijas.
,tad pabeidz to savu skolu, un lai tev atrod to darbu, un tad kraties prom. Tādu veci es ar negribētu,.
06.04.2013 20:38 |

Reitings 536
Reģ: 24.02.2013
nav brīnums, ka tāds žomgs vecākiem nepatīk.
06.04.2013 20:42 |

Reitings 98
Vinjsh driiz buus maajaas, meegjinaashu izrunaaties shovakar. Turiet iikshus par maniim, meitenes!
06.04.2013 20:47 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Pasaki, ka cosmo tantes vinju izbraakjeeja!
06.04.2013 20:48 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
un lai vēl izlasa šito tēmu :D
06.04.2013 20:50 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
A, interesanti - jums dzīvesvieta īrēta no īpašnieka jeb viņš maksā kredīta maksājumu par dzīvokli? Ja otrais variants, tad nav jābrīnās, ka mašīnu negrib un strādā divos darbos. :D
Zinu vienu - šādu nē, bet stipri līdzīgu gadījumu, kad čalis izbrauca uz pilnīgi visu un kad kredīts bija nomaksāts pasūtīja sievieti ratā - atā...
06.04.2013 21:02 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Nez, man šķiet, ka vīrietis nav tev neko parādā. Gandrīz 3 gadi un it kā mīli, it kā nē -- tas nav nopietni. Tas nedod tev tiesības kaut ko no viņa pieprasīt.
Būtu normālas attiecības, vēl varētu diskutēt, kas kuram pienākas.
06.04.2013 21:06 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Jūs dzīvokli īrējat? Ceru, ka jā citādi ja tu palīdzi atmaksāt viņa dzīvokļa kredītu, tikpat labi vari katru mēnešalgu nolaist tualetes podā.
06.04.2013 22:19 |

Reitings 460
Reģ: 17.08.2010
Cik ilgi jus jau satiekaties? Kaa veicas ar runaasanu ?:)
07.04.2013 00:06 |

Reitings 176
Reģ: 23.05.2011
Nelasīju visus komentārus, bet ar savu viedokli padalīšos.
Kaut kā lasot tavu apraxtu, ar sesto maņu likās, ka kaut kas īsti tur nav tajā viņa attieksmē prat Tevi. Es nevaru īsti pateikt, pēc kuriem faktiem no Tava apraksta tas nāk, bet man ir sajūta, ka tam čalim ir kaut kas slēpjams. Tu raxti, ka viņš nestāsta savas domas, vien klusē. Es nevaru iedomāties nevienu iemeslu, kāpēc mīlošs vīrietis neuzskatītu par vajadzīgu izrunāties ar sievieti par viņai svarīgām lietām... Sevišķi jau tā vienkārši pateik, ka vari iet dzīvot viena.. Latvijā ir pārāk maz tiešām no sirds NEegoistisku vīriešu, lai es noticētu, ka viņš tā wnk Tavas laimes dēļ Tev ar sevi neuzbāžas. drīzāk viņam vienkārši par Tevi ir vienalga.. Nākmais - ja viņš pelna tik daudz, un jums faktiski ir kopēja saimniecība, tad neredzu iemeslu, kāpēc viss tiek dalīts uz pusēm. Varēja wsm proporcionāli algām vai kaut kā tā... Ož pēc necieņas pret Tevi, nevēlēšanās domāt par Tavām interesēm. + cik no sākuma komentāriem saprotu, ar gultas lietām aar ne pārak.. Nu kā tas var būt normālās attiecībās?
Mans padoms Tev - izdomā, kā pārbaudīt viņa patiesās jūtas pret Tevi (Tu tomēr viņu pazīsti labāk, vieglāk izdomāsi ko efektīvu). Ja jūtas ir, tad domā, vai visu mūžu ar tādu gribi dzīvot. Ja jūtu nav, labāk nemoki sevi.
07.04.2013 00:42 |

Reitings 176
bet ir mirklji, kad vinjsh izdara kauko tik miilju, ka vnk nespeeju, juutu, ka miilu vinju.

meh
zinu vienu meiteni, kurai draugs ir tiešām kretīns, bet vienmēr, kad viņa pavisam nopietni saka, ka grib šķirties, viņš izdara kaut ko foršu, mīļu, pielien tā, ka sirds kūst... Un tas nostrādā!
Un tagad par to, kad tam puisim darās galvā (to puisi es labi pazīstu) - puisim nav naudas, bet meitene ir diezgan turīga. Puisim jau 30, izglītība un intelekta līmenis ne pārāk - citu meiteni grūti atrast. Viņš to apzinās un mērķtiecīgi dara visu, lai ar to meiteni neizšķitos, lai gan mīlestības tur sen jau no viņa puses nav. Vienīgā problēma viņam, ka viņš ir diezgan temperamentīgs un reizēm tās patisās domas un sajūtas izsprāgst uz āru... bet ko padarīsi, ja meitene visu savu iespējamo laimīgo dzīvi ir gatava ziedot dažu jauku mirkļu dēļ kopā ar to tagadējo čali...
07.04.2013 00:56 |

Reitings 217
Reģ: 23.09.2012
Es arī gribu zināt kā izgāja ar pārrunām!
07.04.2013 00:59 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
3gadus esat kopā un tikai domāa,ka varētu varbūt viņu mīlēt,jo viņš mīļii izturas..
Kas pasaulē notiek??? kādēļ mēs tik ļoti esam mainījušies, kādēļ sāpinam viens otru? Vīrietis beigās ,kad aiziesi pateiks- jā, man negribējās būt vienam, varbūt tomēr padzīvojam vēl kopā? bija forši ,Tu devi kādu mīļumu.
bet esi laba, kamēr nav cita, nav cita-esi Tu.. butu cita- nebūtu Tu.
07.04.2013 11:33 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Doma, ka čalim krāniņš garāks no tā izaugs, ja braukās ar mašīnu, nevis tramvaju?

Kāds sakars? Tev laikam tas arī ir pats galvenais, ja tādas frāzes nāk galvā. Kāpēc es negribu visu mūžu ar tramvajiem un autobusiem braukāties? Esmu autobusā redzējusi sievieti līdz zemei garā kleitā, kažokā, visu tādu sakrāsojušos un safrizējušos, tik jocīgi un lēti izskatījās. Nu, man tāds viedoklis ir un paliks. A krāniņus mērīt vari saviem vīriešiem. ;)
07.04.2013 13:33 |

Reitings 23
Reģ: 07.04.2013

Reitings 98
neesmu guleejusi visu nakti, meitenes, raudu ;((
vakar sagaidiiju vinju maajaas, meegjinaaju izrunaties. Vinsh teica, ka:
man tu esi ljoti miilja, bet diemzheel es laikam pret tevi nejuutu to pashu, ko tu pret mani. Negribu maanit tevi.
Ko lai tagad daru? ;( Drausmiigi saap!
07.04.2013 14:47 |

Reitings 176
:(
nu jau skaidrāks par skaidru - šķiries un netērē viņa dēļ savus jaunības gadus.
07.04.2013 15:04 |

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Kas tur ko nesaprast?
Viņš grib lai ejat katrs savu ceļu, par laimi Jums nav bērnu, neesat precējušies un nav kopīgu kredītu. Dzīvo tālāk, viņš nav Tevi novērtējis nemaz... Tici man ir daaaaaudz labāki vīrieši.
Es vispār brīnos kā var sievietes sevi tā nenovērtēt.
07.04.2013 15:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits